187 ZIRHLAR ARTIK UFUKTA GÖRÜNÜR GİBİ OLDU
-
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
187 ZIRHLAR ARTIK UFUKTA GÖRÜNÜR GİBİ OLDU
sa arkadaşlar inş şu yeni gelcek bölüm iyi olcak gibi hatta cok süper olacak galiba 187 zırhtan pek beklentim yok fazla cünkü 20 hasar fazla vercek birazda fazla zırh oranı aslında ecel getirene bir güncelleme daha lazım yada yeni gözlük ama hasarlı gözlük olmalı çünkü takan farkını belli etmeli
Re: 187 ZIRHLAR ARTIK UFUKTA GÖRÜNÜR GİBİ OLDU
Rüyaya mı yattın da gördün anlamadım ki 187 zırhlar , Hayali gözlükler nerden biliyorsun
Savaşçı = xXeRsİnXx
Büyücü = Dessas
Şifacı = Şifavermez
Büyücü = Dessas
Şifacı = Şifavermez
CESURASLAN yazdı:sa arkadaşlar inş şu yeni gelcek bölüm iyi olcak gibi hatta cok süper olacak galiba 187 zırhtan pek beklentim yok fazla cünkü 20 hasar fazla vercek birazda fazla zırh oranı aslında ecel getirene bir güncelleme daha lazım yada yeni gözlük ama hasarlı gözlük olmalı çünkü takan farkını belli etmeli
187 olacağı ne malum
ben efsunları ve etkisinden cok görsel hallerini çok merak ediyorum açıkcası

|BİNDÖRTYÜZELLİÜÇ|
|Türkbey|Turkbey|Türkbeyll |uLeMa|
İnsanlar ikiye ayrılır, hayatta iz bırakanlar ve başkalarının bıraktığı izlerle hayat bulanlar...
- xsedanterx
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Fincana kurşun döküyodur belki :roll:
Ateş, kış meyvesidir....
EdebiyatıCedide / ServetiFünun / GaffarREİS
Tahterevallinin diger ucuna oturarak sayemde yükselen insanlara canımın sıkıldığında kalkabilecegimi hatırlatın.
Tahterevallinin diger ucuna oturarak sayemde yükselen insanlara canımın sıkıldığında kalkabilecegimi hatırlatın.