Oyunun Gidişatı
Oyunun Gidişatı
ESSELAMUN ALEYKUM VERAHMETURULLAHİ VEBEREKATUHU...Hemen konuya gelecek olursak birçok oyuncu oyunun gidişatından memnun değil.Oyuna yapılan yatırımlardan karşılık alamamak üzücü bir durum.Fakat buna rağmen birçok oyuncunun yönetimi şikayet etmesine rağmen akçe almasıda trajikomik bir durum.Bu oyuna bu hale getiren bizler değil miyiz?Akçe sistemi geldiğinde yönetimi baş tacı yapan kıyafetlere dahi + basmak isteyenler biz değil miydik?Şimdi ise herşey para oldu diye yakınıyoruz.Oyunun bu gidişatının en büyük sorumlusu biziz.Yönetimde de suç var tabi ki.Bulmuşlar kazı yol babam yol.Nasıl olsa TÜRK oyunu yatırım yapan oyuncular var.Eğer bu paraların karşılığını alabilmek istiyorsak alınan bu paralar ile işini daha iyi yapabilecek kişiler yönetime getirilmelidir.En önemlisi de bu kişilere emeğinin karşılığını vermelidirler.Oyuncular bu oyuna I Can Football vb. oyunlar geliştirilsin diye para yatırmıyor.Bu oyuna para yatıyorsa bu oyunun geliştirilmesinde kullanılacaktır.Zamanında sadece 1 aylık plus alınan oyunda küfür edeni şikayet etmek bile paralı oldu.Bu işe bir son vermek oyuncuların elindedir elbette.Bu oyunu oynamak için para yatırmak şart değil ki.Karakter kasıyorsan 3 gün de kasacağına kas 1 haftada.İtem üreteceksen 2 hafta değil üret 1 ayda.Ne kaybedersin ki.Bu kadar insanlar ekmek alacak para bulamazken biz bu kıytırık oyuna yatırım yapmak zorunda mıyız?Tabi ki de değiliz.Oyuncular oyunun düzelmesini istiyorsa öncelikle gerekli kişilere bir ders vermeli yani oyuna para yatırmamalıdır.Şimdi burdan birkaç kişi çıkıp istemiyorsan oynama diyecektir elbet.Demek ki onlar yolunmaktan memnunmuş der yoluma bakarım.Benim amacım bu oyuna yatırım yapmasına rağmen karşılığını alamayan oyunculara bir yol göstermektir.Bu oyuna para yatırılmadığı taktirde oyuna senede bir giren GM pervane olur başınızda.Umarım bir Yetkili tarafından kaldırılmaz bu yazım.Vaktini ayırıp okuyanlara Teşekkür Ederim...
ANAYURT TANRI DAĞI
HAZIRLANSA HEP YAĞI
TERKEDERSEM BAŞBUGU
GÖK GİRSİN KIZIL CIKSIN..
HAZIRLANSA HEP YAĞI
TERKEDERSEM BAŞBUGU
GÖK GİRSİN KIZIL CIKSIN..
Re: Oyunun Gidişatı
Selamın aleyküm,
Yazdığın her bir kelimeyi dikkatle okudum, beyaz olduğu için gözüm biraz karardı şu an ama yine de okudum.
Düşüncelerini destekliyorum biz yolunacak tavuk değiliz ve biz bu oyuna para yatırıp bizimle ilgilenmeyen hatta bizi kale bile almayan bir yönetim/destek ekibine para kazandırmak zorunda değiliz. Gelişen oyun İKV değil söylediğin gibi başka oyun. Gelişen bizim karakterimiz değil başka oyunun başka karakteri. Biz bunu değil, doğru dürüst bir oyunu ve kurallı ayrıca da oyuncularını dikkate alıp ilgilenen bir yönetim ekibini hak ediyoruz. Yaptığınız ayıptır...
Yazdığın her bir kelimeyi dikkatle okudum, beyaz olduğu için gözüm biraz karardı şu an ama yine de okudum.