xHOZANx yazdı:
Oyunu şimdiye kadar problemsiz oynuyordum bu sabah bu problemle karşılaştım sorun nedir acaba ?
Eğer yeni format çektiyseniz ekran kartınızın güncel sürücüsünü indirerek kurun.
Ekran kartınız yüklüyse ve durum aniden gerçekleştiyse, sürücü yüklü mü değil mi onu kontrol edin. Çökme gibi durumlar yaşanabiliyor bazen.
Oyunun çözünürlüğü ile oynadıysanız, bu durum ondan da kaynaklanabilir. Eski çözünürlüğe getirip tekrar deneyin.
Bu söylediklerimden hiçbiri olmuyorsa tekrardan buraya yazın farklı çözümler ararız.
İki ayaklı hayvanların sıradan sohbetleri kadar kısır ve sıkıcı bir sohbeti sürdürmektense hiç konuşmamak daha iyi.
oyunu bu sabaha kadar normal oynuyordum ekran kartının yüklü olmadıgını sanmam. Ayrıca çözünürlük olayına da gelırsek oyunu silip yenıden kurdum ama yıne aynı şey.
Değerli bir insan öldüğünde ona üzülmeyin, onu kaybeden topluma üzülün. DEFDERiKEBİR(Anka) İBNiŞİFA(Teşkilat) VıNDeX(Teşkilat)
xHOZANx yazdı:oyunu bu sabaha kadar normal oynuyordum ekran kartının yüklü olmadıgını sanmam. Ayrıca çözünürlük olayına da gelırsek oyunu silip yenıden kurdum ama yıne aynı şey.
Çözünürlüğü bilgisayarınızın çözünürlüğü ile aynı yapın. Eğer iki adet seçenek varsa, aynı çözünürlük olarak ikisini de ayrı ayrı deneyin.
İki ayaklı hayvanların sıradan sohbetleri kadar kısır ve sıkıcı bir sohbeti sürdürmektense hiç konuşmamak daha iyi.