Merhabalar.
4.5 aylık bir süreç içinde 3 sayı yayınladığımız fan dergisi Kıyamet Mecmua'ya maalesef üzücü bir nedenden ötürü son veriyoruz.
Şuana kadar destek veren bütün oyunculara teşekkürlerimi sunuyorum. Umarım İKV biz olmadan da iyi yerlere gelir.
Esen kalın.
Kıyamet Mecmua Veda
- GWYNBLEIDD
- Tılsım Tanığı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Hicret
- Symbian
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Kurtuluş
Re: Kıyamet Mecmua Veda
Sizinle çalışmak güzel bir duyguydu.
- Barbarosxhizir
- Tılsım Tanığı
- Sunucu: Meran
- Lonca: Vuslatt
Bu Yorumdan Sonra Önce Nocomment GM'liği Bıraktı, Şimdide Dergiye Son Verildi.Şomağızlı Bunlar.Eviren yazdı:Selamlar,
Güzel çalışmalarınızdan ötürü tebrik, uğraşlarınızdan ötürü teşekkür ederim.
Büyük bir sabır ve istikrarla üçüncü sayıya kadar geldiniz, umarım "Bu sondu." diyeceğiniz bir sayı ile karşılaşmayız.
Başarılarınızın devamını dilerim, iyi çalışmalar.
- musallat123
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
Aynen , +1ZIPKIN yazdı:Bu Yorumdan Sonra Önce Nocomment GM'liği Bıraktı, Şimdide Dergiye Son Verildi.Şomağızlı Bunlar.Eviren yazdı:Selamlar,
Büyük bir sabır ve istikrarla üçüncü sayıya kadar geldiniz, umarım "Bu sondu." diyeceğiniz bir sayı ile karşılaşmayız.
-
- FareAdam Düşmanı
musallat123 yazdı:Aynen , +1ZIPKIN yazdı:Bu Yorumdan Sonra Önce Nocomment GM'liği Bıraktı, Şimdide Dergiye Son Verildi.Şomağızlı Bunlar.Eviren yazdı:Selamlar,
Bence alakası yok , olacağı varmış olmuş . Ve Nocomment in ayrılma nedeni başka dergiye son verilmesinin nedeni başka..
Dergi için yaptığınız her şeye çok teşekkürler, ellerinize sağlık.
ARTIK BU FORUM HESABINI KULLANMIYORUM !
- napcan066
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: Yok Oluş
Yasin AY'a suç atmanın alemi yok, saçmaladınız. Nerden bu kanıya vardınız anlamadımki. Arkadaşın dediği gibi olacağı varmış..
Dergiye son vermenize üzüldüm, hayırlısı olsun.
Dergiye son vermenize üzüldüm, hayırlısı olsun.
En son napcan066 tarafından 25 Haz 2014 14:00 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Nihat abi ile hiç bir alakamız olmamıştır.Nihat abimiz Nisan ayında görevden ayrılmıştır. Sadece bazı sebeplerden ötürü dün veda yazısını yazdığını düşünüyorumZIPKIN yazdı:Bu Yorumdan Sonra Önce Nocomment GM'liği Bıraktı, Şimdide Dergiye Son Verildi.Şomağızlı Bunlar.Eviren yazdı:Selamlar,
- BilgeTonyukuk
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Eminönü
Verdiğimiz emeklere teşekkürü esirgemeyen arkadaşlara sonsuz şükranlarımı sunuyorum. Kimseyi itham altında bırakmak hoş değil, lütfen bu gibi saçma yorumlar yazmayınız. Belki adımız bir editör, bir yazar veyahut bir dergi çatısı altında anılmayacak, fakat ben ve benim gibi İKV`ye gönül vermiş kişiler her zaman, her yerden desteğini sürdürecektir. Hepinizi cân-ı yürekten selamlıyorum, sevgilerimle.