Herkese merhaba,
Öncelikle iyi cumartesiler diliyorum herkese.
Ben batuhan,eski oyunculardanım bu benim ilk hesabım değil ancak şu an tek hesabım. Bu hesabı da ben kurdum ve 4 Mart 2011 tarihinden beri kullanıyorum. Ta ki geçen seneye kadar. Bilmediğim bir nedenden dolayı hesabıma giriş yapamadım. Mynetteki hesapları bir yere aktarma olayı vardı o zamandan beri giriş yapamadım ve oyunu bilgisayardan kaldırdım,aksi yön şu ki forumdan da hesabıma giriş yapamıyordum o zamanlar. Bazı sebeplerden dolayı önceki hesaplarım hırsızlığa marus kalarak elimden gitti. Şimdi yeni bir başlangıç yapmak istiyorum. Oyunda ne gibi değişikler oldu çok da uzunlamadan bana bi anlatabilir misiniz rica etsem? Ayrıca en son 2013 de hesabıma giriş yaptığımı hatırlıyorum karakterlerime yani, karakterlerime bir şey olmuşmudur ulaşabilirmiyim? Lütfen yardımcı olun.
İyi forumlar diliyorum.
Eskilerdenim,eskilerden olanlar gelsin
- greendevil
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
Eskilerdenim,eskilerden olanlar gelsin
Sessizlik bitti,geri dönüyorum.
-
- Salgın Koruyucusu
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Nizam ı Zen
Re: Eskilerdenim,eskilerden olanlar gelsin
Oyunda yenilik olarak Topkapı ve hol var çarlara yenilik olarak tılsımlar geldi işe yaran Bi tılsımda en az 450 m 1 t yi geçen var oyuna emek harcamadan bişey olmuo en pahalı maden kondirit oda 6.5 7 m yani kısacası arkadaşların duruosa bişeyler yapabilirsin yoksa zor
- Bleyd
- Cin Avcısı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Vuslatt
Re: Eskilerdenim,eskilerden olanlar gelsin
Eskilerden birisin eski car adlarin nedir.