Selam,
Ben tekrardan ikv ye başlamak istiyorum ama eski TTNET üyeleri bölümünden giriş yapamıyorum,MYNET de deniyorum ondanda giriş yapamıyorum ama foruma giriş yapabiliyorum hesabıma nası ulaşabilirim?
Lütfen Bi Cevap
- greendevil
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
Lütfen Bi Cevap
Sessizlik bitti,geri dönüyorum.
Re: Lütfen Bi Cevap
Merhaba,
Mynet ile sona eren anlaşmalar sebebiyle artık Mynet hesaplar ile İKV'ye giriş yapılmamaktadır. Mynet hesabınızdaki karakterlerinizi ücretsiz olarak yeni açacağınız Sobee hesabına ücretsiz ve anında aktarabilirsiniz.
Hesabınızı nasıl aktarabileceğinizi aşağıdaki forum bağlantısından görebilirsiniz:
viewtopic.php?f=47&t=75243
TTNET üyeliğiniz hakkında Destek/İletişim Formu'ndan bildirim tipini "Üyelik Sorunları" olarak seçerek ilgili destek takımından bilgi alabilirsiniz.
İyi eğlenceler.
Mynet ile sona eren anlaşmalar sebebiyle artık Mynet hesaplar ile İKV'ye giriş yapılmamaktadır. Mynet hesabınızdaki karakterlerinizi ücretsiz olarak yeni açacağınız Sobee hesabına ücretsiz ve anında aktarabilirsiniz.
Hesabınızı nasıl aktarabileceğinizi aşağıdaki forum bağlantısından görebilirsiniz:
viewtopic.php?f=47&t=75243
TTNET üyeliğiniz hakkında Destek/İletişim Formu'ndan bildirim tipini "Üyelik Sorunları" olarak seçerek ilgili destek takımından bilgi alabilirsiniz.
İyi eğlenceler.
İKV'den Haberdar Olun!

Ayın etkinlik ödülüne sen karar ver!
Hikayeler | Tarihçe | Videolar | Müzikler

Ayın etkinlik ödülüne sen karar ver!
Hikayeler | Tarihçe | Videolar | Müzikler