Çift oturum

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
egedeveli1
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

Çift oturum

Mesaj gönderen egedeveli1 »

Öncelikle merhaba,
Ben aktarım için çift oturumdan iki ikv açmak istiyorum fakat ilk oturumdan açıyorum diğer hesaba geçip sunucuyu seçince bir süre kalıyor ve güncelleme ekranı kapanıyor bunun bi çözümü varmıdır?
Şimdiden teşekkürler
Kullanıcı avatarı
ARZLODOS
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi

Re: Çift oturum

Mesaj gönderen ARZLODOS »

Sobee desteklemesede çift oturumun en mantıklı yolu sanboxi progamıdır onunda buradan anlatımına acayip gıcık oluyorlar.

Sanboxi programında demosu degil aslının olması gerekiyor ama sanboxi firmasının son sürümünde yaptıgı hata yüzünden istediğiniz sanboxi programını istediğiniz gibi kullanabliyorsunuz.(Devlet Sırrı) (Firmanın bu hatayı halen bilmemesi)Ben hariç

Çift oturumda açmak istiyorsan esya aktarımı için öncelikle iki ayrı diiznde sobee kurman ve pencere moduna ayarlaman gerekli win+L TUŞU ile 2 saniye içinde diger oturuma geçtiğinden düşme olasılıgı bulunmuyor.

Bazı modermeler ubs yoluyla bağlandıgından çift oturuma izin vermiyor bunun için kablolu moderler tercih edilir. Eger Türksel vodofon avea gibi 3 g inerneti kullanıyorsanda Çevirmeli bağlantı yapman lazım.

İşletim sistemine göre sanboxi kurablirsin bazı makinelerde açmıyor Sanboxi windos firmasına geçince ufak bir güvenlik yaması ile paralı hale getirdiler eski süürmleri xp-sp2 lerde sorunsuz çalışıyor.
Xp-sp3 profesyonel xplerde çalışıyor bazı sürümler çalışmıyor
Win7 lerde eski sürümlerin cogu çalışıyor sürüm 4 üstü paralı oldu
son cıkan 4,2 versiyonu üstü direk paralı hangi işletim sistemi olursa olsun sorunsuz çalışıyor.
A R Z L O D O S
Kullanıcı avatarı
VBMaSTeR
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Eminönü
Lonca: Seyr-i Beka

Mesaj gönderen VBMaSTeR »

Çift oturum yaparken, windows tabanında oluşturduğun 2. oturumu, yönetici olarak değil misafir kullanıcı olarak açarsan rahatlıkla giriş yapabilirsin. Ayrıca oyunu tam ekran değil, pencere modunda açarsan oyundan düşmenin de önüne geçmiş olursun.
VBMaSTeR - BuRRaQ

I will be Lodos Forever, Hopefully together....
Kullanıcı avatarı
VoLKaNNuRi
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Kuklacı
Lonca: New World Order

Mesaj gönderen VoLKaNNuRi »

Yıllardır aktarım ve 200m üstü alışverişlerde insanların mağdur oldukları hırsızlık, dolandırıcılık gibi durumların düzeltilmesi için nerdeyse hiç bir çaba göstermiyorlar. Aynı hesapta olan çarlar arasında, oyundan çıkmadan geçiş yapabilmek, aynı hesaptaki çarların ortak kasasından rahatça maden aktarımı vb. Alternatifler üretilebilir.
Çift oturum açmayı geçtim en azından kargo, havale gibi yeni bir fikir faaliyete geçebilir. Mesela bankacıya bıraktığın itemi, tılsımı, parayı vb. Cismi kimin almasını istiyorsan onun çar ismini, levelini, karakter sınıfını vb. Özellikleri tam olarak yazıp bankacıya teslim ettiğinde, sadece adı yazan kişi bankacıdan emanetleri alabilsin :) Yada özellik yerine bir şifre belirlersin ve alacak olan kişi o şifreyi girerek emanetini alabilir. Belki saçma ve zor gelebilir ama imkansız bir durum değil bence. Hem bu sayede Eminönü ve babı alideki bankalarda sessizlikten, tenhalıktan kurtulur :)
Kullanıcı avatarı
VBMaSTeR
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Eminönü
Lonca: Seyr-i Beka

