eee biz nolcaz
- anchieville
- Cin Avcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: T N T
eee biz nolcaz
Çemberlitaş için M1 olacak dediler aylarca uğraştım aldım bu seferde 2000 hs dediler bi daha uğraştım onu da yaptım eee şimdi de işi bilmiyomuşum napcaz kursamı yazılayım kitabı varda benim mi haberim yok işi nasıl bilecem varsa bilen bi yazıversin
Dostluk ve Sevgiyle... ( Aler )
- FearFactorIKV
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Sancak
Re: eee biz nolcaz
:mrgreen: :mrgreen: Sanki kendileri o ceketlere pantolonlara çarı kastıklarında sahiptiler.. Adına üzüldüm. Bu video umarım yardımcı olur
Acur medyadan sevgiler ..
[youtube]http://youtu.be/t_hetb3UOi0[/youtube]
video alıntıdır.
Acur medyadan sevgiler ..
[youtube]http://youtu.be/t_hetb3UOi0[/youtube]
video alıntıdır.
- llJusTHEwaRll
- İskele Babası
Merhaba kardeşim,
Gerçekten üzücü bir durum ve seni çok iyi anlıyorum.
Ancak ben derim ki, bol bol grup bölgesi atabileceğin bir loncaya katıl.
Yeni arkadaşlar edin ve samimi olduğun oyuncular ile grup bölgesine gir.
Gerekirse Skype ortamı ile birkaç kesim yap, zor bir şey yok öğrenirsin kısa sürede diye düşünüyorum.
Bence yapabileceğin en iyi şey budur.
İyi oyunlar.
Gerçekten üzücü bir durum ve seni çok iyi anlıyorum.
Ancak ben derim ki, bol bol grup bölgesi atabileceğin bir loncaya katıl.
Yeni arkadaşlar edin ve samimi olduğun oyuncular ile grup bölgesine gir.
Gerekirse Skype ortamı ile birkaç kesim yap, zor bir şey yok öğrenirsin kısa sürede diye düşünüyorum.
Bence yapabileceğin en iyi şey budur.
İyi oyunlar.
- anchieville
- Cin Avcısı
Önerileriniz için teşekkür ederim arkadaşlar tavsiyelerinize uyucam yarın iyi oyunlar..
Dostluk ve Sevgiyle... ( Aler )
anchieville yazdı:Çemberlitaş için M1 olacak dediler aylarca uğraştım aldım bu seferde 2000 hs dediler bi daha uğraştım onu da yaptım eee şimdi de işi bilmiyomuşum napcaz kursamı yazılayım kitabı varda benim mi haberim yok işi nasıl bilecem varsa bilen bi yazıversin
İyi sabretmişsin kardeşim oyunda beni bul bu aralar Gecmisli adlı karakterdeyim ben sana yardımcı olayım
- anchieville
- Cin Avcısı
anchieville yazdı:Gecmisli teşekkür ederim ilgine
Rica ederim dostum akşamları saat 19:30 18:00 gibi oyuna giriş yapıyorum o saatten sonra beni bulabilirsin
Ustam ne yazık ki bende aynı dertten muzderibim. Oyunu iki sene önce Sancak sunucusunda bıraktım bu yıl tekrar başlama kararı aldım ve sancakta ne göreyim arkadaşlardan ve dostlardan kimse kalmamış. Eminönü sunucusunda karakter oluşturma kararı aldım ve burada tekrar oyuna başladım. Hem tanıdık birilerinin olmama durumu hemde sığınak,migrat vs. giremediğim için item dizememe sorunu boy göstermeye başladı. Üstü sağlam olan grup liderlerinden yardım iste kibar bir dille ki ben derdimi anlattıktan sonra yardımcı olanlarda oldu kusura bakma diyenlerde. Sana iyi şanslar diliyorum, umarım yardım sever birilerine denk gelirsin.
Bizler ki zamanında büyücünün zırhı aklıdır diyenleriz. Sizler kalkmış şimdi bize artık sizinde zırhınız var diyorsunuz. Siz zırhınıza güvenirken biz zekamızı geliştirdik,şimdi siz düşünün!
Rude
Rude