Atabeyxmajestee Denen şerefsizin evladı loncamızdan atılmıştır...Atılma sebebi ataxilterr arkadasmızda belirtmiş oldugu gibi Terörist yanlsı köpeğin birisi....Bunun tespiti Zaman almıştır ancak sonuclanmıstır...Şimdilik bu kadarını bilmeniz yeterli ...Haftasonu o itin cep tel nosunu fotosunu koyarak kanıtı sabitleştirmiş oalcagım...
İyi oyunlar dilerim
Atabeyxmajestee
- atabeyloncasi
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
Atabeyxmajestee

Atabeyxkomutan Atabeyxsempaty Atabeyxnewraky
Ashab-ı Keyf (^) Latif (^) Ejder Asa (^)

- atabeyloncasi
- Işık Hanım'ın Elemanı
Re: Atabeyxmajestee
Bu arada Ataxilterr başta olmak üzere Tüm ATA loncasından özür dilerim.En başta onlara inanmyarak yaptıgım hatadan dolayı....

Atabeyxkomutan Atabeyxsempaty Atabeyxnewraky
Ashab-ı Keyf (^) Latif (^) Ejder Asa (^)

:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: iyi olmuş it beni kesmişti karizma almaya giderken :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

http://www.resimupload.com/ds277798347_adsiz.html
Karyax[Kafa Koparan]
Karyax[Kafa Koparan]
NE GÜSEL HERKES LAİKNİ BULDU ATABETX LONCASI SONUNDA DOĞRUYU BULDU SEVİNDİM BUNA
Facexfacex - Facex Loncası
LOnca sayfanızdan okadar uyarı yaptım sonunda gerçekleri gösterebildik hak yerini buldu üye seçimlerinizde dikkatli olunuz...atabeyloncasi yazdı:Atabeyxmajestee Denen şerefsizin evladı loncamızdan atılmıştır...Atılma sebebi ataxilterr arkadasmızda belirtmiş oldugu gibi Terörist yanlsı köpeğin birisi....Bunun tespiti Zaman almıştır ancak sonuclanmıstır...Şimdilik bu kadarını bilmeniz yeterli ...Haftasonu o itin cep tel nosunu fotosunu koyarak kanıtı sabitleştirmiş oalcagım...
İyi oyunlar dilerim
AtaxOlcaytoo AtaxKafkasHan AtaxDermantoo
Olcay Hangül
Olcay Hangül
Eee Atabeyxbaşkan Bn Sana Bunu Kaç Defa Dedim Ama Dinlemedin Al Gör İşte Gülücm Demiştim Ama Gülmüyorum Artık Milleti Dinlersin
ulubay
ulubay

- canoski61
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Klan: Arzın Çocukları
iyi olmuş loncanıın adını kirleten bir şerefsizdi :twisted:
°±° Lєqєηd кiηq °±°
Legendxfrederik / Legendxfrederikx / Frederik / Leqendxkinq

Legendxfrederik / Legendxfrederikx / Frederik / Leqendxkinq

- atabeyloncasi
- Işık Hanım'ın Elemanı
Tşkler arkadaşlar bizi destekleyip sevdiğiniz için kimse k.bakmasın özür dileriz özellikle OLcayto kardeşim saolsın.
Atabeyxkomutan
Atabeyxkomutan