Ben yağız.İzmirde yaşıyorum.İkv hayatım sanırım 10 ocak 2007 de başladı.
Uzun yıllar yurtdışında yaşadım.Eğitimimi Viyana Teknoloji Üniversitesinde Bilgisayar Bilimleri
(sanırım tam türkçe karşılığı bu oluyor) dalında gerçekleştirdim.
İkv ile tanısmanız nasıl gercekleşti...
Yurtdışında okurken bölümümden bir arkadaşım , yabancı bir oyunda DEV kadrosuna girdi.
O gün bu gündür boş zamanlarımda internette online oyunlara bakarken bir anda karşıma
çıktı.İlk izlenimim çok iyi olmasada sonradan oyun içerisindeki insanları gördükce
dahada ısındım ikv ye tamamen sans eseriydi...
Oyun içinde yapmak ve basarmak istediğiniz bir amaç varmı ?
Oyun içerisinde yapmak istediğim birşey yok aslında.
Eskiden kısa sürelide olsa yapmak istediklerimi yaptım ve kendimi gösterdim.
Başarmak istediğim tek şey ise ANKA da problemsiz ve güzel günler geçirebilmek.
Oyun veya realde yasadığınız en ilginç olay ..
birgün seferihisardaki bir abimi ziyarete gidiyordum
yolda izmirin meşhur bir çorbacısı var dedim ki oturayım bir çorba içeyim
öyle devap edeyim yola oturdum siparişimi verdim usta çorbamı getirdi , tam başladım arkadan
eski çalıştığım firmadan 2 arkadaşım ve yanlarında bir arkadaşları daha
neyse bir 10 dk muhabbet ettiksonra konu ne olduysa birden internete geldi
herkes söylüyor işte ben batak oynuyorum ben okey
dedim bende ikv diye bir oyun oynuyorum online
o arkadaşda dedi bende eskiden gözlemciydim diye dedim bende aynı anda teşkilat diyince
gerçekten oyun içersinde görüp birgün tanışmak istediğim bir abimi gördüm ve
en ilginç anım bu
sunucunun suanki geldiği durumdan memnunmusunuz ?
Oyuncu kapasitesinden pek memnun değilim açıkcası..Ama sunucudaki o sıcak ortam beni asıl oyuna bağlayan..
Ama yine belirteyimki ne olursa olsun biz bize yeteriz.......
Ankada hala kadim kesilemiyor sizce bunun sebebi yada sebebleri nelerdir...
Ankada artık "kadim hidra" ve "yeşil hidra" lafı pek duymak istemiyorum.Gerek kendimiz , gerekse yönetim ile birçok kere konuştuk tartıştık bir sonuca varamadık.Bu demek değildirki asla kesemeyecez.
Sığınak ve miğratlar eğer beklediğimiz gibi gelirse herkes ankadan korksun diyorum sadece .
İkv gecmişini ve simdiki durumunu gözden gecirdiğimizde arada ne gibi farklılık göze carpıyor sizce?
Oyuna beta versiyonunda başladım eminönü sunucusunda. Ardından teşkilat açılır açılmaz oraya geçtik ve uzun bir süre orada oynadım.Geçmişe ve bugune baktığımda pek bir fark göremiyorum.
Anka bana teşkilat sunucusundaki eski günlerimi hatırlatıyor.
Son olarak Anka sunucusuna söylemek istediğiniz bir sey varmı ?
Ankadaki oyuncu kapasitesi artık 10 u bile bulmuyor zaten.Sunucudaki herkes benim kardeşim,abim,arkadaşım...Kısacası biz bir aileyiz , umarım aileden ayrılan arkadaşlarımız kısa sürede geri dönerler ve ailemize bize yakışır senin gibi oyuncular gelir.
Bana vakit ayırdığınız için tşk borc bilirim .....
See you at the bitter end from the time we intercepted feels more like suicide..
ParduS yazdı:Öncelikle kendinizden biraz bahsedermisiniz ?
Ben yağız.İzmirde yaşıyorum.İkv hayatım sanırım 10 ocak 2007 de başladı.
Uzun yıllar yurtdışında yaşadım.Eğitimimi Viyana Teknoloji Üniversitesinde Bilgisayar Bilimleri
(sanırım tam türkçe karşılığı bu oluyor) dalında gerçekleştirdim.
İkv ile tanısmanız nasıl gercekleşti...
Yurtdışında okurken bölümümden bir arkadaşım , yabancı bir oyunda DEV kadrosuna girdi.
O gün bu gündür boş zamanlarımda internette online oyunlara bakarken bir anda karşıma
çıktı.İlk izlenimim çok iyi olmasada sonradan oyun içerisindeki insanları gördükce
dahada ısındım ikv ye tamamen sans eseriydi...
Oyun içinde yapmak ve basarmak istediğiniz bir amaç varmı ?
Oyun içerisinde yapmak istediğim birşey yok aslında.
Eskiden kısa sürelide olsa yapmak istediklerimi yaptım ve kendimi gösterdim.
Başarmak istediğim tek şey ise ANKA da problemsiz ve güzel günler geçirebilmek.
Oyun veya realde yasadığınız en ilginç olay ..
birgün seferihisardaki bir abimi ziyarete gidiyordum
yolda izmirin meşhur bir çorbacısı var dedim ki oturayım bir çorba içeyim
öyle devap edeyim yola oturdum siparişimi verdim usta çorbamı getirdi , tam başladım arkadan
eski çalıştığım firmadan 2 arkadaşım ve yanlarında bir arkadaşları daha
neyse bir 10 dk muhabbet ettiksonra konu ne olduysa birden internete geldi
herkes söylüyor işte ben batak oynuyorum ben okey
dedim bende ikv diye bir oyun oynuyorum online
o arkadaşda dedi bende eskiden gözlemciydim diye dedim bende aynı anda teşkilat diyince
gerçekten oyun içersinde görüp birgün tanışmak istediğim bir abimi gördüm ve
en ilginç anım bu
Oyuncu kapasitesinden pek memnun değilim açıkcası..Ama sunucudaki o sıcak ortam beni asıl oyuna bağlayan..
Ankada artık "kadim hidra" ve "yeşil hidra" lafı pek duymak istemiyorum.Gerek kendimiz , gerekse yönetim ile birçok kere konuştuk tartıştık bir sonuca varamadık.Bu demek değildirki asla kesemeyecez.
Sığınak ve miğratlar eğer beklediğimiz gibi gelirse herkes ankadan korksun diyorum sadece .
İkv gecmişini ve simdiki durumunu gözden gecirdiğimizde arada ne gibi farklılık göze carpıyor sizce?
Oyuna beta versiyonunda başladım eminönü sunucusunda. Ardından teşkilat açılır açılmaz oraya geçtik ve uzun bir süre orada oynadım.Geçmişe ve bugune baktığımda pek bir fark göremiyorum.
Anka bana teşkilat sunucusundaki eski günlerimi hatırlatıyor.
Ankadaki oyuncu kapasitesi artık 10 u bile bulmuyor zaten.Sunucudaki herkes benim kardeşim,abim,arkadaşım...Kısacası biz bir aileyiz , umarım aileden ayrılan arkadaşlarımız kısa sürede geri dönerler ve ailemize bize yakışır senin gibi oyuncular gelir.
Bana vakit ayırdığınız için tşk borc bilirim .....
Emeğiniz^'e sağlık..
O Şimdi ASKER..! 9'uncu Mot.P.Tug. 1'inci iç güvenlik Özel Taburu Muharebe Destek Bl.K.Lığı
Kars/ Sarıkamış..
Helal İbrahim ve Yağız emeğinize sağlık.
Sunucuda herkesin ve benim düşündüklerimi ne güzel dile getirmişsin Yağız.
Sırf güzel vakit geçirmek ve hoş sohbet için takılır olduk Anka ya ;
bu bile bizlere yeterli.
Teşekkürler her ikinizede.
Vatan ne Türkiye’dir Türklere, ne Türkistan,
Vatan büyük ve müebbet bir ülkedir; TURAN…
Fantomx yazdı:Helal İbrahim ve Yağız emeğinize sağlık.
Sunucuda herkesin ve benim düşündüklerimi ne güzel dile getirmişsin Yağız.
Sırf güzel vakit geçirmek ve hoş sohbet için takılır olduk Anka ya ;
bu bile bizlere yeterli.
Teşekkürler her ikinizede.
Dünkü tecrübelerimizden sonra hiçbirşey uzak değil