Kasaya Şİfre
Kasaya Şİfre
Oyun İçerısınde Kasayı ŞİfreLı Yapsanız Skıntı Olurmu.??
- Ttaymmm
- Çınaraltı Müdavimi

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Kasaya Şİfre
Bu düşüncemi birçok kez destekten görüş ve öneriler bölümünden yönetim ile paylaştım. Her seferinde Önerinir değerlendirilecektir gibisinden bi mesaj tarafıma ulaştı.Fakat bundan önce bir sorun daha var. Alışverişte 200.500.000 para sınırı. Bu sıkıntı giderilmeden ki giderileceği meçhul senin dileğinin gerçekleşmesi imkansız gibi birşey maalesef.
İyi forumlar.
İyi forumlar.
Mustafa Kemal ATATÜRK
- mobilsorun
- Hızlı Koşan

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Yalnızlık Paylaşılmaz
Öneri havuzu was here
Bir ay doğar ilk ak$amdan geceden ..

Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..

Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..
Hala ısrarla öneri sunanlar var hayret nereden geliyor bu azim acaba, Azimli Fare betonu delermiş ama bizim betonu çelikten yapmışlar delinmiyor 
Boşuna öneri sunmayın tek bir çivi bile çakamazlar...
Boşuna öneri sunmayın tek bir çivi bile çakamazlar...
Bana Masal AnLatın Demedım Onerıde Sunmadım OLması Gereken Bsey Istedım CaLınan MatereLyaLarın Parası Hıc Bırınızın Cebnden CIkmıyo m1 ım y2 Kım 2 Sıde CaLındı Kasa Şifre OLmus OLsa BeLkı BoLe Bsey 0Lmazdı.. Neyse KoLay GeLsın.
-
xLuCaGox
- Kobra Takipçisi

- Sunucu: Tılsım
- Lonca: Nemesis
Kasaların şifreli olması bugüne kadar hep söylenen ve istenen bir özellikti. Eklentilerde gelmemesinin nedeni sanıyorum oyunda farklı bir hataya yol açabilme ihtimali olması. Yoksa yıllarca istenen ve mantığa hoş gelen bu sistemin gelmemesinin bir nedeni olamaz.
xLuCaGox | LLAMA | dRopheaLing | Smegma | PaRCHeR | PaRCHeRII | PaRCHeRIII | Lucago | DrKojiro
since 2007
Tılsım - Anka - Eminönü
İKV 2020 Mani Birinciliği*
since 2007
Tılsım - Anka - Eminönü
İKV 2020 Mani Birinciliği*
- yaseminalici
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: Yolcu
Kasaya şifre gelmesi hırsızlıkların önüne geçebilecek bir çözüm ama ne yazık ki öneri havuzunda kaybolup giden bir istek. Hadi şifreli olmasını da geçtim kasanın kapasitesini genişletseler bari Banka 3'ün zamanı geldi de geçiyor bile.

Jasmine
DrJasmine
- oLmazSaoLmaz
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Eminönü
- Lonca: We Are The Best
Dediğiniz Gibi OyunLa İlgiLenen yok Rayına BrakmısLar BağımLısı OLan Bızız Ya Nasılsa BrakmazLar Dusuncesı
Herşey OnLar Icın YoLunda