IKV Cosplay

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
PhyLicia
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos
Lonca: Game Time

IKV Cosplay

Mesaj gönderen PhyLicia »

Cosplay ile ugrasan var mı aranızda??
Belki güzel IKV cosplayleri çıkabilir, yaratıcı olalım.
Bir çok oyunun cosplayi yapılıyorken biz neden yapmayalım.
Size örnek olması açısından, birebir olmasa da savaşcı sınıfına ait cosplayler şöyle olabilir.
;

[Fotograflar arkadasım Melodi Kızılgün'e aittir. Fotograflar şahsımıza aittir ve tarafımızca çekilmiştir. Bilinçsizce kullanmayalım.]

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim
PhyLicia Sandara Crayon

My turn, set them on fire.... Uh oh! I heard you were looking for me!

Hiloo deyin tanırlar :D
Kullanıcı avatarı
BANG
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Tılsım

Re: IKV Cosplay

Mesaj gönderen BANG »

kız çok güzel yalnız :D
Kullanıcı avatarı
mobilsorun
Hızlı Koşan
Hızlı Koşan
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Yalnızlık Paylaşılmaz

Mesaj gönderen mobilsorun »

Kesinlikle yapılmalı =D
Bir ay doğar ilk ak$amdan geceden ..
Resim
Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..
Kullanıcı avatarı
VoLKaNNuRi
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Kuklacı
Lonca: New World Order

Mesaj gönderen VoLKaNNuRi »

Bundan sonra CoşPlay 'ciyiz :)
Kullanıcı avatarı
uzunyillarsonra
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: anatolia

Mesaj gönderen uzunyillarsonra »

.... vb gibi oyunlarda bulunan karakter çeşitliliği var ve aynı şekilde diğer birçok MMORPG oyunlarda da karakter eşya çeşitleri var görünüş bakımından. İkvde bakarsak savaşçı büyücü şifacı standart 3 farklı görünüm anca gidip eski görünüşlerini de yapmak lazım yani eski eşyaları onun dışında yok anca silahlar yapılır veya NPC dediğimiz Agah,Arzuhalci,Komutan,Gaffar Bey vs.. tarzı yapılması lazım.

Ayrıca gördüğünüz üzere LoL ün bir tanıtım gününe veya finallerine katılan insan sayısı binlerceyken (daha geçen hafta sonu Ülker Sports Arenada nasıl görkemli bir final yaptılar izleyen varsa bilir.) ikv nin anca bir fuarı oluyor ona da bu saatten sonra aynı anda maksimum sayı 100 ü 150 yi geçmez. Gelenlerin çoğunluğuda kusura bakmayın keko diye tabir ettiğimiz cinsten olur bunu yapanlara utandırıcı laflar ederler onurunu kırarlar. Bitmiş bir oyun için kimse bu kadar uğraşmaz cosplayer lık denilen tabir için gerek maddi gerekse manevi çok uğraş vermek lazım ikv de ki eşyaları düşünürsek ama bu oyun buna değer mi değmez. Yüzlerce binlerce konu açıldı güncelleme yapacak mısınız diye oyunun gelişme durumu ne aşamada diye hepsini okuyup tek bir cevap bile yazmadılar. Şubat ayından beri e-mail atıyorum silinen bi m1 için tek bir cevap bile vermediler. Bu oyuna katkıya falan gerek yok. Ne halleri varsa görsünler 6 yıldır aralıksız plus kullanan ben 6-7 aydır tek bir kuruş akçe almadım değmez ...

Edit: Gelen yorumlara dikkat cosplay den ziyade bayan arkadaşımıza laf edecekler.Bu kadarda geri bi toplumuz....Türklüğün 1.şartı.
Kullanıcı avatarı
PhyLicia
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Lonca: Game Time

Mesaj gönderen PhyLicia »

uzunyillarsonra yazdı: ....vb gibi oyunlarda bulunan karakter çeşitliliği var ve aynı şekilde diğer birçok MMORPG oyunlarda da karakter eşya çeşitleri var görünüş bakımından. İkvde bakarsak savaşçı büyücü şifacı standart 3 farklı görünüm anca gidip eski görünüşlerini de yapmak lazım yani eski eşyaları onun dışında yok anca silahlar yapılır veya NPC dediğimiz Agah,Arzuhalci,Komutan,Gaffar Bey vs.. tarzı yapılması lazım.

