Evet Bari ilk yorumda benden olsun,Gerçekten ben ve takım arkadaşlarım çok güzel ve bırlık ıçınde savaştık. Herkesı kutluyorum çok güzel bır er meydanıydı.Bunu sık sık yapıcaz.Tebrık edıyorum...
batmanpetrolspor snn charınmı o batmanı satın aldıysan sorun yok eğer 1 lwl den buyana sen kastıysan ıshopalıcx çaldığı zaman bizim charları o batmanın üstünü bilge bilmemne dizdi ok bilgin olsun satın aldıysan yamuk satın almışsın
Carismatixlyder
IxKiNqBuLLxI
Ixsalvadorexl
Sagopaşifaxlyder
Deathxcinderella
Alemi Alem Yapan Üç Beş Çakalsa(Lodoş)..Krallık Bize Yakışmaz
kardeş sen sarhoş falanmısın? Bu çar benım tabıkıde,1. sevıyeden 49'a kadar ben kastım.Ha geçen yıl çarım çalındı ama kısa sure ıcınde gerı aldım.O sure ıcınde ne olmuşsa benı ılgılendırmıyor cunku ben degıldım ıcınde çalan kışı ıcındeydı. Şu anda ben kullanıyorum her zamankı gıbı...
Batmanpetrolspor denen charın üstü bizim charımızdan çalınan 100m dan fazla para ile dizilen üst dür. hee sen sattıysan attıysan bilmem ben istemiyorum ama snn de nasıl biri olduğunu biliyorum he geçen ay batmanlımanyak denen biri de meteor babı alide konuşmuştum batmanpetrol kesti beni bi kaç adamla babıda bende tek gel dedim batmanlımanyakta sorun ne felan dedi ben anlattım böle böle die dedi charına giriyim de veriyim itemlerini dedi beni bilen bilir inanan inanır inanmıyan yol alır.
Carismatixlyder
IxKiNqBuLLxI
Ixsalvadorexl
Sagopaşifaxlyder
Deathxcinderella
Alemi Alem Yapan Üç Beş Çakalsa(Lodoş)..Krallık Bize Yakışmaz
Bak kardeş dedıgım gıbı Batman'dan oynayan bır suru kışı var ve burda tanıdıgım bır suru duşmanım ve hasmım var.Ben hıç oyle bır çarı açmadım ve oyle bır konuşma yapmadım.Benı tanıyanlar benım oyunda rezıl olmam ıcın bunları yapmıştır.benı bılen bılıyor.
Çarı satmadım asla,Çarımı çalan kışıden gerı aldım okadar sadece.O sure ıcınde ne olmuşsa benımle ılgılı degıldır..
İyi hoş güzelde aynı içerikdeki konular için bir başlık yapılmış...Onu geçtim farklı bir başlık içerisinde bu tür konuları tek bir konuda toplasanız daha temiz fir forum olucaktır.
Milletin eline kalem verdik; "Şekil çizmeye başladılar".Ama unuttukları birşey var; "Silgi hala bizim elimizde".
İyi Forumlar.
Sazobali
Kankalarxbüyücü
Kankalarxbxex