Öncelikle Tüm ikv Topluluğuna(Kardeşlerime) Selam olsun ..! Bazen İKV'de daralip İsyanlara bağlasamda Çok süper dostluklar kurduk Güldük Eğlendik Hep :lol:
6 7 yıla yakın bir geçmişimiz oldu.Çok şükür hiç kimseye hiç bir yanlışım olmadığını düşünüyorum ,ki olduysada affola..!
20 yila meydan okurken 12 aya boyun eğdİm Anlıyacağınız askerim (=
Demem O ki Haklarınızı helal edin .bana bol bol dua etmenizi istiyeceğim ..! Toprak Bölünmeyecekse yapışacaksa yapariz ,ÖlÜnecekse ÖlÜrÜz Vatan Bİze Emanet Sİzde Allaha Emanetsiniz Dostlar..! 94/2 şafak 365
NOT=Bizifarklı Clan Loncası ve özellikle Üzerimde Çok emekleri olduğunu düşündüğüm Kıyamet esintisi Alisenine'de teşekkürü boynumun borcu olarak görüyorum saolun herşey için umarım tekrar görüşeceğiz Allah'a(c.c) Emanetsiniz.
IsLam Mezar Tasımın Mezar Tasının Mezar Tasının Mezarımı Ne OLuyon OyLe Bı Safakmı Var La ALLAH (cc) Sabır Versın . Sag SaLım Bıtırıp Donmeyı Ve Tekrar Aramıza KatıLmanı Nasıp EyLer InsaLLah . HayırLı TeskereLer Sımdıden.
1 saattir düşünüyorum ne yazsam diye genelde ben bu forumu yönetimle kavga edeceksem kullanırım şimdi böyle değer verdiğim birinin 12 ay lık uzun ayrılışına dair duygularımı yazmak çok daha zor nihayetinde ben bir anneyim artık evlat söz konusu oldumu yaş hiç farketmiyor tıpkı bütün annelerin yüreğine düşen bir sızı gibi benimde yükeğime bir sızı düşüyor.Allahım seni sağ sağlim getirsin aramıza bütün anne kuzularını sağ sağlim getirsin.kendine çok iyi bak cnm
Urania _Figen
İslam, güzel insan. Tam da ısınmıştım lodos olmana, seni kesmeye, nereye böyle birden bire? Allah yolunu bahtını açık eylesin, ara sıra foruma gel hasret giderip esenleşelim. Hayırlı tezkereler, kutsal vazifeni layıkıyla ifa etmen temennisiyle.
Hayırlısıyla git ve gel İslam kardeşim, Isparta'ya yolun düşerse bi telefon uzagındayım ne kadar tartısıp kavga etsekte sonucta vatan görevine gidiyorsun yazmamak ayıp olur diye düşündüm Hakkını helal et.