İKV'de Kurulan DOSTLUK

Kuklacı sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Heaven1925
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı
Lonca: Brothership Of Nobility

İKV'de Kurulan DOSTLUK

Mesaj gönderen Heaven1925 »

Merhaba Arkadaşlar ..

Öncelikle bu oyunu, oyun diyip geçmeyen bizler için açtım.Biz yani bu oyunun camiaa'sı oyunun kalitesine hep laf ettik.Ama bu oyunda önemli olan grafik, değildi o skype ortamı, o bölgelerde yapılan espri, herkesin oyunda en çok hoşuna giden bir anısı vardır.Bana göre unutulmaz çok şey var bunlardan bazıları : Geçen yıl selahattinin babasının RAM'i alması ve oyuna az süre girmesi , Ekinin kardeşi Ercan'a Allahım bu nasıl benim kardeşim demesi , Benim hunharca " Açıktımmm " diye böğürmem. Emirhanın babasının savaş borusu çalması :D , Mehmetin Ekin'le sürekli küsmesi ve benim barıştırmam. Berkin kardeşi Ardanın bilgisayara geçmesi ve Emirhanın " Arda 1'e bas " diyip fizik attırması , Erol Reyizin Oyundaki karakterlerin nicklerini olağanüstü telaffuz etmesi :D , Sametin kardeşi Ardanın en gereksiz madenleri bile aralıksız yansıtıp, baskıcı konuşması , Alahaddin abinin skypede sela okuması :) Eren'in Mahmut Tuncer gibi " Lo Lo " konuşması :D ve sayamadığım bir sürü anı herşeyden önce Kuklacı Sunucunda herkes birbirine ne kadar düşman olursa olsun.Elbet bu dostlukla başlamıştır.Bizi daima bir görmüşsünüzdür.Bu sürekli öyle olacaktır.İKV camia'sı sayesinde Türkiye'nin heryerinde dostluklar edindim.Aynı zamanda düşmanlıklar, Ama oyundaki her arkadaşımı severim.Çoğu insan beni sevmez item yansıtma düşkünü zengin biri sanar, aslında çulsuzun önde gideniyim.Ama dostluğumuz zengin bizi bu günlere getirende budur zaten bu zamana kadar yanımda olan kardeşlerime başta : Ekin ( Bitirici ), Selahattin ( Sapphire ) teşekkür ediyorum.Dostluğumuzu sembolize vektörel bi resim hazırladım. Ekin'le selonun haricinde ne kadar kavga etsekte daima kardeşim, abim olarak gördüğüm insanlar iyi ki bu oyunda karşıma çıkıp o güzel dakikaları bana yaşatmışlar hepinize sonsuz teşekkür ederim.Bunu haricinde " ERATES , TheSlieN , RyunRezy " kimi zaman kavga ettik ama sizleride çok seviyorum iyiki varsınız kardeşlerim. Arz ve lodos Dostlarıma kocaman sevgilerle ...

Eğer sizinde varsa oyunda çok hoşunuza gitmiş bir anınız ve benzeri sizde bu konunun altına yazark İKV camia'sın sizin dostlarınızla yaşadıklarınızı paylaşabilirsiniz
.

Resim
Hafif bir iç çekiş ile birlikte, esprili bir cevap verdiniz "Kıyamet Keyifsizliği"

Karaköy
Lighthouse - Heaven - Recthaltouche

Kullanıcı avatarı
ysrough
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Lodos

Re: İKV'de Kurulan DOSTLUK

Mesaj gönderen ysrough »

Nankör herif, oyunu bıraktık unutulduk öyle mi :) Senin kulaklarını çekmek lazım atakan!
Inflecto Pro Sanctus Porta Quod Veneratioalius!
Kullanıcı avatarı
SR7GEN
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Hicret

Mesaj gönderen SR7GEN »

