uzunyillarsonra yazdı: ....vb gibi oyunlarda bulunan karakter çeşitliliği var ve aynı şekilde diğer birçok MMORPG oyunlarda da karakter eşya çeşitleri var görünüş bakımından. İkvde bakarsak savaşçı büyücü şifacı standart 3 farklı görünüm anca gidip eski görünüşlerini de yapmak lazım yani eski eşyaları onun dışında yok anca silahlar yapılır veya NPC dediğimiz Agah,Arzuhalci,Komutan,Gaffar Bey vs.. tarzı yapılması lazım.
Ayrıca gördüğünüz üzere LoL ün bir tanıtım gününe veya finallerine katılan insan sayısı binlerceyken (daha geçen hafta sonu Ülker Sports Arenada nasıl görkemli bir final yaptılar izleyen varsa bilir.) ikv nin anca bir fuarı oluyor ona da bu saatten sonra aynı anda maksimum sayı 100 ü 150 yi geçmez. Gelenlerin çoğunluğuda kusura bakmayın keko diye tabir ettiğimiz cinsten olur bunu yapanlara utandırıcı laflar ederler onurunu kırarlar. Bitmiş bir oyun için kimse bu kadar uğraşmaz cosplayer lık denilen tabir için gerek maddi gerekse manevi çok uğraş vermek lazım ikv de ki eşyaları düşünürsek ama bu oyun buna değer mi değmez. Yüzlerce binlerce konu açıldı güncelleme yapacak mısınız diye oyunun gelişme durumu ne aşamada diye hepsini okuyup tek bir cevap bile yazmadılar. Şubat ayından beri e-mail atıyorum silinen bi m1 için tek bir cevap bile vermediler. Bu oyuna katkıya falan gerek yok. Ne halleri varsa görsünler 6 yıldır aralıksız plus kullanan ben 6-7 aydır tek bir kuruş akçe almadım değmez bu ...
Edit: Gelen yorumlara dikkat cosplay den ziyade bayan arkadaşımıza laf edecekler.Bu kadarda geri bi toplumuz.Abazalık Türklüğün 1.şartı.
Kesinlikle haksınız. Ama dediğiniz gibi bi gelişme olsa oyunda, gayette güzel etkinlikler bizde yapabiliriz. Hemen hemen her türlü çevrimiçi oyunda üyelikleri bulunan bir arkadaş grubuyuz ama mesela ben IKV yi bi çok yönden bi tık üste çıkaracak sebepler bulabiliyorum. ( Evet, nefret etmemizi sağlayacak olaylarda cok ama biraz kötü olaylara kör olmak gerekiyor.)
Cosplay'e gelince evet ugras gerektiriyo ama işin en önemli kısmı yaptıgın işi sevmek. Mesela bu arkadaşım üzerinde ki tüm kıyafetleri kendisi dikti. Bizde zengin değiliz elimizde ki imkanları değerlendiriyoruz. İşin eğlence kısmına bakıyoruz biraz da.. Çünkü artık IKV de uğraşacak bişey kalmadı biz de kapı arıyoruz kısaca
Edit: Yorumlar ve laf atanlara o kadar alıştık ki, artık görmüyoruz onları desek yeridir. Tabi bu çok üzücü bi durum, keşke olmasalar ama dediğiniz gibi, ...Türklüğün 1.şartı.