Yıllar sonra gördüğüm o hasta adam İKV

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
unutgitsin123
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Yıllar sonra gördüğüm o hasta adam İKV

Mesaj gönderen unutgitsin123 »

Bir İKV sever serüveni........

Yanlış hatırlamıyorsam sene 2007.Bir arkadaş tavsiyesi ile başladım oyuna.İstanbulda geçmesi eminönü felan derken gerçekten oyunu sevmeye başalamıştım.O muhteşem arz lodos savaşları, rüyalarıma giren kütükyaran , Binbir zorlukla yaptığımızz labirent görevlei derken oyuna öyle bi bağlandımki ne zaman gündüz ne zaman geçe onu unutur oldum.Sonra oyunun 39 lwl yaması geldi.İlk başlarda oyun çok garip bi hal almıştı.Çok iyi hatırlıyoruum hayvan kesip lwl atlamak için birbirimize girerdik.Oyunda bi ara öyle bi yığılma olduki cinler daha doğmadan yok oluyodu.Meeteor okadar kalabalıktıki hayvan kesebileceğim bi alan olmadığı için oyuna sabaha karşı girebiliodum.Bu kadar zorluğa rağmen oyun benim için gerçekten çok keyifliydi.Karakurt görevi için bi toplanırdık sanırsınız yan mahalleye kavgaya gidioz.Dev ana görevleri o kadar kalabalık olurdu ki yürümek için yerde tıklayabileceğiniz boşluk olmazdı.Ama oyun keyfinden hiçbirşey kaybetmemişti.Sonraki macera Yeraltı bölgesi ile başladı.Zaten yer altı bölgesini çözmek 2 3 günümüzü aldı.Aynı 39 lwl in geldiği zaman gibi heryer çok kalabalık.Hayvan kesmek deveye hendek atlatmaktan daha zor.Kalabalık yüzünden daha doğmadan patlayan bombacılar, ulan nerde bu labirentin sonu derken zamn geçti gitti.O zamanlar oyuna o kadar bağlanmıştımki inanın günde 18 saat nefes almadan oynuyordum.

Kötü gidiş Hidraların gelmesiyle başladı diyebilirim.Hidraların geldiği gün daha dün gibi aklımda.Kadim hidranın canını ilk kez dokuz a indirdiğimizde ordaki herkezin ölmesi felan efsaneydi.Çok net hatrlıyorum gece 3 4 olsa bile 8 9 gurup toplanır herkez iin tek tek keserdik.Tabi bu ilk başlardaydı.Tabi kadim yetmiyodu şaheserler için.tek bi ganoderma için beklediğim 16 saat beklediğim günlerde artık ben ben olmaktan çıkıştım.Hayattaki tek amacım o şaheserler gibi yaşamaya başladım.İridyumum 75m olduğunu gördüğüm o günlerde yapılabilecek başka alternatifte yokttu diyebirim.Oyuna sadece maden toplamak için girer oldum.Gelzaman git zaman şaheserleride ürettik.Sırada yeni bi macera vardı.Sığınak ve migrat.Burada şanslıyımki migratta ik zırh düşürenlerden biriydim.Zırhı düşürdüğümde dünyayı kurtaran adamın oğlu gibi etrafta dönüp dolanıyodum.Bunları anlatırken eğitim öğretim hayatıma hiç girmedim tabi .Sığınak ve migratın geldiği zaman lise 3 teydim ve artık üniversite sınavına ağır ağır çalışmak zorundaydım.Helede yüksek bi puanla girdiğim anadolu lisesini düşünürsek beklentileri karşılamak zorundaydım ama bu ikv illeti beni öyle bi ele geçirdiki ne ders ne sınav hiçbiri yok hayatım sadece ikv olmuştu.Lise 4 oldu ama ben hala İKV oynamaya devam ediyordum.Kendime öle bi güvenmişimki lan dedim ben yaparım sonuçta anadolu lisinde okuyom çok kasmaya gerek yok diyerek kendimi avutuyodum anca.Aklım başıma nezaman mı geldi.Benim ygs ye girdiğim değil YGS nin bana girdiği gündü.

