sizce normal mi ?
- yumurtakafa
- Cin Avcısı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
sizce normal mi ?
Beyler 1 hafta içinde yaklaşık 15 - 20 gaffar attım çıkan itemler kıyamet asa ve cehennem pantolondu kıyo asa zaten olduğundan çöp oldu sizce bu itemlerin düşmesi normal mi yani az mı düşmüş normal mi ? (karakterimde çt kutu mevcuttur.)
Re: sizce normal mi ?
Normal gayet normal 200 gaffar atıp bıcak kılıç düşüremenleri düşününce senin car ballımışyumurtakafa yazdı:Beyler 1 hafta içinde yaklaşık 15 - 20 gaffar attım çıkan itemler kıyamet asa ve cehennem pantolondu kıyo asa zaten olduğundan çöp oldu sizce bu itemlerin düşmesi normal mi yani az mı düşmüş normal mi ? (karakterimde çt kutu mevcuttur.)
A R Z L O D O S
- wonka
- Arzuhalci'nin Adamı

- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Kara Deniz Yıldızları
Kişiden kişiye değişir kimisi 500 gaffarda çar fulleyemez kimisi 50 gaffarda ful çar dizer şans işi
WONKA
WANCHOPE
GINSENG
WANCHOPE
GINSENG
- uzunyillarsonra
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: anatolia
Ne güzel işte la devamını getir dizilir o karakter.Benim sonrada açtığım bir büyücüme ilk kesişte kıyamet asa vermişti daha sonra plus bittiği halde çarı fullemiştim 60 gaffarda tuhaf bir olaydı.
- yumurtakafa
- Cin Avcısı

zaten ilk gaffarımda ve ikinci gaffarımda 2 adet cehennem asa ve tarans eld vermişti ama o 8 ay önceydi sonra oyunu bırakmıştım tekrar başlayım dedim 
- uzunyillarsonra
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: anatolia
yumurtakafa yazdı:zaten ilk gaffarımda ve ikinci gaffarımda 2 adet cehennem asa ve tarans eld vermişti ama o 8 ay önceydi sonra oyunu bırakmıştım tekrar başlayım dedim
Uğraşırsan dizilir o karakter belli şanslı yani.
- yumurtakafa
- Cin Avcısı

Dediğin gibi bugün 7 8 gaffar yada tüm attım ve çıkan itemler Tran pant ve Sıfır kelvin eld iyi mi ? 
- Definder
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Özgürler
wonka yazdı:Kişiden kişiye değişir kimisi 500 gaffarda çar fulleyemez kimisi 50 gaffarda ful çar dizer şans işi
Aynen. Şahsen kendi tankımı 1 haftada fulledim. Arkadaşımın çarı benden daha eski ve sürekli çt atmasına rağmen 6 eksigi var. :lol:
Not: Büyücüm 2 aydır item alamıyor.