Mesaj gönderen VBMaSTeR »

VoLKaNNuRi yazdı:Yıllardır aktarım ve 200m üstü alışverişlerde insanların mağdur oldukları hırsızlık, dolandırıcılık gibi durumların düzeltilmesi için nerdeyse hiç bir çaba göstermiyorlar. Aynı hesapta olan çarlar arasında, oyundan çıkmadan geçiş yapabilmek, aynı hesaptaki çarların ortak kasasından rahatça maden aktarımı vb. Alternatifler üretilebilir.
Çift oturum açmayı geçtim en azından kargo, havale gibi yeni bir fikir faaliyete geçebilir. Mesela bankacıya bıraktığın itemi, tılsımı, parayı vb. Cismi kimin almasını istiyorsan onun çar ismini, levelini, karakter sınıfını vb. Özellikleri tam olarak yazıp bankacıya teslim ettiğinde, sadece adı yazan kişi bankacıdan emanetleri alabilsin :) Yada özellik yerine bir şifre belirlersin ve alacak olan kişi o şifreyi girerek emanetini alabilir. Belki saçma ve zor gelebilir ama imkansız bir durum değil bence. Hem bu sayede Eminönü ve babı alideki bankalarda sessizlikten, tenhalıktan kurtulur :)
Bunu yıllarca öneri havuzuna çok kez gönderdik, ama yıllardır orda yüzüyor belki de batmışlardır artık :) İnşallah bu isteklerimiz gerçekleşir ne diyeyim.
VBMaSTeR - BuRRaQ

I will be Lodos Forever, Hopefully together....
egedeveli1
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

VBMaSTeR yazdı:Çift oturum yaparken, windows tabanında oluşturduğun 2. oturumu, yönetici olarak değil misafir kullanıcı olarak açarsan rahatlıkla giriş yapabilirsin. Ayrıca oyunu tam ekran değil, pencere modunda açarsan oyundan düşmenin de önüne geçmiş olursun.
Oyun pencere modunda ve guest hesaptan girmeye çalışıyorum fakat yönetici hesaptan açıp guest hesaba geçiyorum açmak için sunucuyu seçiyorum ve bir süre güncelleme ekranında kalıp kapanıyor bunun çözümü varmı?
Kullanıcı avatarı
ARZLODOS
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi

Mesaj gönderen ARZLODOS »

egedeveli1 yazdı:
VBMaSTeR yazdı:Çift oturum yaparken, windows tabanında oluşturduğun 2. oturumu, yönetici olarak değil misafir kullanıcı olarak açarsan rahatlıkla giriş yapabilirsin. Ayrıca oyunu tam ekran değil, pencere modunda açarsan oyundan düşmenin de önüne geçmiş olursun.
Oyun pencere modunda ve guest hesaptan girmeye çalışıyorum fakat yönetici hesaptan açıp guest hesaba geçiyorum açmak için sunucuyu seçiyorum ve bir süre güncelleme ekranında kalıp kapanıyor bunun çözümü varmı?

yöntici ve misafir tabiri yanlış oturum oturumdur.

2 oturum ac biirne a de birine b de yani lauherin adını birini a yap birinide b yap a oturumdan a yı aç b oturumdanda b yi aç giersin.
A R Z L O D O S
egedeveli1
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Fakat a oturumundan adı a yapınca b oturumundada ad a olarak görünüyor ve değiştirilmiyo
Kullanıcı avatarı
wonka
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Lonca: Kara Deniz Yıldızları

Mesaj gönderen wonka »

ARZLODOS yazdı:
egedeveli1 yazdı:

yöntici ve misafir tabiri yanlış oturum oturumdur.

2 oturum ac biirne a de birine b de yani lauherin adını birini a yap birinide b yap a oturumdan a yı aç b oturumdanda b yi aç giersin.
Aynı sorun bendede var ve işe yaramadı malesef arkadaşın dediği gibi bi oturumdan yaptığın değişiklik diğerinede otomatik yansıyor direkt zaten
WONKA
WANCHOPE
GINSENG
egedeveli1
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Ya arkadaşlar kesin etkili çözüm yokmu bunun veya sandboxie gibi windows xp de kullanabilceğim bir program

“Genel Etkileşim” sayfasına dön