BiRi BaKaBiLiR Mi?

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kilitli
MuHaMMeD
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Tılsım

BiRi BaKaBiLiR Mi?

Mesaj gönderen MuHaMMeD »

ARKADASLAR BEN LODOSTUM ARZ OLDUM KP SIFRLAMADAN SONRA ARZ KLANINDAN CIKTIM BİRİNİ KASMAK İÇİN SONRA ARZ KLANINA GRDGİMDE 1.5 M SANIM GİTTİ BUNU YÖNETİCİ VEYA BASKA BİRİ ACIKLAYABİLİR Mİ :evil: :evil: :evil:
IRifatSrkyI
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Re: BiRi BaKaBiLiR Mi?

Mesaj gönderen IRifatSrkyI »

MuHaMMeD yazdı:ARKADASLAR BEN LODOSTUM ARZ OLDUM KP SIFRLAMADAN SONRA ARZ KLANINDAN CIKTIM BİRİNİ KASMAK İÇİN SONRA ARZ KLANINA GRDGİMDE 1.5 M SANIM GİTTİ BUNU YÖNETİCİ VEYA BASKA BİRİ ACIKLAYABİLİR Mİ :evil: :evil: :evil:

Toplamda 1.5 m Şanınız vardı da hepsi gittiyse buradan bir yardım alamazsınız Destek Ve İletişim formundan yardım alabilirsiniz.

Lakin kp niz 9 m gibiydi de girip çıkınca 1.5 m si gittiyse bu normal bir şey diye biliyorum.
ARTIK BU FORUM HESABINI KULLANMIYORUM !
yasamakoldurur
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen yasamakoldurur »

BEN HEMEN ACIKLAYAYIM SENİN KPLER UCMUS KARDES
MuHaMMeD
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

IRifatSrkyI yazdı:
MuHaMMeD yazdı:ARKADASLAR BEN LODOSTUM ARZ OLDUM KP SIFRLAMADAN SONRA ARZ KLANINDAN CIKTIM BİRİNİ KASMAK İÇİN SONRA ARZ KLANINA GRDGİMDE 1.5 M SANIM GİTTİ BUNU YÖNETİCİ VEYA BASKA BİRİ ACIKLAYABİLİR Mİ :evil: :evil: :evil:

Toplamda 1.5 m Şanınız vardı da hepsi gittiyse buradan bir yardım alamazsınız Destek Ve İletişim formundan yardım alabilirsiniz.

Lakin kp niz 9 m gibiydi de girip çıkınca 1.5 m si gittiyse bu normal bir şey diye biliyorum.
1.5 m sanım vardı onlarda gitti
IRifatSrkyI
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Muhammed buradan bu konu hakkında bir bilgi alamazsın dediğim gibi Destek ve İletişim formundan oyun hatanı arkadaşlara ileterek yardım alabilirsin.
MuHaMMeD
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

IRifatSrkyI yazdı:Muhammed buradan bu konu hakkında bir bilgi alamazsın dediğim gibi Destek ve İletişim formundan oyun hatanı arkadaşlara ileterek yardım alabilirsin.
Destege yazdım ama cevap verecek bi yönetim olsa
IRifatSrkyI
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

MuHaMMeD yazdı:
IRifatSrkyI yazdı:Muhammed buradan bu konu hakkında bir bilgi alamazsın dediğim gibi Destek ve İletişim formundan oyun hatanı arkadaşlara ileterek yardım alabilirsin.
Muhammed oyunda tek hatası sıkıntısı derdi olan sen yoksun bir çok kişi var ve bunlara hep bir anda cevap verebileceklerini sanmıyorum biraz beklemeni tavsiye ederim sonunda iyi bir haber alman dileğiyle.Sabır sabır vesselam.
MuHaMMeD
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

IRifatSrkyI yazdı:
MuHaMMeD yazdı:
Muhammed oyunda tek hatası sıkıntısı derdi olan sen yoksun bir çok kişi var ve bunlara hep bir anda cevap verebileceklerini sanmıyorum biraz beklemeni tavsiye ederim sonunda iyi bir haber alman dileğiyle.Sabır sabır vesselam.
oyunda tek hatası olan ben degilim ama bizede bi cevap verilirse iyi olacak kardeim sen yöneticimisin ?
IRifatSrkyI
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

MuHaMMeD yazdı:
IRifatSrkyI yazdı:
MuHaMMeD yazdı:
oyunda tek hatası olan ben degilim ama bizede bi cevap verilirse iyi olacak kardeim sen yöneticimisin ?

Hayır Muhammed bende sizler gibi bir oyuncuyum .
KRABBY
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi

Mesaj gönderen KRABBY »

Merhaba,

Destek/İletişim Formu aracılığıyla gönderdiğiniz bildirim incelenecekler alanına taşındı. İnceleme işleminin bitmesiyle birlikte tarafınıza bilgi verilecektir.

İyi eğlenceler.
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön