Ashab-ı Keyf Üretim Videosu
- xxxyusufxxx
- Cin Avcısı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Ashab-ı Keyf Üretim Videosu
tebrikler..
hayırlı olsun
handanın ölümü
http://www.dailymotion.com/video/xdb1dm_ikv-handan-olumu-fenomen_videogames
''Okuyun, diyor okuyun. Çünkü mürekkebin akmadığı yerde kan akıyor.''
http://www.dailymotion.com/video/xdb1dm_ikv-handan-olumu-fenomen_videogames
''Okuyun, diyor okuyun. Çünkü mürekkebin akmadığı yerde kan akıyor.''
Dikkatinizi çekerim . Datalarla oynamış.! yanındaki Adama bi bakın Elinde Balta qibi birşey var ama gözükmüyor ?? ama elini omzuna qoturuyor ?? ne ayak xDD

- xxxyusufxxx
- Cin Avcısı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
1kere orhanbey adlı kişi namuslu şerefli 1 kişidir onu övmek için demiyorum bunları..Aydoldu yazdı:Dikkatinizi çekerim . Datalarla oynamış.! yanındaki Adama bi bakın Elinde Balta qibi birşey var ama gözükmüyor ?? ama elini omzuna qoturuyor ?? ne ayak xDD
Datalarıyla oynanmamış 1 sor öğren demi Oyun acıkken ESC tusuna basıp ayarlara geliyorsun karekter mesafisini en sola çektinmi itemleri fln kimsenin gözükmüyor sadece kendının ıtemlerı gozukuyor..Lütfen bilip bilmeden konusmayınız..
- ORHANBEY
- Meteor Kaşifi
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: Ata
Oyunu bilmediğini ve bu sözlerini cahilliğine veriyorumAydoldu yazdı:Dikkatinizi çekerim . Datalarla oynamış.! yanındaki Adama bi bakın Elinde Balta qibi birşey var ama gözükmüyor ?? ama elini omzuna qoturuyor ?? ne ayak xDD
xxxyusufxxx yazdı:Aydoldu yazdı:Dikkatinizi çekerim . Datalarla oynamış.! yanındaki Adama bi bakın Elinde Balta qibi birşey var ama gözükmüyor ?? ama elini omzuna qoturuyor ?? ne ayak xDD
Datalarıyla oynanmamış 1 sor öğren demi Oyun acıkken ESC tusuna basıp ayarlara geliyorsun karekter mesafisini en sola çektinmi itemleri fln kimsenin gözükmüyor sadece kendının ıtemlerı gozukuyor..Lütfen bilip bilmeden konusmayınız..
HayırLı oLsun YanıNdaKiLer YaN Charınmı ? 
hangi programla çektin bu videoyu :lol: :?: :?: :?: :?: hangi programla çektin