Adıma ait bir sayfa kurmuş bulunmaktayım şuan için pek düzenleme yapamadım ilerki zamanda düzenleneceğini umuyorum
http://www.ikvdarkeagle.weebly.com/
Hem dergiyi göremeyen kalmaması amacı ile hem de ayrıyeten maden fiyatlarını koymamak yerine KIYAMET AYLIK MECMUA DERGİSİNİN forum sayfasını Adıma ait olan sayfaya koymuş bulunmaktayım. Eğer bir rahatsızlık olur ve Dergi yöneticileri kabul etmez ise bu dergi linki kaldırılacaktır.
İyi forumlar
İkv Adıma ait sayfa.
- Ttaymmm
- Çınaraltı Müdavimi

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
İkv Adıma ait sayfa.
Mustafa Kemal ATATÜRK
- Symbian
- Teşkilat Neferi

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Kurtuluş
Re: İkv Adıma ait sayfa.
Tebrikler.. İKV adına böyle sayfalar görmek beni mutlu ediyor.
- Ttaymmm
- Çınaraltı Müdavimi

Güzel yorumunuz için teşekkür ederim.Symbian yazdı:Tebrikler.. İKV adına böyle sayfalar görmek beni mutlu ediyor.![]()
Mustafa Kemal ATATÜRK
Sayfaya baktım gercekten hoş bir sayfa hazırlamışsın.Yeni bölümler de eklemen dileği ile...
Teşkilat --> DreamCLESTER
- Ttaymmm
- Çınaraltı Müdavimi

Taktirlerinizi almışsam ne mutlu bana.Yeni bölümler en kısa zamanda koymayı planlıyorum. 
Mustafa Kemal ATATÜRK
- BilgeTonyukuk
- Çınaraltı Müdavimi

- Lonca: Raiders Of Anatolia
Selamun aleyküm,
Sade ve güzel bir sayfa olmuş. Dergi editörü olarak benim için bir mahsuru bulunmamakta konu linkimizin orada yer almasının. Aksine teşekkür ederim bizlere sayfanda yer verdiğin için. Umarım ilerleyen zamanlarda sayfanı daha da geliştirebilirsin. Ara sıra göz atacağım, yardıma ihtiyacın olursa özel mesaj atman kâfidir.
Sevgilerimle, esen kal.
Sade ve güzel bir sayfa olmuş. Dergi editörü olarak benim için bir mahsuru bulunmamakta konu linkimizin orada yer almasının. Aksine teşekkür ederim bizlere sayfanda yer verdiğin için. Umarım ilerleyen zamanlarda sayfanı daha da geliştirebilirsin. Ara sıra göz atacağım, yardıma ihtiyacın olursa özel mesaj atman kâfidir.

- GWYNBLEIDD
- Tılsım Tanığı

- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Hicret
İKV içerikli fan sitelerinin açılması oyun camiası adına güzel bir şey. Ayrıca sayfanda forum sayfasının linkini bulundurduğun için dergi yönetmeni olarak bende teşekkür ederim. Sitenin daha da güzel haller alması dileğiyle, iyi forumlar 
- Ttaymmm
- Çınaraltı Müdavimi

Ardı ardına böyle güzel yorumlarin gelmesi beni çok mutlu etti.Hepinize ayrı ayrı teşekkürlerimi iletiyorum
Mustafa Kemal ATATÜRK
"Aşşağıya" "eylenebilirler"
- Ttaymmm
- Çınaraltı Müdavimi

Betbah yazdı:"Aşşağıya" "eylenebilirler"
''Kıyamet Aylık Mecmuada" bana göre bilgi olduğu kadar eğlenceli bölümlerde bulunmakta.Misal : "Gùldüren Destek ".
Mustafa Kemal ATATÜRK