Bu oyunun eski halini özledim
- Bloodmage
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Crash
Bu oyunun eski halini özledim
Eskiden ne güzeldi ben daha 4.sınıfken bundan 6 yıl once başlamıştım bu oyuna o zamanlar 39 zamanıydı belkı beta kadar eğlenceli olmasada yinede çok eğlenceliydi o zamanlar oyunda dostluk vardı herkes bırbırını tanırdı herkes bırbırıyle vs atardı cok guzel sohbetler olurdu ikv nin müzikleri beni benden alırdı muzik bitince başka bi yere gider sonra tekrar o bolgeye gelıp o muzıgı dınlerdim o zamanlar grup bolgesı veya lonca sistemi bi şey de yoktu keşke lonca sistemi gelmeseydi eskiden loncada herkes bırbırını tanırdı şu an tum loncalar lp için onune geleni loncaya alıyor eskiden ne guzel klan savaşları vardı er meydanı vardı grup toplayıp handanı kesmiştik bir keresinde 30 a yakın adam topladık şu an bir sunucuda o kadar kişi yok mahalesef.49 Zamanıda güzeldi yine emin önünde vs atardık meran şehrine giderken bombalar ustumuze patlayınca söverdik kaç ay kadimi kesemedik kadimi kesmedik şu an nerdeyse 1 kişi bile gidiyor o bombalarada gerek kalmadı zaten adamlar dırek gıdıyor merana tılsım sıstemı geldı artık oyun sadece para ustunu kurulu fazla parası olan tılsım alıyor fazla para yapmak ıcın de fazla oyunda olman lazım fazla oyunda olunca oyuna bağlanıyorsun ve oyuna para yatırıyorsun artık tum sıstem bu oldu zaten grup bolgelerınden bahsetmıyorum bıle 1 haftada ustunu fulluyor ınsanlar grup bolgesıne gırebılmek tum arkadaşlıklarını satıyorlar oyuna sadece grup bolgesı ıcın gırıyorlar mesela benım buyucume abartmıyorum en son yeni itemi bundan 2 yıl once mayıs ayında sıfır kelvin ceket alarak aldım.O günden sonra sayısız gaffar atmama rağmen hiç bir yeni item alamadım.Ve gaffardan toplam 6 eksiğim var.Böyle şeyler insanı oyundan soğutuyor bızı eskıyı özletiyor lanet edıyoruz bu oyuna boyle oldugu için keşke her şey eskisi gibi olsa
BEYAZKOŞK SİNCE 2007
- Symbian
- Teşkilat Neferi

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Kurtuluş
Re: Bu oyunun eski halini özledim
Ne kadar özlesekte oyun eski haline dönmeyecek..
- Executionerr
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Eminönü
- Lonca: The Old
Oyunun eski haline dönmesi için en başta şu hırsızlardan vazgeçmesi lazım bu oyunun . Dostluk kavramı artık kendi tayfan varsa oyunda işe yarıyor . Yoksa hepsi tırt . Oyunda muhabbet yok bunda haklısın . Selamünaleyküm dediğinde adam as. yazmaya tenezzül dahi etmiyor. Er meydanı vardı bir aralar
İlkokullular bilmez
aksamları Savas 1 e Savas 3 e girmek icin aç gibi beklerdik
hal ve durum bu . Keske geri dönse . Bizimde eski dostlarla bir iki muhabbetimiz olur
ama keskeler geri getirmiyor :S :S :S :S
WİNGSwOFwEAGLES
RESİDENTXEVIL
NAM-I DİĞER KAÇAKÇI
RESİDENTXEVIL
NAM-I DİĞER KAÇAKÇI
- Barbarosxhizir
- Tılsım Tanığı

- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Vuslatt
Bence sorun birazda bizde su oyunun iyileri tanınmısları artık kimseye yardım etmiyor şimdiki tılsımlarla 2 m1 gaffarı cok rahat indiriyor en azından ben ürettiğim yan tılsımlarla kurduğum grubta indiriyorum yinede gaffara adam ararken m1 arıyorum 4 m1 ile hızlı gideyimde erken bitsin gecenlerde bir asasız abi benide al dedi bos bulundum aldım gaffardan cıkınca bi yarım saat bana dua okudu birseyde almamıstı dışlıyoruz bence sunucumda haydi asasız yada gaffara giremeyenler pm atsın alıcam gruba diyeni görmedim oyundan cok kendimizin değişmesi lazım bence önceliklede benim.

- anchieville
- Cin Avcısı

- Sunucu: Eminönü
- Lonca: T N T
Haklısın arkadas oyunun eski tadı yok malesef geçmişe dönmek imkansız fakat iyileştirme yapıllabilir tılsımları üretmek çok zor oyüzden tüm sınıfların ilk üretilecekleri tılsımlar belli bu yüzden farklı sistemler denemek zor maliyetler ağır olduğu içinde bencillik yapılabiliniyo klan savaaşlarına gelincede grup bölgelerine girmek daha zevkli geliyo sanırım fazla bi savaş yok çabasında olanıda nadir görüyorum oyunda görevleri yapabilmek için mecburen klan tercihi yapmak zorundasın genel olarakta lodos seçilmekte itemsiz arkadaşlarda av konumunda kalıyo diye düşünüyorum
Dostluk ve Sevgiyle... ( Aler )