Pc Kasması [ÖnemLee]

Teşkilat sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
rapper
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

Pc Kasması [ÖnemLee]

Mesaj gönderen rapper »

Arkadaşlar ya bnm pc çok kasıo ama sadece ikvde kasıo internette gezerken o kadar kasmıo . Kasınca alt f4 cekıorum giriorum normale dönüo ama bir süre sonra bidaha kasmaya baslıyor :s Neden internt hızından mı ekran kartından mı olabilr ?? Yazarsanız cok sevınırım ..

Tşk
Meteorteamxthree
İnfazteamrapper

~ Since BeTa ~
Kullanıcı avatarı
I3artu
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Sancak

Re: Pc Kasması [ÖnemLee]

Mesaj gönderen I3artu »

İnternet hızı ayrı çünki internet hızın yavaş olsa LAG olur bişey yazarsın 10 sn sonra gider bence senin sorun ekran kartında ayrıca Türkçe'yi katletmeye lüzum yok 'ÖnemLee' ne ? Önemli yazsana ?

Tabelau
Resim
Teşekkürler TürkTim !
Kullanıcı avatarı
rapper
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen rapper »

I3artu yazdı:İnternet hızı ayrı çünki internet hızın yavaş olsa LAG olur bişey yazarsın 10 sn sonra gider bence senin sorun ekran kartında ayrıca Türkçe'yi katletmeye lüzum yok 'ÖnemLee' ne ? Önemli yazsana ?

Tabelau
Kardeş konunun başlğından sanane matrak olsun die öle yazdım merak etme ben senden daha çok dikkat ediyorum Türkçe'ye.. Yardım edceksen gel yoksa bb
Meteorteamxthree
İnfazteamrapper

~ Since BeTa ~
Kullanıcı avatarı
I3artu
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen I3artu »

Nereye geliyim anlamadım :D Söyledim işte neden kastığını :D Neden uzatıyorsunki ? Türkçe'ye önem ver bence.Matrak filan anlamam
Resim
Teşekkürler TürkTim !
Kullanıcı avatarı
EspanyoL
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen EspanyoL »

arkadaşım kasanın kasmasının bir çok nedeni var ama benimde seninle aynı sorunum var ben cözümünü buldum eqer senin sorununda benimki ile aynı ise dene derim :D kasanda ilk 20 dk içinde işlemciye fazla yüklenme oluyorsa olabilir bunu bilmenin yolu oyun açıkken ctrl+al+delete'den perfomans oradan CPU kullanımına bak eğer fazla yüklenme oluyorsa pc'de sorun vardır.Eqer bu olay pc'de herhangi bir oyun oynarken de oluyorsa kasa içinde sorun var demektir.Benim böyle anlatmamla olmıycak sen benim sorularıma cevap ver en iyisi :D
1-Pc kasan kaç senelik
2-İşlemcin kaç cekirdek ve kaç GHZ
3-Ram'ın kaç MB
4-Ekran kartın kaç mb ve kaç bit
5-Pc'de hanqi programlar yüklü
bu soruların cevaplarını yazarsan sorunun ne olduqunu anlarım ... Herkese iyi ForumLaR ...
Kullanıcı avatarı
ASKUPA
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen ASKUPA »

rapper yazdı:Arkadaşlar ya bnm pc çok kasıo ama sadece ikvde kasıo internette gezerken o kadar kasmıo . Kasınca alt f4 cekıorum giriorum normale dönüo ama bir süre sonra bidaha kasmaya baslıyor :s Neden internt hızından mı ekran kartından mı olabilr ?? Yazarsanız cok sevınırım ..

Tşk

Merhaba ' '

RappeR Leptop İse Isınmadan dolayı bir süre sonra oynanmıyacak hale Gelen Yani (Kasma) Denilen Konum oluyor .

Bunun için Çözüm Leptop Fanları var Onlar'dan alıp takarsan her hangi bir sorun kalmıyor .
Resim

KAYİİ KAİİ ASKUPA İNFAZTEAMqMüDüR ENFORComontKAYİİ

EFSANELER ÖLMEZ SADECE ŞEKİL DEGİŞTİRİR...

İNFAZ-TEAM 2007 - 2011

“Genel Sohbet” sayfasına dön