İKV'yi pref_launch dan pencere moduna alamıyorum.
İKV'yi pref_launch dan pencere moduna alamıyorum.
Arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi oyunu pencere moduna alamıyorum. Lütfen yardımcı olur musunuz? Gerçekten büyük sıkıntı yaşıyorum. Arka pencerelerde başka işlerim oluyor ve alt+tab yapınca oyun kritik hata veriyor. pref_launch tan başka bir yöntemi varmı acaba? Cevap yazarsanız çok mutlu olurum ^^.
Nefer!
Unutulmayacağını mı düşünüyorsun?
Asla emin olamazsın...
Bir yağmur sonrası bedeninin var olacağından ve yarından!
Asla emin olamazsın...
EMİNÖNÜ
[*]Mezomorto
[*]Skyglycheon
[*]Susamuru
- BilgeTonyukuk
- Çınaraltı Müdavimi

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Raiders Of Anatolia
Re: İKV'yi pref_launch dan pencere moduna alamıyorum.
Selamun aleyküm,
Masa üstüne gelip sağ tıklayarak, Ekran Çözünürlüğü'ne tıklayıp, bana bilgisayarının ekran boyutlarını söyler misin? Belki yardımcı olabilirim.
Masa üstüne gelip sağ tıklayarak, Ekran Çözünürlüğü'ne tıklayıp, bana bilgisayarının ekran boyutlarını söyler misin? Belki yardımcı olabilirim.

Aleyküm SelamBilgeTonyukuk yazdı:Selamun aleyküm,
1366x768 kardeşim :|
Nefer!
Asla emin olamazsın...
Asla emin olamazsın...
EMİNÖNÜ
[*]Mezomorto
[*]Skyglycheon
[*]Susamuru
- musallat123
- Işık Hanım'ın Elemanı

- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
Ayarları yaptıktan sonra pref launch'ı "salt okunur" yapmalısın. Eğer yapmazsan pencere moduna girmiyor.
Ah yaparken bunu hatırlamamışım. Bayağıdır girmiyorum İKV'ye unutmuşum. Allah razı olsun kardeşim çok yardımcı oldun.musallat123 yazdı:Ayarları yaptıktan sonra pref launch'ı "salt okunur" yapmalısın. Eğer yapmazsan pencere moduna girmiyor.
Nefer!
Asla emin olamazsın...
Asla emin olamazsın...
EMİNÖNÜ
[*]Mezomorto
[*]Skyglycheon
[*]Susamuru
- musallat123
- Işık Hanım'ın Elemanı

- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
Rica ederim , bende hep unutuyorum bunuMezomorto yazdı:Ah yaparken bunu hatırlamamışım. Bayağıdır girmiyorum İKV'ye unutmuşum. Allah razı olsun kardeşim çok yardımcı oldun.musallat123 yazdı:Ayarları yaptıktan sonra pref launch'ı "salt okunur" yapmalısın. Eğer yapmazsan pencere moduna girmiyor.
- BilgeTonyukuk
- Çınaraltı Müdavimi

"musallat123"ün dediği gibi, önce ona dikkat etmelisin. Belirttiğin çözünürlük benimki ile aynı, pref_launc dosyasına önce sağ tıklayıp özellikler kısmına bak. Salt Okunur kısmında tik var ise kaldır tamam de. Daha sonra dosyayı not defteri ile açıp ayarlarını aşağıdaki resimde belirtilen şekilde düzenle;

Sadece Full Screen'i 0 yapman da yeterli, fakat o şekilde küçük ekranın bir kısmı aşağıdaki araç çubuğunun alt kısmına kayıyor, oynarken rahatsız ediyor insanı. ScreenWidth ve ScreenHeight'i de resimdeki gibi düzenlersen tam ortalı bir küçük ekran modunda oynarsın, biraz daha rahat edersin. (Not: Ekran çözünürlüğü arkadaşın belirttiğinden farklı olanlar için geçerli değildir.) En son işin bittiğinde dosyayı kaydet ve kapat, tekrar sağ tıklayıp özellikler diyerek Salt Okunur kısmına tiki koy ve tamam deyip oyun launcher'ını aç. Sunucu seçmeden sağ üstteki ayarlar kısmına tıklayarak oradaki ekran çözünürlüğünü 1024*600 yap. Oyuna girip bir dene bakalım.
Umarım işine yarar, sevgilerimle.

Sadece Full Screen'i 0 yapman da yeterli, fakat o şekilde küçük ekranın bir kısmı aşağıdaki araç çubuğunun alt kısmına kayıyor, oynarken rahatsız ediyor insanı. ScreenWidth ve ScreenHeight'i de resimdeki gibi düzenlersen tam ortalı bir küçük ekran modunda oynarsın, biraz daha rahat edersin. (Not: Ekran çözünürlüğü arkadaşın belirttiğinden farklı olanlar için geçerli değildir.) En son işin bittiğinde dosyayı kaydet ve kapat, tekrar sağ tıklayıp özellikler diyerek Salt Okunur kısmına tiki koy ve tamam deyip oyun launcher'ını aç. Sunucu seçmeden sağ üstteki ayarlar kısmına tıklayarak oradaki ekran çözünürlüğünü 1024*600 yap. Oyuna girip bir dene bakalım.

Cevaplarınız için çok teşekkürler zahmet oldu sizede.BilgeTonyukuk yazdı:"musallat123"ün dediği gibi, önce ona dikkat etmelisin. Belirttiğin çözünürlük benimki ile aynı, pref_launc dosyasına önce sağ tıklayıp özellikler kısmına bak. Salt Okunur kısmında tik var ise kaldır tamam de. Daha sonra dosyayı not defteri ile açıp ayarlarını aşağıdaki resimde belirtilen şekilde düzenle;
Sadece Full Screen'i 0 yapman da yeterli, fakat o şekilde küçük ekranın bir kısmı aşağıdaki araç çubuğunun alt kısmına kayıyor, oynarken rahatsız ediyor insanı. ScreenWidth ve ScreenHeight'i de resimdeki gibi düzenlersen tam ortalı bir küçük ekran modunda oynarsın, biraz daha rahat edersin. (Not: Ekran çözünürlüğü arkadaşın belirttiğinden farklı olanlar için geçerli değildir.) En son işin bittiğinde dosyayı kaydet ve kapat, tekrar sağ tıklayıp özellikler diyerek Salt Okunur kısmına tiki koy ve tamam deyip oyun launcher'ını aç. Sunucu seçmeden sağ üstteki ayarlar kısmına tıklayarak oradaki ekran çözünürlüğünü 1024*600 yap. Oyuna girip bir dene bakalım.Umarım işine yarar, sevgilerimle.
Nefer!
Asla emin olamazsın...
Asla emin olamazsın...
EMİNÖNÜ
[*]Mezomorto
[*]Skyglycheon
[*]Susamuru
- BilgeTonyukuk
- Çınaraltı Müdavimi

Mezomorto yazdı:Cevaplarınız için çok teşekkürler zahmet oldu sizede.
Estağfirullah rica ederim.Legenddx yazdı:Saolasın benimde işime yaradı![]()