EN TUTULAN SINIF

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
anchieville
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: T N T

EN TUTULAN SINIF

Mesaj gönderen anchieville »

BÜYÜCÜ ŞİFACI SAVAŞÇI Sen hangisisin ve neden
Dostluk ve Sevgiyle... ( Aler )
Kullanıcı avatarı
wonka
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Sunucu: Teşkilat
Lonca: Kara Deniz Yıldızları

Re: EN TUTULAN SINIF

Mesaj gönderen wonka »

Büyücü diğer sınıflara göre canı az olsada akıl ve strateji yönü ağır bastığı için bu sınıfı seviyorum 8-)
WONKA
WANCHOPE
GINSENG
Kullanıcı avatarı
mobilsorun
Hızlı Koşan
Hızlı Koşan
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Yalnızlık Paylaşılmaz

Mesaj gönderen mobilsorun »

Savaşcı ölmesi daha zor ve vuruşları güçlü
Bir ay doğar ilk ak$amdan geceden ..
Resim
Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..
Kullanıcı avatarı
Symbian
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Kurtuluş

Mesaj gönderen Symbian »

Her karakter sınıfının kendine göre avantajları var. 8-) Onun için seçim sana kalmış.
Kullanıcı avatarı
Fabre
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Fabre »

Büyücü olup tek yiyeceğime savaşçı olur alayına giderim :mrgreen:
Kullanıcı avatarı
kandemir
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Lonca: Yok

Mesaj gönderen kandemir »

Sana Bu konu hakkında kendi şifacımı anlatayım şifacı sınıfından gayet zevk ve haz duyabilirsin :D

İtemler : Mevlana Asa ^ , Mevlana Ayakkabı , Mevlana Eldiven , Mevlana Zırh , Mevlana Ceket , İbn-i Sina Solucan Pantolon * , İbn-i Sina Solucan Takı Seti
Bu item Kombinasyonu ile klan savaşlarında kendini ve grubunu gayet rahat bir şekilde idare edebiliyorsun :)
Not : Büyü Bozma yeteneğin'inide unutmamak lazım verebildiğin kadar ve yetenek sistemine göre puan ver ki durdurma dikkat dağıtma vb. yetenekler seni uğraştırmasın üretebilirsen büyü bozma tılsımınıda üret :)
ben bu sistem ile 5 savaşçı ile gayet güzel eğlenebiliyorum aralarında gezip tur atabiliyorum gayet eğlenceli oluyor :)
xKANDEMİRx Qubinxyunanlı xKANDEMİRxII

Since 2007 © BeyazKöşk
Kullanıcı avatarı
citroenn
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı
Lonca: Gods Ofthe Game

Mesaj gönderen citroenn »

Büyücüyüm çünkü büyücü ws lerini iyi atabiliyorum.Stratejik olarak bana daha yakın olan sınıf büyücüdür.Nerde ne zaman ne yapacağın büyücüye has özelliktir bence birden çok avantajı vardır mesela diyorum ws atıyorsun büyücüye büyücü hata mı yaptın ws esnasında zihin at otur bi sonraki hamleni hazırla :)
Resim

Resim
TEŞKİLAT SUNUCUSU BÜYÜCÜ VS'Sİ https://www.youtube.com/watch?v=nWxADXiI_VU
Kullanıcı avatarı
BilgeTonyukuk
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen BilgeTonyukuk »

Selamun aleyküm;

2009'dan beri favori olan tek sınıfım savaşçıdır. Eskiden savaşçı en popüler sınıftı, kütük yaranların tadı hala damağımızda. Hem seviye alması ve görevleri hızlı tamamlaması açısından da avantajlıydı. Belki eskinin verdiği popülarite ile o dönemde savaşçı ile başlamıştım, sonra bende sevdim, bu konuda emin değilim. :) Element hasarların işlediği dönemde karşıdaki adamın hasarına göre dirençli eşya kullanmak, karşıdakinin ne tür hasarda eşya kullandığını bilememek, defalarca direnci tutturana kadar vs atmak, bir gruba olmazsa olmaz sakınmayı açmak, kasamın bir köşesinde hem hasar, hem de element setimin olması, ne bileyim, hoş şeylerdi. Şimdi tek tip olmasından yana çok şikayetçi olsam da, bir ya da iki tane tılsım üreterek klasik hasarlar verebilmek zevklerimi köreltse de, yine de seviyorum savaşçıyı. :)
Resim
Kullanıcı avatarı
ridvan4706
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Lonca: The King RDM

Mesaj gönderen ridvan4706 »

şifaci bence en eglencelisi herkes senden can basmani kaldirmani istiyor ne bilim en severek oynadigim karakter şifaci benim ;)
[Resim*]
Kullanıcı avatarı
hknzkn07
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Tılsım
Lonca: Earth Quake

Mesaj gönderen hknzkn07 »

Ben bütün karakterleri yeterince oynadım. Şifacı sınıfı hep ana karakterim olmuştur. Şifacı ile yapabileceklerinin bir sınırı yok bence. Her grup bölgesi için aynı yetenekleri kullanabilme avantajın var. Grup bölgelerinden eşya düşürme şansı şu anki gidilen 1 4 1 sistem sayesinde çok fazla. Hiç bir üretim tılsıma ihtiyaç duymadan kolayca kendine grup bulabiliyorsun. Grup bölgelerinden sıkıldığın zamanlar yetenekleri sıfırlayıp savaşçı ya da büyücü sınıflarını kesebiliyorsun. Uygun yetenek kombinasyonunu yakalayabilirsen Defans 2 (III) Ofans 2 (III) sahibi savaşçı arkadaşları üretim hiç bir tılsımın olmadan kolayca 1'e 1 de alabiliyorsun. Tabi bunları yapabilmek için karakterine uzun zamanlar ayırıp sürekli yeni taktikler arayışında olmalısın. Gerisi senin yeteneğine kalmıştır.
Faşoşifa
MARS
Dragony
DarKMeSSİaH
NeRoN
LiVeİnTHeMoMeNT (39 tank)

“Genel Etkileşim” sayfasına dön