işte o gün kafaya dank etti.Lan dedim oğlum ben napıyorum.Şuna bak bi oyun seni ele geçirmiş.Evde bilgisayarla yaşayan asosyal hayvana dönmüşsün.Bütün arkadaşların diş hekimliğine tıpa giderken senin puanın adını bilmediğin üniversitenin gıda mühediliğe bile yetmiyo.Daha nereye kadar böyle devam edecek.O yıllarda oyunda amacımda kalmamıştı oyuna giriom 2 3 vs atıom biraz zevkine klanda savaşıyom o kadar geri kalan zamanda oynda boş boş vakit öldürüyorum.İlk hafta dedim bu çarlar kalsın belki ilerde geri döner bi yerden başlarım die.Ama tabi ben rahat dururmuyum.2 dakkka şuna bakayım 5 dakka girip çıkayım derken baktım böle olmuo son çare karakteri silmek vardı.Birine vermeyi düşündüm ama onunda benim düştüğüm duruma düşeceğini bildiğğim için , içinde 890 m 2 tane epe ve full setli çarı gözümü kırpmadan sildim.Onca emek yıllarca emek verdiğm çarım 2 saniyede yok oldu.Ama bi seçim yapmak zorundaydım ya 4 5 yıl emek verdiğim bana zarardan başka hiçbirşey vermeyen bir oyunla devam edecektim, yada 11 yıl bıoyunca sürdürdüğüm eğitim öğretim hayatım ve bundan sonraki geleceğim yok olacaktı.İŞTE tam bu gün 3 yıl sonra tekrar oyunun son durumunu neler olp bittiğini görmek için oyuna girdim.Oyun gerçekten içler acısı durumda.Onlarca bölge onlarca eşya.Issız bölgeler, oyunda bi amacı kalmamış herşeye sahip kişiler.O çabaladığınız günlerce uğraştığınız itemleri alıca nolacak biliyomusunuz.Sadece HİÇ.3 5 gün dolanırım vs atacaksınız bu kadar.Nese çok uzadı ben en iyisi toparlıyayım.

Daha sonra ne mi oldu diye sorarsanız. Hesabımı sildim ve oturum gerçek anlamda çalışmaya başladım ama iş işten çoktan geçmişti tabi.Aldığım puan karşısında ailemin hayal kırıklığı ve kaybolan zamanlarım İKV nin bana verdği tek gerçek olduğunu öğrendim.Ama yılmadım daha sonra o utançla 1 yıl daha çalışmaya devam ettim .Şu an ankarada eğitim hayatıma devam ediyorum.Siz beni boşverin önemli olan sizsiniz.Bu hayatı sizler yaşayacaksınız.Siz işe girip , siz para kazanıp, alilenizi siz geçindirecek çocuklarınızı siz büyütecek, siz okutacaksınız.Şuan pek farkında olmayabilirsiniz ama yyaşınız biraz ilerlediğinde veya ciddi bir ilişki yaşadığınızda geçim ve iç bulma kaygısı başgöstermeye başlayacak.Bunların hiçbirini düşünmek istemeseniz bile şuanı düşünmek istiyor olsanız bile, gerçek hayatta kurduğunuz dostluklar ve harcadığınız zaman bundan çok ama çok kalıteli olacaktır.Bu oyunu oynamak yerine ne bilim hayatın tadını çıkarın.Arkadaşlarınızla bi kafeye gidin veya bi oyun salonuna.Birlikte oturum muhabbet edin,kendinizi geliştirmeye çalışın, yani kısaca doludolu ve keyifli zaman geçirebileceğiniz ne varsa yapın ama bu oyundan mümkün olduğunca.uzak durmaya çalışın.

Unutmayın bu hayat sizin ve gerçekten çok kısa.Çok geç olmadan ve hayatın bazı gerçekleriyle daha tanışmadan bu oyunu hayatınızda silin.Gerçekten unutack ve hiç hatırlamayaksınız emin olun.deneyim yanılmaz emin olun ve YARALI PARMAĞI ÇOK GEÇ OLMADAN KÖKÜNDEN KESİN. sizlere bir dost tavsiyesi..............................
Kullanıcı avatarı
mobilsorun
Hızlı Koşan
Hızlı Koşan
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Yalnızlık Paylaşılmaz

Re: Yıllar sonra gördüğüm o hasta adam İKV

Mesaj gönderen mobilsorun »

Okudum pişman değilim
Bir ay doğar ilk ak$amdan geceden ..
Resim
Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..
Kullanıcı avatarı
CEBO
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Sancak
Lonca: Dostlar Kervanı

Mesaj gönderen CEBO »

Baban Yapmış Ama o Pişman :D
Ve Bir Yıldız Daha Kayar Gule Gule İstanbul Kıyamet Vakti...

