Kaynak hesaba transfer hk.

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
yaLnizadam66
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Anka
Klan: Arzın Çocukları

Kaynak hesaba transfer hk.

Mesaj gönderen yaLnizadam66 »

İyi günler oyunu uzun zaman önce bırakmış bulunmaktayım,eskiden bir karakter transfer edilince destek ile iletişime geçilip ilk hesabına transfer ediliyordu,hala öyle bir şey var mı?Misal şuan yeni bir karakteri anlaşıp kendi hesabıma aktarsam,karşı taraf istediği takdirde hesabı geri alabilir mi?
kyLex

*

teKzad

*

EMiN
Kullanıcı avatarı
BilgeTonyukuk
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Eminönü
Lonca: Raiders Of Anatolia

Re: Kaynak hesaba transfer hk.

Mesaj gönderen BilgeTonyukuk »

Selamun aleyküm,

Her ne kadar teamüller dışına çıkmayı tasvip etmesem de, bildiklerimi kısaca anlatayım. 2 yıl önce yapılan güncelleme ile hesapların güvenliği artırılmış, karakter aktarımlarında onay kodu getirilmişti. Yani şahıs benim haberim yoktu aktarımdan, karakterimi geri istiyorum dese bile alması pek mümkün gibi görünmüyor. Ki zaten yetkililer de karakter satımlarını tasvip etmeseler de el altından gerçekleştiğini biliyorlar. Bu yüzden bahsedilen konuda destek vermiyorlar diye biliyorum. İşin özü şu, karakter telefon numarasıyla alınmış bir hesapta ise şahıs zaten karakteri geri çekemez, e-mail adresli bir hesapta ise komple hesabı alarak bu sorunu da ortadan kaldırmış olursun. Yani için ferah olsun. :) Sevgilerimle.
Resim
Kullanıcı avatarı
yaLnizadam66
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Anka

Mesaj gönderen yaLnizadam66 »

Aleyküm selam

Yorumun için çok teşekkür ederim :)
kyLex

*

teKzad

*

EMiN
Kullanıcı avatarı
Ttaymmm
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Ttaymmm »

BilgeTonyukuk yazdı:Selamun aleyküm,

Her ne kadar teamüller dışına çıkmayı tasvip etmesem de, bildiklerimi kısaca anlatayım. 2 yıl önce yapılan güncelleme ile hesapların güvenliği artırılmış, karakter aktarımlarında onay kodu getirilmişti. Yani şahıs benim haberim yoktu aktarımdan, karakterimi geri istiyorum dese bile alması pek mümkün gibi görünmüyor. Ki zaten yetkililer de karakter satımlarını tasvip etmeseler de el altından gerçekleştiğini biliyorlar. Bu yüzden bahsedilen konuda destek vermiyorlar diye biliyorum. İşin özü şu, karakter telefon numarasıyla alınmış bir hesapta ise şahıs zaten karakteri geri çekemez, e-mail adresli bir hesapta ise komple hesabı alarak bu sorunu da ortadan kaldırmış olursun. Yani için ferah olsun. :) Sevgilerimle.
Kullanıcı avatarı
mobilsorun
Hızlı Koşan
Hızlı Koşan
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: Yalnızlık Paylaşılmaz

Mesaj gönderen mobilsorun »

Ttaymmm yazdı:
BilgeTonyukuk yazdı:Selamun aleyküm,

????
Bir ay doğar ilk ak$amdan geceden ..
Resim
Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..

“Genel Etkileşim” sayfasına dön