E pin

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
anchieville
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: T N T

E pin

Mesaj gönderen anchieville »

16.06.2014 tarihinde playstoreden İKV6.Yıl paketi aldım fakat kutu içindeki 5500 akçenin epin ve şifresi hatalı çıktı 444 0 375 ten durumu bildirdim ikv desteğe yazmam gerektiği söylendi ve desteğe Epin ve Şifre belirterek yazdım fakat yanlışlık olmadığı bildirildi tekrar denemem istendi yine denedim durum aynı şimdi ne olacak bu ilk akçe yükleyişim değil bende bi sorun olabilirmi oyun sorunsuz çalışmakta ve site erişimimde de sorun yok başına böyle bişey gelen varmı
Dostluk ve Sevgiyle... ( Aler )
Kullanıcı avatarı
hakan1905
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü
Lonca: Lider

Re: E pin

Mesaj gönderen hakan1905 »

anchieville yazdı:16.06.2014 tarihinde playstoreden İKV6.Yıl paketi aldım fakat kutu içindeki 5500 akçenin epin ve şifresi hatalı çıktı 444 0 375 ten durumu bildirdim ikv desteğe yazmam gerektiği söylendi ve desteğe Epin ve Şifre belirterek yazdım fakat yanlışlık olmadığı bildirildi tekrar denemem istendi yine denedim durum aynı şimdi ne olacak bu ilk akçe yükleyişim değil bende bi sorun olabilirmi oyun sorunsuz çalışmakta ve site erişimimde de sorun yok başına böyle bişey gelen varmı
Geçmiş olsun.
Daha önceden benimde başıma gelmişti böyle bir olay desteke mesaj atıp tekrardan yükledim ama sende neden olmadı bir fikrim yok :?
Gizlenmiş İçerikGöster
Resim

“Genel Etkileşim” sayfasına dön