SANCAK

şirinBABA (Antiisrail)

ANTİİSRAİL (KuTSaLMeLeK)

MasumiyetinSonu (OxBoSsxO)

MuKaVeMeT
Kullanıcı avatarı
mobilsorun
Hızlı Koşan
Hızlı Koşan
Lonca: Yalnızlık Paylaşılmaz

Mesaj gönderen mobilsorun »

CEBO yazdı:Baban Yapmış Ama o Pişman :D
Çirkef lale :D Git jandarma ali ' de kahrolsun coca-cola diye bağır
Bir ay doğar ilk ak$amdan geceden ..
Resim
Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..
Suiiuris
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Kurtuluş

Mesaj gönderen Suiiuris »

ben de okudum sonuna kadar haklısın ama insan haklılığını bilse de başına gelmeden akıllanmıyor. ben orta okulda oynuyordum çok zararını görmeden bıraktım. 5-6 yıl oynamadım şimdi üniversitedeyim bu sene tekrar başladım. şu an tek sıkıntım bazı dersler büte kalıyor :D oyuna kısa aralar vererek onları da halledebiliyorum. ama dediğin gibi orta son ve özellikle lise son öğrencileri için hayati önem taşıyor bu bilgiler .
Kullanıcı avatarı
XxxChesTeRxxX
Bab-ı Ali Muhafızı
Bab-ı Ali Muhafızı
Lonca: ...

Mesaj gönderen XxxChesTeRxxX »

Sıkılmadan okudum diyebilirim. O Sığınak Miğrat ilk geldiği zamanlar aklımda canlandı. Gerçekten çok güzeldi . :(
Kullanıcı avatarı
wonka
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Sunucu: Teşkilat
Lonca: Kara Deniz Yıldızları

Mesaj gönderen wonka »

XxxChesTeRxxX yazdı:Sıkılmadan okudum diyebilirim. O Sığınak Miğrat ilk geldiği zamanlar aklımda canlandı. Gerçekten çok güzeldi . :(
Kesinlikle çoğu kişi gblerin gelişiyle oyun bitti diyor ama ben buna katılmıyorum o zamanların heyecanı bile başkaydı
WONKA
WANCHOPE
GINSENG
Kullanıcı avatarı
XxxChesTeRxxX
Bab-ı Ali Muhafızı
Bab-ı Ali Muhafızı
Lonca: ...

Mesaj gönderen XxxChesTeRxxX »

wonka yazdı:
XxxChesTeRxxX yazdı:Sıkılmadan okudum diyebilirim. O Sığınak Miğrat ilk geldiği zamanlar aklımda canlandı. Gerçekten çok güzeldi . :(
Kesinlikle çoğu kişi gblerin gelişiyle oyun bitti diyor ama ben buna katılmıyorum o zamanların heyecanı bile başkaydı
Oyunun bitmesine neden olan 2 etken ''Akçe ve Tılsımlar'' . Oyun Sığınak ve Miğrat zamanı canlanmıştı asıl bence. O günler tekrar yaşansa keşke. Çok özledim gerçekten. O Eski ortamı , taktik aramalarımız o bossları kesmemiz için tekrar tekrar gitmek herşey çok güzeldi. Hayatımız IKV di resmen.
Sonsevdam
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Tılsım
Lonca: Deva

Mesaj gönderen Sonsevdam »

Kesinlikle doğru yazmış. buna şimdi inanın. Yoksa inandığınız zmn çok şeyinizi kaybetmiş oalcaksınız.
En az şeyini kaybeden bile o çok değerli ve asla geri gelmeyecek zmanı artık bulamayacak.
Sevdaysa sevda...
Kullanıcı avatarı
uzunyillarsonra
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: anatolia

Mesaj gönderen uzunyillarsonra »

Bu oyun yüzünden üniversiteyi 2 sene geç kazandım.Ona göre yani gidin çalışın la çalışın.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön