Y2 si Olupta kenan slot düzenini hala oturtamamış olan arkadaslar Lütfen bu videoyu izleyin. Amacım post kasmak veya birilerine mesaj göndermek degil . Sadece milletin vaktini yemeyin. 10 dakikada kesilecek olan bir slotu 30 dk da kesmek kadar saçma bişey olamaz. Eger y2 de bir emeginiz varsa şu grup bölgesindede gösterin bu çabayı..
[youtube]http://youtu.be/9EbaTTK_LTs[/youtube]
y2 ile Kenana kadar nasıl toplanabilir ? [KACAKCI]
- Executionerr
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: The Old
y2 ile Kenana kadar nasıl toplanabilir ? [KACAKCI]
WİNGSwOFwEAGLES
RESİDENTXEVIL
NAM-I DİĞER KAÇAKÇI
RESİDENTXEVIL
NAM-I DİĞER KAÇAKÇI
- SR7GEN
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Hicret
Re: y2 ile Kenana kadar nasıl toplanabilir ? [KACAKCI]
Öncelikle emeğine sağlık 
Bu videoyu ne zaman çektin bilmiyorum ama yakın tarihte olmadığı kesin. Şimdi çift MA+ antilop iksirle zor çeviriliyo yaratıklar.. (holdeki muhafızlar dahil)
Bu videoyu ne zaman çektin bilmiyorum ama yakın tarihte olmadığı kesin. Şimdi çift MA+ antilop iksirle zor çeviriliyo yaratıklar.. (holdeki muhafızlar dahil)
- SeRRuh
- Sivri Ada Kaşifi
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Utopia
- Discord: sahinmur4t
Bu internet sitesi (youtube.com) hakkında 5651 sayılı kanunun 8. madde 1.fıkra(b) bendi ve 4. fıkrası uyarınca telekomünikasyon iletişim başkanlığı tarafından İDARİ TEDBİR uygulanmaktadır.
DNS please
DNS please
- mobilsorun
- Hızlı Koşan
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Yalnızlık Paylaşılmaz
Google chrome için zenmate eklentisini tavsiye ederim.SeRRuh yazdı:Bu internet sitesi (youtube.com) hakkında 5651 sayılı kanunun 8. madde 1.fıkra(b) bendi ve 4. fıkrası uyarınca telekomünikasyon iletişim başkanlığı tarafından İDARİ TEDBİR uygulanmaktadır.
DNS please![]()
Bir ay doğar ilk ak$amdan geceden ..

Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..

Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..
emeğine sağlık , fakat bu videonun tarihi yakın bir tarih midir? bende de bu maraton takımı var ve önceden birçok kez böyle kesmişliğim var , fakat şu aralar yeni gelen bir güncellemeden dolayıdır sanıyorum ki, yaratıklar dibimizde bitiveriyor. :evil:
TILSIM
KUŞADASI
Ozaxien
Cappadocia
ADAKAÇKINI
xCaraMiOx
ÇAKILTAŞI
xICaraMiOIx (SAKIZADASI)
RATATOUILLE
EMİNÖNÜ
Rocnqpungg
since 2008.
Bunun bir oyun olduğu sevgi ve barış içinde oynandığında daha çok zevkli olacağını unutmamanız dileklerimle.
KUŞADASI
Ozaxien
Cappadocia
ADAKAÇKINI
xCaraMiOx
ÇAKILTAŞI
xICaraMiOIx (SAKIZADASI)
RATATOUILLE
EMİNÖNÜ
Rocnqpungg
since 2008.
Bunun bir oyun olduğu sevgi ve barış içinde oynandığında daha çok zevkli olacağını unutmamanız dileklerimle.
Kimsenin kolay yolla takı seti düşürmesini istemiyorlar
Hayvanlara ara gazı verildi hızlandılar
"Siz 2 günde takı setinizi tamamlarsanız biz nasıl para kazanacağız" mantığıyla hareket edildiği için kolaylaşan her sistem az da olsa zorlaştırılıyor 
Ne kadar ileriye gidilirse çıta o kadar yükseltiliyor
Ne kadar ileriye gidilirse çıta o kadar yükseltiliyor
SeRRuh yazdı:Bu internet sitesi (youtube.com) hakkında 5651 sayılı kanunun 8. madde 1.fıkra(b) bendi ve 4. fıkrası uyarınca telekomünikasyon iletişim başkanlığı tarafından İDARİ TEDBİR uygulanmaktadır.
DNS please![]()
http://www.youtube-gir.com
Vardık, varız, varolacağız.
- Executionerr
- Sahaf Yardımcısı
Bu video 2 gün önceki video yeni ekledim.Lagdan dolayı hak veriyorum sana özellikle saat 00:00 ve öglen 11:00 arası igrenc ötesi bir lag var.Düzeltileceginide zannetmiyorum :SRocnqpung yazdı:emeğine sağlık , fakat bu videonun tarihi yakın bir tarih midir? bende de bu maraton takımı var ve önceden birçok kez böyle kesmişliğim var , fakat şu aralar yeni gelen bir güncellemeden dolayıdır sanıyorum ki, yaratıklar dibimizde bitiveriyor. :evil:
WİNGSwOFwEAGLES
RESİDENTXEVIL
NAM-I DİĞER KAÇAKÇI
RESİDENTXEVIL
NAM-I DİĞER KAÇAKÇI
- Executionerr
- Sahaf Yardımcısı
Bu video yu 2 gün önce cektim . Slotların hızlandırmıslar , hak veriyorum burda sana . Slot ne zaman hızlanıcağı hiç belli olmuyor.Saat aralıkları cok degisik henüz cözmüs degilim :SSR7GEN yazdı:Öncelikle emeğine sağlık
WİNGSwOFwEAGLES
RESİDENTXEVIL
NAM-I DİĞER KAÇAKÇI
RESİDENTXEVIL
NAM-I DİĞER KAÇAKÇI
- TurkxxSamSunSiFa
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Tılsım
- Lonca: Bizifarklı Clan
Bu videoyu 26 nisanda çekmiş olma şansın % sıfır ihtimal. Yeni güncelleme ile sen bırak çevirmeyi 2 slotu tek kesemezsin.Executionerr yazdı:Bu video yu 2 gün önce cektim . Slotların hızlandırmıslar , hak veriyorum burda sana . Slot ne zaman hızlanıcağı hiç belli olmuyor.Saat aralıkları cok degisik henüz cözmüs degilim :SSR7GEN yazdı:Öncelikle emeğine sağlık
SamSunŞiFa -> 49 Level
SToRMPoWeR -> 49 Level
SToRMFoRCe -> 49 Level
IIIxAdemxIII -> 49 Level
Lonca başvurusu için tıklayın

SToRMPoWeR -> 49 Level
SToRMFoRCe -> 49 Level
IIIxAdemxIII -> 49 Level
Lonca başvurusu için tıklayın