Mayıs Ayı Sunucu Şampiyonası Ödülleri Hk.

Eminönü sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kilitli
Kullanıcı avatarı
Xsafabeyx
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Bin Yetmiş Bir

Mayıs Ayı Sunucu Şampiyonası Ödülleri Hk.

Mesaj gönderen Xsafabeyx »

Aradan 1 ay geçmesine rağmen ödül hesabıma yüklenmeyince bununla ilgili forumda konu açtım. Yetkili kişi destekle iletişime geçmemi istedi. Yönergelerini izleyip desteğe gerekli formu gönderdim. Cevap olarak ödül dağıtımıyla ilgili bir form göndermediğim iddia edilmiştir. Asıl merak ettiğim şey zamanında doldurup gönderdiğim form acaba nereye gitmiştir. Bu işte bir tuhaflık yok mu ? Ödül alıp almamak çok önemli değil, basit bir şey için özellikle bu 2. seviye bir tılsım için bu kadar uzatmaya gerek yok. Titizlikle (!) çalışan ikv yönetimine başarılar diliyorum.
xSAFABEYx
Sunofdark
Sunofdarkkxşifa
Kullanıcı avatarı
soulpowerbeta
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Bin Yetmiş Bir

Re: Mayıs Ayı Sunucu Şampiyonası Ödülleri Hk.

Mesaj gönderen soulpowerbeta »

bence çok sert olmuş bu konuya cevap gelmeyecektir.
SouLPoweRBeTa
Zifan
Folklor Kurtarıcısı
Folklor Kurtarıcısı

Re: Mayıs Ayı Sunucu Şampiyonası Ödülleri Hk.

Mesaj gönderen Zifan »

Xsafabeyx yazdı:Aradan 1 ay geçmesine rağmen ödül hesabıma yüklenmeyince bununla ilgili forumda konu açtım. Yetkili kişi destekle iletişime geçmemi istedi. Yönergelerini izleyip desteğe gerekli formu gönderdim. Cevap olarak ödül dağıtımıyla ilgili bir form göndermediğim iddia edilmiştir. Asıl merak ettiğim şey zamanında doldurup gönderdiğim form acaba nereye gitmiştir. Bu işte bir tuhaflık yok mu ? Ödül alıp almamak çok önemli değil, basit bir şey için özellikle bu 2. seviye bir tılsım için bu kadar uzatmaya gerek yok. Titizlikle (!) çalışan ikv yönetimine başarılar diliyorum.
Selam Xsafabeyx,
Daha önce destek iletişim biriminden cevaplandığı üzere,bildiriminiz üzerine yapılan incelemede, tarafınıza ait gönderilmiş bir ödül istek formu bulunmamaktadır.Sistemde herhangi bir hata söz konusu değildir. Bilgilerini gönderen kazanan kullanıcıların hesaplarına ödülleri sizinde belirttiğiniz gibi uzun zaman önce yüklenmiştir.Acaba nereye gitmiştir sorunuza gelince muhtemelen gönder butonunu kullanmadığınız için formunuz bize hiç ulaşmamıştır. İyi eğlenceler dileriz.
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön