Handan Hanım ve İsmet Bey'in Mısır Çarşısı civarlarında olduğu, kütük yaranlarla uçakta vs attığımız zamandı.
Ailemden bir parçaydı İKV. Hayatımın ikinci boyutuydu. Bana çok zarar verdi ama çok da mutlu etti.
Bir çok şeyi olduğu kadar, İKV maziyi de özlüyorum.
Keşke 2007-2008 dönemlerini barındıran bir sürüm çıkarılsa!
İçindeki insanları bulamayız orası ayrı...
İKV'nin en güzel olduğumu zaman
- FearFactorIKV
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Sancak
Re: İKV'nin en güzel olduğumu zaman
aahh ah ne gunlerdi be kurt magarasi onunde gorev icin bekleyenler mi dersin. Eminonu banka onunde karakteriyle kabadayilik yapanlarmi heleki kutukyaran dedigimiz kilic ne kadar modaydi millet canini verirdi bi kutukyaran icin mazi guzeldi be
- VBMaSTeR
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Seyr-i Beka
O bahsettiğin sürüm ozamanlar oynayanları da beraberinde getirirse çok tatlı olur.CRuBBeS yazdı:Handan Hanım ve İsmet Bey'in Mısır Çarşısı civarlarında olduğu, kütük yaranlarla uçakta vs attığımız zamandı.
Ailemden bir parçaydı İKV. Hayatımın ikinci boyutuydu. Bana çok zarar verdi ama çok da mutlu etti.
Bir çok şeyi olduğu kadar, İKV maziyi de özlüyorum.
Keşke 2007-2008 dönemlerini barındıran bir sürüm çıkarılsa!
İçindeki insanları bulamayız orası ayrı...
Biz öyle bir oyuncu kitlesiydik ki, küfür ettim diye oyuncuların klandan çıkmamı istemeleri bile bana birşeyler katmıştır hayatımda. Savaşlar ozamanlar örslere yakın yerlerde çıkardı. Şimdikinin aksine sarı örümceklerin olduğu sahildeki örs bile savaş noktasıydı. Çünkü ölünce karizma gitmiyordu, kalkan Allah ne verdiyse girişiyordu.
Son olarak;
Salon yolcusu kalmasıııııııın
VBMaSTeR - BuRRaQ
I will be Lodos Forever, Hopefully together....
I will be Lodos Forever, Hopefully together....
-
- Sahaf Yardımcısı
Her seviyede 1 yetenek puanı gelen günden beri buralardayım ben molalı bir şekilde. Yani bu oyunun bütün evrelerini ben de gördüm. Oynadım az çok.
Herkesin aksine 29 ya da 39 seviye zamanı değil bana göre oyunun en güzel zamanları. Tam bu sığınakla migratın yeni geldiği dönemlerdi. Zihin atarak deli kesmek, fedailere sürekli büyü bozma atmak...
Hidra kesimleri de çok eğlenceliydi ayrıca. Kadim Hidra'dana bahsediyorum elbette, yeşilde bir şey yok. Oraya gitmek bile zor oluyordu bazen.
Herkesin aksine 29 ya da 39 seviye zamanı değil bana göre oyunun en güzel zamanları. Tam bu sığınakla migratın yeni geldiği dönemlerdi. Zihin atarak deli kesmek, fedailere sürekli büyü bozma atmak...
Hidra kesimleri de çok eğlenceliydi ayrıca. Kadim Hidra'dana bahsediyorum elbette, yeşilde bir şey yok. Oraya gitmek bile zor oluyordu bazen.
-
- Sahaf Yardımcısı
Her seviyede 1 yetenek puanı gelen günden beri buralardayım ben molalı bir şekilde. Yani bu oyunun bütün evrelerini ben de gördüm. Oynadım az çok.