Karakterimin adı Bombahatun ve sancakta oynuyorum
büyücü karakterim de y2 bulunmakta tılsımla seri kesıyorum ama sureklı örumcek ve ırk kesmekten gına geldi vaktımın tamamını holde geçirmekten bunaldım artık yeni farkli şeyler yapayım dedim

çarımda bulunan madenler, para ve y2 tılsımını verıp savascıma defans 2 3 tılsımı aldım biraz zevk alırım düşüncesiyle
bıçak itemlerimi dizip tılsımımı aldım ama çiftemın olmadıgını görünce çifte üretmeye karar verdim çünkü çiftesiz defans olmaz

Sancak sunucusunun en kötü yanı arz sayısının çok az olması yani tılsım aldım ama lodosken bunu kullanmam cok zor gibi gözüküyordu bende klan değiştirerek arzlara geçiş yaptım
klana geçtim ama rütbem yoktu rütbesiz gezmekte bana göre değildi, kp kasacak fazla çarım yoktu yunus arkadasımın sıfacısını keserek sandboxla çarımı yıldız yapayım bari dedim çok da fazlasında gözüm yok zaten

ben kp kasarken benı rahatsız eden arkadaslada ugrasmak ıstemedım savascının sadık dostu ayıyı ona yönlendırdim

bu tılsım sayesınde gerçekten oyundan zevk almaya basladım bana göre savascının en iyi tılsımı buydu artık

şimdilik bu kadar en kısa sürede görüşmek üzere sevgili günlüğüm