HESABIM SOYULDU

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
ICodeMaSTeRI
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları

HESABIM SOYULDU

Mesaj gönderen ICodeMaSTeRI »

Nickim : ICodeMaSTeRI Önce hesabım çalındı , sonra itemler çöpe attılar

Karakter Adı: ICodeMaSTeRI

Sunucu:Tılsım

Seviye:49

Giden İtemler:
• Kıyamet Asa(^)
• Kıyamet Alevi Ceket
• Kıyamet Alevi Pantolon
• Kıyamet Alevi Eldiven
• Kıyamet Alevi Ayakkabı
• Kıyamet Amplifikatör
• Sıfır Kelvin Asa
• Sıfır Kelvin Asa
• Sıfır Kelvin Ceket
• Sıfır Kelvin Pantolon
• Sıfır Kelvin Eldiven
• Sıfır Kelvin Ayakkabı
• Sıfır Kelvin Amplifikatör
• Cehennem Ceket
• Cehennem Pantolon
• Cehennem Eldiven
• Cehennem Ayakkabı
• Cehennem Amplifikatör
• Necleus Amplifikatör
Kullanıcı avatarı
TOLGA
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Sunucu: Eminönü

Re: HESABIM SOYULDU

Mesaj gönderen TOLGA »

Selamın aleyküm,

Bu yapılan saygısızlığın bir cezası ve hesabı soyulan bu arkadaşımızın eşyalarının geri verilmesi gerekir. Listeye bakılırsa emek verilmiş ve uğraşılmış bir karakter olduğu belli. Bu arkadaşa lütfen yardımcı olun sayın yönetim ekibi... Diğer oyuncularla ilgilenmediğinizi yalnızca bu arkadaş için ilgilenin o yeterli.
En son TOLGA tarafından 05 Ağu 2014 22:49 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
mobilsorun
Hızlı Koşan
Hızlı Koşan
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: Yalnızlık Paylaşılmaz

Mesaj gönderen mobilsorun »

Geçmiş olsun
Bir ay doğar ilk ak$amdan geceden ..
Resim
Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..
yasamakoldurur
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen yasamakoldurur »

Millete şifrelerinizi veriyorsunuz sonra çarım soyuldu diye geziyorsunuz 5 senedir ikv oynuyorum çarım hiç soyulmadı çünkü şifremi benden başka kimse bilmiyor
ICodeMaSTeRI
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen ICodeMaSTeRI »

Teşekkür ederim inşallah yardım ederler.
Kullanıcı avatarı
TOLGA
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

Mesaj gönderen TOLGA »

yasamakoldurur yazdı:Millete şifrelerinizi veriyorsunuz sonra çarım soyuldu diye geziyorsunuz 5 senedir ikv oynuyorum çarım hiç soyulmadı çünkü şifremi benden başka kimse bilmiyor
Hatırlarsınız 2010 senelerinde Ecel Getiren gibi silahları ve asaları üretmek çok zordu ki hatırlıyorsanız Kadim Hidra Pençesinin 100M ve Menekşe Elmasında 60M civarında fiyatta satıldığını hatırlarsınız. İşte o zamanlarda ben Ecel Getiren'i ürettikten 1 gün sonra hesabım çalındı ve karakter transfer hakkı kullanılarak başka hesaba aktarıldı. Ben şifremi ablama vermedim, kime vereyim ki çalsın? Böyle konuşup insanın sinirini bozmayın adam şu anda ne haldedir kim bilir...
Kullanıcı avatarı
anchieville
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Lonca: T N T

Mesaj gönderen anchieville »

Geçmiş olsun bence ilgili mercilere başvur örneklerini okumuştum ceza alabiliyo bu tür hırsızlıklar
Dostluk ve Sevgiyle... ( Aler )
yasamakoldurur
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen yasamakoldurur »

TOLGA yazdı:
yasamakoldurur yazdı:Millete şifrelerinizi veriyorsunuz sonra çarım soyuldu diye geziyorsunuz 5 senedir ikv oynuyorum çarım hiç soyulmadı çünkü şifremi benden başka kimse bilmiyor
Hatırlarsınız 2010 senelerinde Ecel Getiren gibi silahları ve asaları üretmek çok zordu ki hatırlıyorsanız Kadim Hidra Pençesinin 100M ve Menekşe Elmasında 60M civarında fiyatta satıldığını hatırlarsınız. İşte o zamanlarda ben Ecel Getiren'i ürettikten 1 gün sonra hesabım çalındı ve karakter transfer hakkı kullanılarak başka hesaba aktarıldı. Ben şifremi ablama vermedim, kime vereyim ki çalsın? Böyle konuşup insanın sinirini bozmayın adam şu anda ne haldedir kim bilir...
Harbi komedisiniz millete şifre dagıtsam bende söylemem tabi haklısınız diğer bir hususta internette neyligi belirsiz programlar indirirseniz bilgisayarınıza keylogger bulaşırsa çarı yine kaptırırsınız ben neden kaptırmıyorum çarımı çokmu ezigim
Kullanıcı avatarı
ikvmerdoII
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen ikvmerdoII »

İMDAAAAAAAAAT
Kullanıcı avatarı
Showtimememo
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen Showtimememo »

yasamakoldurur yazdı:
TOLGA yazdı:
Harbi komedisiniz millete şifre dagıtsam bende söylemem tabi haklısınız diğer bir hususta internette neyligi belirsiz programlar indirirseniz bilgisayarınıza keylogger bulaşırsa çarı yine kaptırırsınız ben neden kaptırmıyorum çarımı çokmu ezigim
"İnsanların sorunlarına yardımcı olanlar toplumumuzda daima iyi insanlar olarak kabul görmüştür."Ayrıca burada bir arkadaşımızın emek verdiği bir değerin bir anda yok olması sebebiyle onu teselli etmeyi amaçlayan insanlarla tartışma çıkarmak tamamen mantık dışı bir davranıştır.Şu anda söyleyeceğim cümlenin benim görüşüm olduğunu savunmuyorum fakat bu yaptığınız küstahlık olarak görülmektedir.

Eşya iadeye başvurusan bu gibi durumlar için bir seferlik yardım ettiklerini biliyorum bence bir dene. Eğer yardım alırsan hesabının ve e-mail hesabınında şifresini değiştirmeyi unutma. İyi forumlar diliyor ayrıca geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum.
Oyunun değişen sistemine ayak uyduramadım ama yetişicem azmettim ...

“Genel Etkileşim” sayfasına dön