EN TUTULAN SINIF
- anchieville
- Cin Avcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: T N T
- wonka
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Kara Deniz Yıldızları
Re: EN TUTULAN SINIF
Büyücü diğer sınıflara göre canı az olsada akıl ve strateji yönü ağır bastığı için bu sınıfı seviyorum
WONKA
WANCHOPE
GINSENG
WANCHOPE
GINSENG
- mobilsorun
- Hızlı Koşan
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Yalnızlık Paylaşılmaz
Savaşcı ölmesi daha zor ve vuruşları güçlü
Bir ay doğar ilk ak$amdan geceden ..

Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..

Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..
- Symbian
- Teşkilat Neferi
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Kurtuluş
Her karakter sınıfının kendine göre avantajları var.
Onun için seçim sana kalmış.
Büyücü olup tek yiyeceğime savaşçı olur alayına giderim :mrgreen:
- kandemir
- Çınaraltı Müdavimi
- Lonca: Yok
Sana Bu konu hakkında kendi şifacımı anlatayım şifacı sınıfından gayet zevk ve haz duyabilirsin
İtemler : Mevlana Asa ^ , Mevlana Ayakkabı , Mevlana Eldiven , Mevlana Zırh , Mevlana Ceket , İbn-i Sina Solucan Pantolon * , İbn-i Sina Solucan Takı Seti
Bu item Kombinasyonu ile klan savaşlarında kendini ve grubunu gayet rahat bir şekilde idare edebiliyorsun
Not : Büyü Bozma yeteneğin'inide unutmamak lazım verebildiğin kadar ve yetenek sistemine göre puan ver ki durdurma dikkat dağıtma vb. yetenekler seni uğraştırmasın üretebilirsen büyü bozma tılsımınıda üret
ben bu sistem ile 5 savaşçı ile gayet güzel eğlenebiliyorum aralarında gezip tur atabiliyorum gayet eğlenceli oluyor
İtemler : Mevlana Asa ^ , Mevlana Ayakkabı , Mevlana Eldiven , Mevlana Zırh , Mevlana Ceket , İbn-i Sina Solucan Pantolon * , İbn-i Sina Solucan Takı Seti
Bu item Kombinasyonu ile klan savaşlarında kendini ve grubunu gayet rahat bir şekilde idare edebiliyorsun
Not : Büyü Bozma yeteneğin'inide unutmamak lazım verebildiğin kadar ve yetenek sistemine göre puan ver ki durdurma dikkat dağıtma vb. yetenekler seni uğraştırmasın üretebilirsen büyü bozma tılsımınıda üret
ben bu sistem ile 5 savaşçı ile gayet güzel eğlenebiliyorum aralarında gezip tur atabiliyorum gayet eğlenceli oluyor
xKANDEMİRx Qubinxyunanlı xKANDEMİRxII
Since 2007 © BeyazKöşk
Since 2007 © BeyazKöşk
- citroenn
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Gods Ofthe Game
Büyücüyüm çünkü büyücü ws lerini iyi atabiliyorum.Stratejik olarak bana daha yakın olan sınıf büyücüdür.Nerde ne zaman ne yapacağın büyücüye has özelliktir bence birden çok avantajı vardır mesela diyorum ws atıyorsun büyücüye büyücü hata mı yaptın ws esnasında zihin at otur bi sonraki hamleni hazırla 
- BilgeTonyukuk
- Çınaraltı Müdavimi
Selamun aleyküm;
2009'dan beri favori olan tek sınıfım savaşçıdır. Eskiden savaşçı en popüler sınıftı, kütük yaranların tadı hala damağımızda. Hem seviye alması ve görevleri hızlı tamamlaması açısından da avantajlıydı. Belki eskinin verdiği popülarite ile o dönemde savaşçı ile başlamıştım, sonra bende sevdim, bu konuda emin değilim.
Element hasarların işlediği dönemde karşıdaki adamın hasarına göre dirençli eşya kullanmak, karşıdakinin ne tür hasarda eşya kullandığını bilememek, defalarca direnci tutturana kadar vs atmak, bir gruba olmazsa olmaz sakınmayı açmak, kasamın bir köşesinde hem hasar, hem de element setimin olması, ne bileyim, hoş şeylerdi. Şimdi tek tip olmasından yana çok şikayetçi olsam da, bir ya da iki tane tılsım üreterek klasik hasarlar verebilmek zevklerimi köreltse de, yine de seviyorum savaşçıyı. 
2009'dan beri favori olan tek sınıfım savaşçıdır. Eskiden savaşçı en popüler sınıftı, kütük yaranların tadı hala damağımızda. Hem seviye alması ve görevleri hızlı tamamlaması açısından da avantajlıydı. Belki eskinin verdiği popülarite ile o dönemde savaşçı ile başlamıştım, sonra bende sevdim, bu konuda emin değilim.

- ridvan4706
- Cin Avcısı
- Lonca: The King RDM
şifaci bence en eglencelisi herkes senden can basmani kaldirmani istiyor ne bilim en severek oynadigim karakter şifaci benim 
- hknzkn07
- İskele Babası
- Sunucu: Tılsım
- Lonca: Earth Quake
Ben bütün karakterleri yeterince oynadım. Şifacı sınıfı hep ana karakterim olmuştur. Şifacı ile yapabileceklerinin bir sınırı yok bence. Her grup bölgesi için aynı yetenekleri kullanabilme avantajın var. Grup bölgelerinden eşya düşürme şansı şu anki gidilen 1 4 1 sistem sayesinde çok fazla. Hiç bir üretim tılsıma ihtiyaç duymadan kolayca kendine grup bulabiliyorsun. Grup bölgelerinden sıkıldığın zamanlar yetenekleri sıfırlayıp savaşçı ya da büyücü sınıflarını kesebiliyorsun. Uygun yetenek kombinasyonunu yakalayabilirsen Defans 2 (III) Ofans 2 (III) sahibi savaşçı arkadaşları üretim hiç bir tılsımın olmadan kolayca 1'e 1 de alabiliyorsun. Tabi bunları yapabilmek için karakterine uzun zamanlar ayırıp sürekli yeni taktikler arayışında olmalısın. Gerisi senin yeteneğine kalmıştır.
Faşoşifa
MARS
Dragony
DarKMeSSİaH
NeRoN
LiVeİnTHeMoMeNT (39 tank)
MARS
Dragony
DarKMeSSİaH
NeRoN
LiVeİnTHeMoMeNT (39 tank)