Veda konuşması sandım :twisted:
Sergen YENİCE
Kullanıcı avatarı
Tam1Vaka
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen Tam1Vaka »

Valla vedamı değilmi onun orasını bilememde bildim gördüğüm birşey var adam oyunda skype nekadar dostum arkadaşım var dediyse hepsiyle bir güzel dalgasını geçmiş tiye almış eylenmiş :D he bide içindeki heyecanını aşamamış okadar kendini aşmışki bide forma konu açmış millet bakın ben bu adamlarla çok güzel kafa yaptım süper sizde yapın eylenin der gibi :D he bide taktir ettim bişey var bahsi geçen arkadaşlardan kızan yada gönül koyan olursa diye birde sizi çok Seviyorum demeyi imal etmemiş :D ben bu çocuğu çok sevdim ufku hayel dünyası çok geniş :D devam pampa takipçinim bundan sonra :D
Resim
Acur istiyon mu?
Kullanıcı avatarı
Xainnn
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Klan: Lodos
Lonca: Symbol Of Justice

Mesaj gönderen Xainnn »

Tam1Vaka yazdı:Valla vedamı değilmi onun orasını bilememde bildim gördüğüm birşey var adam oyunda skype nekadar dostum arkadaşım var dediyse hepsiyle bir güzel dalgasını geçmiş tiye almış eylenmiş :D he bide içindeki heyecanını aşamamış okadar kendini aşmışki bide forma konu açmış millet bakın ben bu adamlarla çok güzel kafa yaptım süper sizde yapın eylenin der gibi :D he bide taktir ettim bişey var bahsi geçen arkadaşlardan kızan yada gönül koyan olursa diye birde sizi çok Seviyorum demeyi imal etmemiş :D ben bu çocuğu çok sevdim ufku hayel dünyası çok geniş :D devam pampa takipçinim bundan sonra :D

Sanırım Atakan'ın dediklerini anlamayacak kadar ruhsuzun tekisin !
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
STRAZBOURG
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen STRAZBOURG »

Tam1Vaka yazdı:Valla vedamı değilmi onun orasını bilememde bildim gördüğüm birşey var adam oyunda skype nekadar dostum arkadaşım var dediyse hepsiyle bir güzel dalgasını geçmiş tiye almış eylenmiş :D he bide içindeki heyecanını aşamamış okadar kendini aşmışki bide forma konu açmış millet bakın ben bu adamlarla çok güzel kafa yaptım süper sizde yapın eylenin der gibi :D he bide taktir ettim bişey var bahsi geçen arkadaşlardan kızan yada gönül koyan olursa diye birde sizi çok Seviyorum demeyi imal etmemiş :D ben bu çocuğu çok sevdim ufku hayel dünyası çok geniş :D devam pampa takipçinim bundan sonra :D
Kayseri sucuğu istermisin ?
Özgürlük kazanilmaz Hak edelir..ve Alinir; Bana gülüyorsunuz çunku Farkliyim ; Bende size gülüyorum çünkü hepiniz aynisiniz !

TLOO Erolçigdem
Kullanıcı avatarı
GWYNBLEIDD
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Hicret

Mesaj gönderen GWYNBLEIDD »

Tebrikler!
Kullanıcı avatarı
Tam1Vaka
İskele Babası
İskele Babası

valla ben bu çocuğun arkadaşım dostum dediklerinin kanuşmalarınla dalda geçip eylendiğini anlayacak kadar hem ruhluyum hemde zeki peki ya siz :D
Resim
Acur istiyon mu?
Kullanıcı avatarı
Tam1Vaka
İskele Babası
İskele Babası

he bide unutmadan Acur var isteyen varmı ?
Resim
Acur istiyon mu?
Kullanıcı avatarı
bidakka
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen bidakka »

İlkokul seviyesindeki Türkçe'nle kimi trollüyorsun sen bakim ?

ve niceleri...

“Genel Sohbet” sayfasına dön