akçe aldım kullanılmış diyor
-
EdwardKenway
- Acemi Savaşçı

- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Korkusuz Süvariler
akçe aldım kullanılmış diyor
az önce akçe aldım yarım saat ya olmuştur ya olmamıştır kodu girdim kullanılmış diyor bana bunun hesabını verin yeni kod mu vericeksiniz bilmiyorum yardımcı olun bana.
Re: akçe aldım kullanılmış diyor
Merhaba,
İmzamdan İletişim/Destek Formu'na ulaşarak, bildirim tipini Mobil Ödeme/3Pay olarak belirleyip lütfen e-pini satın aldığınız tarihi, ödeme şeklini ve hata veren e-pini yazarak başvurunuzu gönderiniz. Hafta içinde size dönüş yapılacaktır.
Bilginize sunarım.
İmzamdan İletişim/Destek Formu'na ulaşarak, bildirim tipini Mobil Ödeme/3Pay olarak belirleyip lütfen e-pini satın aldığınız tarihi, ödeme şeklini ve hata veren e-pini yazarak başvurunuzu gönderiniz. Hafta içinde size dönüş yapılacaktır.
Bilginize sunarım.

-
EdwardKenway
- Acemi Savaşçı

mobil ödemeyle almadım hangi bildirim tipini seçmem gerek
Nereden aldığınız fark etmez. Belirttiğim bildirim tipi, herhangi bir platformdan alınan her yanlış e-pine destek vermektedir.

-
EdwardKenway
- Acemi Savaşçı

iyide telefon numarası istiyo.hangi telefonu vercem mobil ödeme gsm no diyo boşta bırakılmıyo
"İstanbul Kıyamet Vakti oyunumuzun ürünlerinin satışı bundan sonra yalnızca TTNET'in oyun satış portalı olan Playstore üzerinden yapılacaktır."
- BunudaBanlayin
- Tılsım Tanığı

- Sunucu: Karaköy
- Klan: Lodos
Bende 15 mayıs ve 19 mayısta sobeegame card 1100 akçe aldım 2 side kullanılmış çıktı ... www.gamesatis.com üzerinden aldım , oyun firmasına mail gönderildi diyor son durumda.

- BunudaBanlayin
- Tılsım Tanığı

- Sunucu: Karaköy
- Klan: Lodos