İkv Ne Halde .
İkv Ne Halde .
Öncelikle herkese selamlar oyunu bırakalı 3 yıl olmuştu ve bugün girmek istedim 3 yıl aradan sonra girerken şaşırıdm ilkte tenha yazıyodu girdim bir iki dolaştım oyunda klandan arkdaşın biri kadim görevine trans yazdı trnasın ne olduğunuda bilmiyorum her neyse pm attım benimde var bende gelyim dedim zaman geçirme amaçlı cvp gelmedi bir iki kişyide msj attım oyunda onlardanda cvp yok bende oyundan çıktım arkdaşlar demek istediğim oyun ne hale gelmiş oynayan arkdaşlar açıklayabilir mi ?
- EsTeRGoNxRss
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: <Estergon Ailesi>
Re: İkv Ne Halde .
Oyuna Geri Başlamışsın Hoş geldin Tekrardan İKV'yespinoza45 yazdı:Öncelikle herkese selamlar oyunu bırakalı 3 yıl olmuştu ve bugün girmek istedim 3 yıl aradan sonra girerken şaşırıdm ilkte tenha yazıyodu girdim bir iki dolaştım oyunda klandan arkdaşın biri kadim görevine trans yazdı trnasın ne olduğunuda bilmiyorum her neyse pm attım benimde var bende gelyim dedim zaman geçirme amaçlı cvp gelmedi bir iki kişyide msj attım oyunda onlardanda cvp yok bende oyundan çıktım arkdaşlar demek istediğim oyun ne hale gelmiş oynayan arkdaşlar açıklayabilir mi ?
Sana bi özet geçeyim;
1.Oyunda Eskisi gibi Grup toplayıp Cevriye, Dev Ana, Kara kürk kesimleri Yapılmamaktadır. Bu gibi Yaratıkları 2 Büyücü Rahatlıkla kesmektedir.
2.Yeşil Hidra, Kadim Hidra, Solucan, İflis gibi Bosslar Artık Grup Toplayarak Kesilmemektedir.(Loncalar kendi Üyelerine kesmektedir)
3. Sığınak, Miğrat, Çemberli taş gibi Grup Bölgelerine Büyücü İçin 1. kural elinde Transformatör Asa(Ejder Asa, Kıyamet Vs. Asalar olabilir) olma şartı. Yok ise seni muhatap Almayacakları şayet bu asa var ise 2. kuralın devreye gireceği ve Senden Yıldırım 2 veya Meteorit 1 gibi Tılsımların isteneceğini belirtmek isterim.
Savaşçı için'de Sığınak Miğrat'ı unutmanı ve Taş kanat Reçete bulup bir kaç basit item üretmeni bunu Yaparak Çemberli taş'a girebileceğini söyleye bilirim.
Şifacı için ise nerden baksan Her gün sığınak, miğrat atarsın bu şekilde bir kaç item düşürüp Çemberli taş'a gitme şansın olur. Bu söylediklerim eğer hiç tanıdığın yok ise Oyunda geçerli olacaktır.
Gelelim bu Kadim veya Solucan İflis görevlerine Biz Aile olarak sürekli Yardım etme çabasındayız Lakin hepimiz iş güç sahibi olduğu için Aile bireylerimizin Oyuna Giriş zamanları 21.00 dan sonra oluyor eğer bu saatlerde bize denk gelip yardım talebini iletir sen Sana Yardım etmek için yani Görevlerin Yapılması için sana tarih zaman verilir ve Sana söylenen o tarih saatte söz verildiği gibi Gerekli olanlar yapılır.
Şimdiden İyi Oyunlar.
Göster
< Estergon Ailesi >

Resim DetaylıGöster

Karekter Resimleri Detaylı.Göster
eyv kardeşim oyuna geri başlamadım sadece özledğimden girmiştim anlattığndan yola çıkarsak başlasak ta ayak uyduramayız artık hiç gerek saolasın bilgi verdğin için 
- EsTeRGoNxRss
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: <Estergon Ailesi>
Rica ederim. Zaman zaman değil Her zaman Yardımcı olmaya Çalışırım.spinoza45 yazdı:eyv kardeşim oyuna geri başlamadım sadece özledğimden girmiştim anlattığndan yola çıkarsak başlasak ta ayak uyduramayız artık hiç gerek saolasın bilgi verdğin için
Göster
< Estergon Ailesi >

Resim DetaylıGöster

Karekter Resimleri Detaylı.Göster