Çemberlitaş ve Şifacı

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
PaPiChuLo
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Çemberlitaş ve Şifacı

Mesaj gönderen PaPiChuLo »

merhaba arkadaşlar.benim 1900 civarı büyü şifam var fakat çemberli hiç atmadım ve nasıl atılacagını bilmiyorum.öğrendigim kadarıyla ilk x kesiliyormuş.Burda ne yapmam gerekir bastan sona anlatabilecek bir arkadaş varsa sevinirim .farklı konulara yönlendirmeyin çünkü orda 2 şifacı olarak anlatılmıs genelde.Şimdi ben taaruzda bile neye göre bozacagımı bilmiyorum en ufak detayına kadar anlatırsanız sevinirim.ayrıca +5 yetenek yok olmasa olur mu iksir problem değil.
Kullanıcı avatarı
MuratABI
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Beyaz Köşk

Re: Çemberlitaş ve Şifacı

Mesaj gönderen MuratABI »

MuratABİ

IıKörCeRRaHıI

Balyoz Nazım'ın Torunu.... Son Arz Bükücü

Varlığımızda mutlu olamayanlar yokluğumuzda mutlu olsun ki gidişimiz bir işe yarasın....

Kullanıcı avatarı
mobilsorun
Hızlı Koşan
Hızlı Koşan
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Yalnızlık Paylaşılmaz

Mesaj gönderen mobilsorun »

MuratABI yazdı:viewtopic.php?f=17&t=110440#p925554 bak hele bak bak
Ne alaka düşen itemler ile :D

Çemberlitaş grup bölgesinde en çok kullanacağın yetenekler büyü bozma ve can kurtaran.Önceden herkese ck atarak taarruzların korteksi o esnada bozulmazsa (gözden kaçarsa) karakterin ölmesini engelliyor.Çırak ve kalfalar m1 ile çerez zaten sadece iyileştirme çemberi açıp grubun canlarını dengeleyeceksin.Gbm X'te tank kanatma yediğinde bozacaksın ve büyülere dönme ihtimaline karşı ck bulunduracaksın.X'ten önce ki yol savaşcısında da aynı şekilde kanatmayı bozuyorsun yol savaşcısının özel yeteneğini büyücüler kutup açarak hallediyor zaten.

Not:Mobil olduğu için hatalar olabilir.
Bir ay doğar ilk ak$amdan geceden ..
Resim
Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..
SnooW
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen SnooW »

hiçbirşey yapmıyorsun can bas o kadar :) birde kendinde süreklı ck bulundur büyülere ck at başka hiçbirşey yapmıyorsun. ben 400 büyü şifayla gaffarbaşladım şu anda bin büyü şifayla her yere gidiyorum istedigim gibi iksir varsa sorun olmaz. dedğim gibi birşey yapmıorsun sadece kendıne ck atıorsun o kadar .

“Genel Etkileşim” sayfasına dön