Bıktık artık !

Beyaz Köşk sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
aLpKaRaKuLLuK
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: Young Crew

Bıktık artık !

Mesaj gönderen aLpKaRaKuLLuK »

öncelikle merhaba,

zamanında çemberlitaş vardı halada var ve yeni bölge geldi adı büyük hol oyunun logosu amblemi felan değişti İstanbul Kıyamet Vakti Arz-Lodos tamam anladık çok başarılı bir harita bile olmuş tebrik ediyorum,

Fakat şundan ziyade bazı yüzsüz,haysiyetsiz adamlar varki adam loncasız büyücüyü getiriyor saate gelmiş ordaki adamlar vuramadan hemen önce vuruyor diğer adamlarda vurunca öbürünede vurmuş oluyor oyun içinde tabi etmek olursa (Ks) oalrak adlandırılır.ve karşı tarafın sinirlenmesini kelimeler anlatamaz oyunun adını adı üstünde arz-lodos olaral koymuşsunuz peki arkadaş iyi güzelde burda klansızların ne işi var umarım en kısa zamanda bunada bir çözüm getirirsiniz
Astalan
aLpKaRaKuLLuK
XxOguZxX
AsTaLaNxxİnTiKaM
vahdet
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Lonca: Üstadlar

Re: Bıktık artık !

Mesaj gönderen vahdet »

Napacaksın işte. Gerçek hayatta iyiler kötüler olduğu gibi oyunda da var böyle kişiler.
Kullanıcı avatarı
VBMaSTeR
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Eminönü
Lonca: Seyr-i Beka

Mesaj gönderen VBMaSTeR »

aLpKaRaKuLLuK yazdı:öncelikle merhaba,

zamanında çemberlitaş vardı halada var ve yeni bölge geldi adı büyük hol oyunun logosu amblemi felan değişti İstanbul Kıyamet Vakti Arz-Lodos tamam anladık çok başarılı bir harita bile olmuş tebrik ediyorum,

Fakat şundan ziyade bazı yüzsüz,haysiyetsiz adamlar varki adam loncasız büyücüyü getiriyor saate gelmiş ordaki adamlar vuramadan hemen önce vuruyor diğer adamlarda vurunca öbürünede vurmuş oluyor oyun içinde tabi etmek olursa (Ks) oalrak adlandırılır.ve karşı tarafın sinirlenmesini kelimeler anlatamaz oyunun adını adı üstünde arz-lodos olaral koymuşsunuz peki arkadaş iyi güzelde burda klansızların ne işi var umarım en kısa zamanda bunada bir çözüm getirirsiniz
Niye onlar bu oyunu oynamıyor mu ? Oyunun adı İstanbul Kıyamet Vakti ozaman İstanbulda oturmayanlar oynamasın okadar adı var amblemi var. :)
VBMaSTeR - BuRRaQ

I will be Lodos Forever, Hopefully together....
merve72
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Lonca: YOUNG CREW

Mesaj gönderen merve72 »

Alp'e katılıyorum...

bunun üzerine tehdit mesajları olsun saçma sapan mesajlar olsun bölgede ve klanda bir çok sövme ile karşılaşıyoruz biz bunları görmek zorunda değiliz, ikv ailesine alışmışken bırakmak istemiyoruz fakat her gün saat kavgası da istemiyoruz, bunun yanında hole giriş yaptığımız andan itibaren bir çok adamın bir bayana veya bir oyun için aileye sövme,bacıya sövme gibi durumlarla karşılaşıyoruz. bunlar sizin açınızdan ne kadar uygun bilemiyorum ama bizim açımızdan bizi ikv camiasından koparıp soğutuyor .yaptığınız ve yapmaya devam ettiğiniz bu başarılı çalışmadan soğumak istemiyoruz ve önem ile bu konu hakkında ilgi göstermenizi rica ediyorum.

Arsızxşifacı
Kullanıcı avatarı
ReaL
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen ReaL »

merve72 yazdı:Alp'e katılıyorum...

bunun üzerine tehdit mesajları olsun saçma sapan mesajlar olsun bölgede ve klanda bir çok sövme ile karşılaşıyoruz biz bunları görmek zorunda değiliz, ikv ailesine alışmışken bırakmak istemiyoruz fakat her gün saat kavgası da istemiyoruz, bunun yanında hole giriş yaptığımız andan itibaren bir çok adamın bir bayana veya bir oyun için aileye sövme,bacıya sövme gibi durumlarla karşılaşıyoruz. bunlar sizin açınızdan ne kadar uygun bilemiyorum ama bizim açımızdan bizi ikv camiasından koparıp soğutuyor .yaptığınız ve yapmaya devam ettiğiniz bu başarılı çalışmadan soğumak istemiyoruz ve önem ile bu konu hakkında ilgi göstermenizi rica ediyorum.

Arsızxşifacı

Şikayet butonunu kullan :)
HerkeS KeNdiNe BİrİNİ ÖrNeK aLır aMa beN Kendİmi

AkYıLdiZxMaYsTrO büyücü
Kullanıcı avatarı
ridvan4706
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Lonca: The King RDM

Mesaj gönderen ridvan4706 »

merve72 yazdı:Alp'e katılıyorum...

Arsızxşifacı

Ateş Olmayan Yerden Duman Cikmiyor Merve Hanim ;) İlledesen
[Resim*]
Kullanıcı avatarı
SNOOKER
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Lonca: Young Crew

Mesaj gönderen SNOOKER »

Öncelikle bazı insanlar konunu özünü anlamayıp sadece üstün körü yazıda hata bulup onu iğnelemeye çalışmış.
Ks olarak adlandırılan davranış iyi bir şey olsa kimse buraya konu açıp şikayet etmezdi herhalde.

Onlarda oyuncu tamam da oyuncu olmak var oyuncu olmak var kardeşim.
Sen milletin emeğine karşı,kendince kişiliğine uyan davranışlar sergiliyorsan oyuncu değil başka sıfatlara uygunsun..
Kimsenin cevabına karışamam ama konuya dahil oluyorsanız da iyice anlayıp öyle konuşun derim

İyi forumlar.
brunneae
Marvin
Staff
Staffş
Kullanıcı avatarı
ridvan4706
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Lonca: The King RDM

Mesaj gönderen ridvan4706 »

Ks atmak iyi bişey olmadigini bizlerde biliyoruz fakat bahsettigin gibi kişi var kişiliksiz var hesabi ks herkese atilmiyor sadece oyun içerisinde hak eden bazi loncalara atiliyor ayrica o ks atti diyen şahislar saate arz ofans dikip saatlerce kasmayi biliyor oyle bi durumda herkes onlari kesenlere ks atmak için klansiz büyücü ve şifaci taşir saate şahsen ben oyle yapiyorum cokta memnunum koşkte 1 2 lonca var adlarini yazmama gerek yok onlar kendilerini iyi biliyor saate 2 3 arz ofans savasci ve şifaci dikip alikranbaşkesenlik tasliyor ve saate gelen gruplara alayci bi tavirla 2 saat kastiktan sonra yeni geldik diyorlar saat kimsenin babasinin mali deil kasmak herkesin hakki sen arz ofans ve şifa dikersen saate elin ogluda klansiz büyü ve şifa koyar saate ;) olaylari bilip bilmedende yorum yapmasaniz sevinirim iyi forumlar .

İlledesen.
[Resim*]

“Genel Sohbet” sayfasına dön