işte Essizkral 'ın gerçek yüzü arkadaşlar siz siz olun bu adama güvenmeyin çok dikkatli olun biraz daha uğraşsa benide kandıracaktı.O adama karşı dikkatli olun sizi oyuna getirmesin arkadaş tavsiyesi....
Essizkral ' ı Nasıl Tanırsınız ? {Gerçek Yüzü}
Essizkral ' ı Nasıl Tanırsınız ? {Gerçek Yüzü}
işte Essizkral 'ın gerçek yüzü arkadaşlar siz siz olun bu adama güvenmeyin çok dikkatli olun biraz daha uğraşsa benide kandıracaktı.O adama karşı dikkatli olun sizi oyuna getirmesin arkadaş tavsiyesi....
- ORHANBEY
- Meteor Kaşifi
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: Ata
Re: Essizkral ' ı Nasıl Tanırsınız ? {Gerçek Yüzü}
Okuduğum kadarıyla Essizkral
" Efelerden Takmalık İtem AL Sonra Çal " yazmış. Bunu diyebilen kişi hakkında yorumlar bellidir :roll:
" Efelerden Takmalık İtem AL Sonra Çal " yazmış. Bunu diyebilen kişi hakkında yorumlar bellidir :roll:
efelerxkral benim çarımm ben lordxberat geçen haftada çarın çalıntıı bunuda herkese kanıtlarımm
En son kasakula tarafından 12 Mar 2010 17:55 tarihinde düzenlendi, toplamda 2 kere düzenlendi.
sadist07 yazdı:
bencede o adamagüvenmeyin
- yarar
- Yasemin'in Gözcüsü
- Sunucu: Anka
- Lonca: S E A
Eskikral var bide Essizkral mı ne var ikisi birbirinden farklı Eskikral bizim Bildiğimiz MUSTAFA ancak karekterini hatırımda değil bu çakma Kral o bir gerçek 

SİNCE 2007...
Bilgilendirme için teşekkürler.Bundan sonra bu adama herkes daha çok dikkatli davransın..
Bilgilendirme için teşekkürler.Bundan sonra bu adama herkes daha çok dikkatli davransın..
RuhsuzŞair
ArkadaşLar Essizkral şerefsizin tekidir.O karakter benim karakterimdi de çalındı.Bu adam onu çaldı.Hiç Kimse hüsevmesin Herkesin DİKKATTİNE!!!!!!
ops:
SaLdır Hücum Sagopaxhacker
Ben bir carda item değil İnsanLık Ararım...!!!
SaLdır Hücum Sagopaxhacker
Ben bir carda item değil İnsanLık Ararım...!!!
Saldırım [ (^)Latif] [ (^)Ecel Getiren]
- Geceninyargicii
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Sancak
lan seref yoksunu ıt herıf senı he benden de okadar para ıstedın ıyıkı vermedım qq senı he rızelı bu cocuk 16 yasında qq bebesı =@
BEN GiDERİM ADİM KALIR BU ALEM BENİ İYİ TANIR (GeCeNiNYaRqIcI)
Cehennemde Zebanileri Beklerkende Gülecegim Agladıgımı Göremiyceksiniz Gülüşümün Tadını Çıkarın
Cehennemde Zebanileri Beklerkende Gülecegim Agladıgımı Göremiyceksiniz Gülüşümün Tadını Çıkarın