Çok yüksek zırh
Çok yüksek zırh
Öncelikle merhaba... daha önceden açtığım def 2 3 tılsımı konumu görmüşsünüzdür illa ki.o konu hakkında son düşüncem ise şu:mesela o tılsımın 1.kademesi (hasarı düşürmeyen) tek başına sunulsaydı y2,m1 gibi işlevsel ve pahalı olabilirdi.hala çok dengesiz olduğunu düşünüyorum...neyse konu bu değil: meteorit kullanan bi büyücü yüksek zırhlı yaratıkların zırhını düşürmesi için bir yetenek getirilmeli bence.Fikirler için buyrun:
Sahira
Stodig
drNOVALGİN
Stodig
drNOVALGİN
Re: Çok yüksek zırh
Yetenek getirilmesi bir rüya olabilir de zati hali hazırda zırhı düşüren bir tılsım ve yetenek mevcut. Kritik vurduğun zaman 10 saniye boyunca zırhı %35 indirebilme imkanına sahipsin.
Bu arada forumda hayalet gm'ler geziyor. @Eldritch
Bu arada forumda hayalet gm'ler geziyor. @Eldritch
- Symbian
- Teşkilat Neferi

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Kurtuluş
Böyle bir yetenek gelebilir bende düşündüm, ama şuanlık gelceğini sanmıyorum ileride belki.
- Refresh
- Labirent Rehberi

- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Guardians Of İstanbul
m1 meteorit 2(III) meteorit (III) tılsımları ile gayet seri zırhını düşürebilirsin.
Demek istediğin direnç kırma gibi bir yetenek ise öyle bir yetenek gelmez çünkü zaten zırhını düşürebiliyorsun.
Demek istediğin direnç kırma gibi bir yetenek ise öyle bir yetenek gelmez çünkü zaten zırhını düşürebiliyorsun.
Kıyametin göbeğinde, İstanbul'da ya Kıyametin Efendisi olursun ya kölesi!
GuardianS of İstanbuL
- Xxxreallovexxx
- Sahaf Yardımcısı

- Lonca: We are the best
meteorit 1 meteorit 2 III ve meteorit III kullanıyorum 46 bin canlı tank' ın 12 bin flan yediğini çok rahat görebiliyorsun.Bahsettiğin zırh kırmak ise böyle bir şey var.
- SikayetVar
- Antrepo Bekçisi

- Lonca: Raiders of Anatolia
Meteorit 1 ve Meteorit 2 III kullanıyorum 75/75 zırhlı tank 3. vuruşta 10bin hasarı geçiyor ve zırhı 75/-52 oluyor. Deneyebilirsiniz. İsa zaten biliyordur