Konu tamamen şahsi fikirlerimi yansıtıyor tartışma yaratıcak yorum yazmayın lütfen yok ben şöyle kesiyom yok böyle kesiyorum tarzı şeylerde yazmassanız sevinirim
Defansif dövüşme tılsımı güzel bir tılsım evet özelliklerinin hakkını veriyor ama bazı fazlalıkları var mesela ıska sayısı çok az ıska sayısı artmalı defansif dövüşmedeki oyuncuların değil mi? Çifteylede ıska geçmiyor normal silahlarlada benim itirazım bu konuda biraz ıska geçsin şu arkadaşlar bir ayarlama yapılması gerekli bence
Defansif dövüşme tılsımı hakkında
- VatanSeveriz
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
Defansif dövüşme tılsımı hakkında
Aşka inanmam deme.!
Aşkı doğru kişide dene.
Aşkı doğru kişide dene.
- VatanSeveriz
- FareAdam Düşmanı
Re: Defansif dövüşme tılsımı hakkında
Defansif arada bir vurmalı ama tam vurmalı ıska geçer geçer vurur 7 bin 10 bin itirazım yok ama sürekli vurunca biraz adillikten uzak oluyor ben ofansifim defansif ıska geçmiyor çifteyle ben geçiyorum
Aşka inanmam deme.!
Aşkı doğru kişide dene.
Aşkı doğru kişide dene.
- 1EngiN1
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Haklısın katılıyorum zaten mantıken baktığımızda genel olarak oyunlara tank dediğin güçlü olur dayanıklı olur vs vs fakat bir şekilde farkı olması gerekir dediğin gibi ıska geçebilir ya da benim sürekli aklımda olan vuruş hızının düşmesi mantıklı olacaktır diye düşünüyorum.
Etolford ///// Eminönü //// Fierce
- Refresh
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Guardians Of İstanbul
Ofansif bir savaşçının gözlüksüz 338 civarı saldırısı var savunması ise 181.7
Defansif bir savaşçının gözlüksüz 298 civarı saldırısı var ve savunması 221.7
Senin saldırın ile rakibin savunması eşitse %50 ıska yaparsın gerçeğine dayanarak,
Ofansif bir savaşçı defansif bir savaşçıya 338/559.7=0.60 yani %60 vurabilir %40 ıska yapar.
Aynı şekilde defansif bir savaşçı ise ofansife karşı 298/479.7=0.621 yani %62.1 vurabilir %37.9 ıska yapar.
Sayılara bakılınca defansif daha avantajlı.
Defansif bir savaşçının gözlüksüz 298 civarı saldırısı var ve savunması 221.7
Senin saldırın ile rakibin savunması eşitse %50 ıska yaparsın gerçeğine dayanarak,
Ofansif bir savaşçı defansif bir savaşçıya 338/559.7=0.60 yani %60 vurabilir %40 ıska yapar.
Aynı şekilde defansif bir savaşçı ise ofansife karşı 298/479.7=0.621 yani %62.1 vurabilir %37.9 ıska yapar.
Sayılara bakılınca defansif daha avantajlı.
Kıyametin göbeğinde, İstanbul'da ya Kıyametin Efendisi olursun ya kölesi!
GuardianS of İstanbuL
- VatanSeveriz
- FareAdam Düşmanı
Senin dediğinde mantıklı bir çözüm1EngiN1 yazdı:Haklısın katılıyorum zaten mantıken baktığımızda genel olarak oyunlara tank dediğin güçlü olur dayanıklı olur vs vs fakat bir şekilde farkı olması gerekir dediğin gibi ıska geçebilir ya da benim sürekli aklımda olan vuruş hızının düşmesi mantıklı olacaktır diye düşünüyorum.
Aşka inanmam deme.!
Aşkı doğru kişide dene.
Aşkı doğru kişide dene.