Eskilerdenim,eskilerden olanlar gelsin

Meran sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
greendevil
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Meran
Klan: Lodos

Eskilerdenim,eskilerden olanlar gelsin

Mesaj gönderen greendevil »

Herkese merhaba,

Öncelikle iyi cumartesiler diliyorum herkese.

Ben batuhan,eski oyunculardanım bu benim ilk hesabım değil ancak şu an tek hesabım. Bu hesabı da ben kurdum ve 4 Mart 2011 tarihinden beri kullanıyorum. Ta ki geçen seneye kadar. Bilmediğim bir nedenden dolayı hesabıma giriş yapamadım. Mynetteki hesapları bir yere aktarma olayı vardı o zamandan beri giriş yapamadım ve oyunu bilgisayardan kaldırdım,aksi yön şu ki forumdan da hesabıma giriş yapamıyordum o zamanlar. Bazı sebeplerden dolayı önceki hesaplarım hırsızlığa marus kalarak elimden gitti. Şimdi yeni bir başlangıç yapmak istiyorum. Oyunda ne gibi değişikler oldu çok da uzunlamadan bana bi anlatabilir misiniz rica etsem? Ayrıca en son 2013 de hesabıma giriş yaptığımı hatırlıyorum karakterlerime yani, karakterlerime bir şey olmuşmudur ulaşabilirmiyim? Lütfen yardımcı olun.

İyi forumlar diliyorum.
Sessizlik bitti,geri dönüyorum.
Xxserkanx
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Nizam ı Zen

Re: Eskilerdenim,eskilerden olanlar gelsin

Mesaj gönderen Xxserkanx »

Oyunda yenilik olarak Topkapı ve hol var çarlara yenilik olarak tılsımlar geldi işe yaran Bi tılsımda en az 450 m 1 t yi geçen var oyuna emek harcamadan bişey olmuo en pahalı maden kondirit oda 6.5 7 m yani kısacası arkadaşların duruosa bişeyler yapabilirsin yoksa zor
Kullanıcı avatarı
Bleyd
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Vuslatt

Re: Eskilerdenim,eskilerden olanlar gelsin

Mesaj gönderen Bleyd »

Eskilerden birisin eski car adlarin nedir.
Resim
BLEYD ERAGON

Eroin gibisin ; varlığın ölüm, yokluğun kriz .!

...Bir tek dileğim var,Mutlu ol yeter...

“Genel Sohbet” sayfasına dön