Ayrıca gördüğünüz üzere LoL ün bir tanıtım gününe veya finallerine katılan insan sayısı binlerceyken (daha geçen hafta sonu Ülker Sports Arenada nasıl görkemli bir final yaptılar izleyen varsa bilir.) ikv nin anca bir fuarı oluyor ona da bu saatten sonra aynı anda maksimum sayı 100 ü 150 yi geçmez. Gelenlerin çoğunluğuda kusura bakmayın keko diye tabir ettiğimiz cinsten olur bunu yapanlara utandırıcı laflar ederler onurunu kırarlar. Bitmiş bir oyun için kimse bu kadar uğraşmaz cosplayer lık denilen tabir için gerek maddi gerekse manevi çok uğraş vermek lazım ikv de ki eşyaları düşünürsek ama bu oyun buna değer mi değmez. Yüzlerce binlerce konu açıldı güncelleme yapacak mısınız diye oyunun gelişme durumu ne aşamada diye hepsini okuyup tek bir cevap bile yazmadılar. Şubat ayından beri e-mail atıyorum silinen bi m1 için tek bir cevap bile vermediler. Bu oyuna katkıya falan gerek yok. Ne halleri varsa görsünler 6 yıldır aralıksız plus kullanan ben 6-7 aydır tek bir kuruş akçe almadım değmez bu ...

Edit: Gelen yorumlara dikkat cosplay den ziyade bayan arkadaşımıza laf edecekler.Bu kadarda geri bi toplumuz.Abazalık Türklüğün 1.şartı.
Kesinlikle haksınız. Ama dediğiniz gibi bi gelişme olsa oyunda, gayette güzel etkinlikler bizde yapabiliriz. Hemen hemen her türlü çevrimiçi oyunda üyelikleri bulunan bir arkadaş grubuyuz ama mesela ben IKV yi bi çok yönden bi tık üste çıkaracak sebepler bulabiliyorum. ( Evet, nefret etmemizi sağlayacak olaylarda cok ama biraz kötü olaylara kör olmak gerekiyor.)

Cosplay'e gelince evet ugras gerektiriyo ama işin en önemli kısmı yaptıgın işi sevmek. Mesela bu arkadaşım üzerinde ki tüm kıyafetleri kendisi dikti. Bizde zengin değiliz elimizde ki imkanları değerlendiriyoruz. İşin eğlence kısmına bakıyoruz biraz da.. Çünkü artık IKV de uğraşacak bişey kalmadı biz de kapı arıyoruz kısaca :D

Edit: Yorumlar ve laf atanlara o kadar alıştık ki, artık görmüyoruz onları desek yeridir. Tabi bu çok üzücü bi durum, keşke olmasalar ama dediğiniz gibi, ...Türklüğün 1.şartı.
PhyLicia Sandara Crayon

My turn, set them on fire.... Uh oh! I heard you were looking for me!

Hiloo deyin tanırlar :D
Kullanıcı avatarı
XCEZAX
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü
Lonca: Academy Of War

Mesaj gönderen XCEZAX »

İnsan bu Katarina'nın ultisini bozmaya utanır :) :)
XXCEZAXX
Kullanıcı avatarı
CARMENTA
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Dönüşüm

Mesaj gönderen CARMENTA »

Kata Op :shock:
Resim
Kullanıcı avatarı
0LIVERA
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen 0LIVERA »

Bizimde Fuar Tanıtımlarında Mankenlerimiz Var ve Cok Güzel Hoş Kızlar'dı Orada Paralı Olarak Çalısan Olsalarda
Para Almasalar Cosplay Dediğiniz Şey Oluyor Zaten :)
Sorun Kim Olduğunda Değil Yaptıkların Seni Diğerlerinden Ayırır.
Kullanıcı avatarı
DuMaNisTT
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Lonca: Talebe-i Tevarih

Mesaj gönderen DuMaNisTT »

0LIVERA yazdı:Bizimde Fuar Tanıtımlarında Mankenlerimiz Var ve Cok Güzel Hoş Kızlar'dı Orada Paralı Olarak Çalısan Olsalarda
Para Almasalar Cosplay Dediğiniz Şey Oluyor Zaten :)
+1

“Genel Etkileşim” sayfasına dön