ikv ile tanışmam çok zor olmadı, ben mynet de Amiral battı oynamayı çok severdim ve iyi de bi kariyerim vardı mynet de tek hedefim amiral battı oynamaktı, nerdeyse 55.000 puanım vardı hatta daha fazla, nasıl yaptın die soracaksanız
Tesadüf ki o akşam Asteriks & Oburiks i izlemiştim ve Asterix ismini koydum, biraz oynadım oyunu hiç biiş anlamamıştım, ölesine etraafta dolaşıyordum ve 8 lvl idim,
daha fazla lvl atlıyamadım zaten
ama benim içimde büyük bir istek vardı girdim google'ye mynete üye ol zornan bi üyelik aldım "kuccukhusam"
bu karekterim şifacıydı ve bu zaman zarfı içersinde çok güzel arkadaşlara sahip oldum. 'Hareketsiz' büyücü gerçek ismi umut 'Zekirdekçi' gerçek ismini hatırlayamıyorum. 'Mubilya' bu arkadaşında gerçek ismini hatırlayamıyorum... neyse karekterimi kasmaya başladım 16 lvl oldu tabi içimde büyük bir heycan var acaba 20 lwl de acılan yetenekler nası biiş die
Yılan görevini yaparken bir arkadaşla Tanıştım karekterinin adı 'Tanrıçahera' idi ismini unuttum ancak çok iyi birisiydi ve çok iyi anlaşıyordum o benden hep bir iki lwl önde giderdi, birün ben karekterimi kasmaya devam ederken bi baktım Arkadaş penceremde [Tanrıçahera 23 Labirent] yazıyordu, nası girdğini sordum bi di,kili taş var ona tıkla girersin dedi ve dedğini yaptım, ama giremedim