İKV'nin en güzel olduğumu zaman

Eminönü sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
CRuBBeS
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Meran

İKV'nin en güzel olduğumu zaman

Mesaj gönderen CRuBBeS »

Handan Hanım ve İsmet Bey'in Mısır Çarşısı civarlarında olduğu, kütük yaranlarla uçakta vs attığımız zamandı.

Ailemden bir parçaydı İKV. Hayatımın ikinci boyutuydu. Bana çok zarar verdi ama çok da mutlu etti.
Bir çok şeyi olduğu kadar, İKV maziyi de özlüyorum.
Keşke 2007-2008 dönemlerini barındıran bir sürüm çıkarılsa!
İçindeki insanları bulamayız orası ayrı...
Kullanıcı avatarı
FearFactorIKV
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Sancak

Re: İKV'nin en güzel olduğumu zaman

Mesaj gönderen FearFactorIKV »

Sür eşşeği Niğde'ye :oops:
Resim
Acur var yen mi?
Kullanıcı avatarı
Cbozkurt
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Cbozkurt »

aahh ah ne gunlerdi be kurt magarasi onunde gorev icin bekleyenler mi dersin. Eminonu banka onunde karakteriyle kabadayilik yapanlarmi heleki kutukyaran dedigimiz kilic ne kadar modaydi millet canini verirdi bi kutukyaran icin mazi guzeldi be
Kullanıcı avatarı
VBMaSTeR
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Klan: Lodos
Lonca: Seyr-i Beka

Mesaj gönderen VBMaSTeR »

CRuBBeS yazdı:Handan Hanım ve İsmet Bey'in Mısır Çarşısı civarlarında olduğu, kütük yaranlarla uçakta vs attığımız zamandı.

Ailemden bir parçaydı İKV. Hayatımın ikinci boyutuydu. Bana çok zarar verdi ama çok da mutlu etti.
Bir çok şeyi olduğu kadar, İKV maziyi de özlüyorum.
Keşke 2007-2008 dönemlerini barındıran bir sürüm çıkarılsa!
İçindeki insanları bulamayız orası ayrı...
O bahsettiğin sürüm ozamanlar oynayanları da beraberinde getirirse çok tatlı olur.
Biz öyle bir oyuncu kitlesiydik ki, küfür ettim diye oyuncuların klandan çıkmamı istemeleri bile bana birşeyler katmıştır hayatımda. Savaşlar ozamanlar örslere yakın yerlerde çıkardı. Şimdikinin aksine sarı örümceklerin olduğu sahildeki örs bile savaş noktasıydı. Çünkü ölünce karizma gitmiyordu, kalkan Allah ne verdiyse girişiyordu. :) Şimdiki lodos kalesinin içine full selim bey büyücümle girip dışardan bir Allah'ın kulunu yaklaştırmadığım günleri fena halde özlemekteyim. :)
Son olarak;
Salon yolcusu kalmasıııııııın
VBMaSTeR - BuRRaQ

I will be Lodos Forever, Hopefully together....
kimyasalatik
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen kimyasalatik »

Her seviyede 1 yetenek puanı gelen günden beri buralardayım ben molalı bir şekilde. Yani bu oyunun bütün evrelerini ben de gördüm. Oynadım az çok.

Herkesin aksine 29 ya da 39 seviye zamanı değil bana göre oyunun en güzel zamanları. Tam bu sığınakla migratın yeni geldiği dönemlerdi. Zihin atarak deli kesmek, fedailere sürekli büyü bozma atmak...

Hidra kesimleri de çok eğlenceliydi ayrıca. Kadim Hidra'dana bahsediyorum elbette, yeşilde bir şey yok. Oraya gitmek bile zor oluyordu bazen. :)
kimyasalatik
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen kimyasalatik »

Her seviyede 1 yetenek puanı gelen günden beri buralardayım ben molalı bir şekilde. Yani bu oyunun bütün evrelerini ben de gördüm. Oynadım az çok.

Herkesin aksine 29 ya da 39 seviye zamanı değil bana göre oyunun en güzel zamanları. Tam bu sığınakla migratın yeni geldiği dönemlerdi. Zihin atarak deli kesmek, fedailere sürekli büyü bozma atmak...

Hidra kesimleri de çok eğlenceliydi ayrıca. Kadim Hidra'dana bahsediyorum elbette, yeşilde bir şey yok. Oraya gitmek bile zor oluyordu bazen. :)

“Genel Sohbet” sayfasına dön