Mynet uyelıgı sorun
Mynet uyelıgı sorun
Arkadaslar oyunu kaldırıb yenıden kurmus bulunuyorum ama hala sancak yada baska bır servera gelıb mynet uyelık sectıgımde acılan kısım donuyor bembeyaz kalıyor ama sobee fln acılıyor gırıs kısmı mynet uyelıkte acamıyorm nden acaba
Büyünün gucnu herkes bılemez
-
- Kadim Hidra Avcısı
- Sunucu: Meran
Re: Mynet uyelıgı sorun
Serverda problem var galiba yada ceza almışın 
Tam anlamış değilm sorunu yinede yanlış bilgi vermek istemem=)
Tam anlamış değilm sorunu yinede yanlış bilgi vermek istemem=)
serverda hata falan yada ceza almış olamazsın :S konuyu güncel tut cevap verirler heralde
Göster
Tahammül
Seviyoruz bu hayatı
Seviyoruz bu hayatı
Kankaraa yazdı:Arkadaslar oyunu kaldırıb yenıden kurmus bulunuyorum ama hala sancak yada baska bır servera gelıb mynet uyelık sectıgımde acılan kısım donuyor bembeyaz kalıyor ama sobee fln acılıyor gırıs kısmı mynet uyelıkte acamıyorm nden acaba
Merhaba
Kardeşim Düşüncem Şu Ki 1.Server Hatalı OLabilir. 2.Mynet Biraz Yavaş Oyuna Geç Giriyor Bendede Öyle Donardı Biraz Bekleseydin Açılırdı BeLki...Neyse Kardeşim Bu 2 Neden Olabilir ZAten Hesap Engellenme Gibi Bir Durum Söz Konusu Olamaz.Hesabın Engellenmiş Olsa Oyuna Girerken '' Hesabınız Bloke Olmuştur '' Diye Uyarırı Verirdi
İyi Forumlar *_*

Oyuna ilişkin hata, öneri, ceza itirazı gibi iletişimleriniz için lütfen ; istanbuloyun.com/ikvdestek formumuzdan iletişime geçiniz. Forum özel mesajları veya konu açarak bildirim yapmayınız
Emin değilim ama pc yi aç kapa düzelir bendede oluo bazen mal mal bekliodum eskiden 
- soulofxhypnos
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Kullgeretta
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Sevgili arkadaşım sorun bendede zaman zaman oluyor
Birkaç denemeden sonra açılıyor sayfa (15-20) Bunu yaparken internette başka birşey yapmamanı tavsiye ederim . Ama sorunu hala bende tam anlayabilmiş değilim 
NewKULL
2010 Fan Art Kısa Hikaye Mansiyon : KULLGERETTA
www.istanbuloyun.com/image/fan10/story/3.html
İKV Mini Fan Art (Yazım Yarışması) Galibi (birinci):Kullgeretta (Geleceğe Yönelik Hikaye
forum.istanbuloyun.com/viewtopic.php?f=87&t=40769
2010 Fan Art Kısa Hikaye Mansiyon : KULLGERETTA
www.istanbuloyun.com/image/fan10/story/3.html
İKV Mini Fan Art (Yazım Yarışması) Galibi (birinci):Kullgeretta (Geleceğe Yönelik Hikaye
forum.istanbuloyun.com/viewtopic.php?f=87&t=40769