öNceLikLe MerhabaLar İkv oYuncuLarı.YakLaşık 4 YıLdır Oynadığım Oyunu Bırakma Zamanı GeLdi Diye Düşünüyorum.Bu Süre iÇerisinde Çok Dost ve aRkadaş eDindim.öNceLikLe Benim Kimde Hakkım Var ise HeLaL oLsun Sizde HeLal ederseniz ALLAH Sizden Razı oLsun.
eLveDa...( >^İsmail ^<)
Ve Bir VeDa Daha Zamanı GeLdide GeçiYoR...
Ve Bir VeDa Daha Zamanı GeLdide GeçiYoR...
%LaStMoHiCaaN % YakamozxJustice % Lastmohikan %
%^_^iSmaiL ^_^ %
Biz 7 Yaşında okuLa.10 Yaşında Hayata.15 Yaşında Dünyaya Rest Çekmişiz.Satmayız 3-5 Kuruşa Kardeşim DedikLerimizi.!
YaKaMoZ aiLeSi
%^_^iSmaiL ^_^ %
Biz 7 Yaşında okuLa.10 Yaşında Hayata.15 Yaşında Dünyaya Rest Çekmişiz.Satmayız 3-5 Kuruşa Kardeşim DedikLerimizi.!
YaKaMoZ aiLeSi
- ProLiFeXkAbUs
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Ve Bir VeDa Daha Zamanı GeLdide GeçiYoR...
HeLaL hoş oLsun kaRdeşim zTn bu oyunun Tadı buRa kadaR.. heRkes biR yeRe kadaR geLiR sonRa bıkar.. oyundan soguduk.. ve keşke 49 lwl LeR geLmese.. yine Hep beRabeR o eski günLerdeki gibi ikv mizi oynasak..QMuSaMeQ yazdı:öNceLikLe MerhabaLar İkv oYuncuLarı.YakLaşık 4 YıLdır Oynadığım Oyunu Bırakma Zamanı GeLdi Diye Düşünüyorum.Bu Süre iÇerisinde Çok Dost ve aRkadaş eDindim.öNceLikLe Benim Kimde Hakkım Var ise HeLaL oLsun Sizde HeLal ederseniz ALLAH Sizden Razı oLsun.
eLveDa...( >^İsmail ^<)
Uygunsuz imza içeriği silinmiştir.
- Sahxesad
- FareAdam Düşmanı
ÖnceLikLe İsmaiL kaRdeşim bıRakmana üzüLdüm aRtıq İKV Yani KukLacı oynanıLmaz haLe geLdi.ReeL hayatında MutLuLuk hiç seni bıRakmasın...!!!
IxaRŞıaLaxI SuSKuNuM(Şahxsuskun)
Dişlerinin arasında olmasına rağmen bazen kendi diline dahi hakim olamıyorsan,başkalarının söylediklerini önemsememelisin...!
Dişlerinin arasında olmasına rağmen bazen kendi diline dahi hakim olamıyorsan,başkalarının söylediklerini önemsememelisin...!
- VatanXLydeR
- Meteor Kaşifi
- Lonca: Raiders Of Anatolia
İsmaiL Nereye ya Oyunda bi buL Beni oRdan konuSaLım.
- savascixhalil
- Demirci Çırağı
- Klan: Lodos

FENERBAHÇEM
I'love you RealMadrid
GAME OVER İSTANBUL KIYAMET VAKTİ .
Ulaşım: bana ulaşmak isteyenler avatarımın altındaki facebook sayfama tıklarsanız çıkarım ; )
- Serserixxcocuq
- İskele Babası
HAKKIM SANA HELAL OLSUN
ALPEREN HEP KALBİMİZİN BİR KÖŞESİNDESİN SENİ UNUTMUYACAĞIZ SONSUZA DEK KALBİMİZDESİN NUR İÇİNDE YAT
- recepivedikx
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Özgürlük için savas
kardeşim reel hayatinda başarilar 5.veda arasinda sen var sin [sen şavaşçixhalil recepivedikx esfa asterixx vb] ya 1 haftaya yalin 5 kişi birakti anlayin ikvnin hallini
- savascixhalil
- Demirci Çırağı
kardeşim reel hayatinda başarilar 5.veda arasinda sen var sin [sen şavaşçixhalil recepivedikx esfa asterixx vb] ya 1 haftaya yalin 5 kişi birakti anlayin ikvnin hallini
bugün gezmeye çıkmıstım internet kafeye girdim ikvyi bi girim hal hatır sorim derken klandayım iste kaba dayı modundayım az dalmayın masa üstünde işim war dedim utanmaz gelip kesmisler beni ardındanda belaxziyaovicde büyücüsüyle dalıo bana utanmaz geri sonra adamlıgını koyup savascısıyla öldürdü beni hım kestin ne geçti lan eline ikvyi bırakmıs birine yakısır bir davranısmı bu ... nese bidaha hiç girmicem saten
iyi forumlar .

FENERBAHÇEM
I'love you RealMadrid
GAME OVER İSTANBUL KIYAMET VAKTİ .
Ulaşım: bana ulaşmak isteyenler avatarımın altındaki facebook sayfama tıklarsanız çıkarım ; )
aÇmış oLduğum Konuya Cvp Yazan aRkadaşLara Teşekkür eDerim.Bence Sizde Bu SanaL aLemden uZakLaşmaYa Bakın...Oyunu Sok Defa Gircem Bu aRaLaR aLışveriş aÇan KişiLere Para ve iTem DağıtıLacaktır...
eLveDa (^_İsmaiL_^)
eLveDa (^_İsmaiL_^)
%LaStMoHiCaaN % YakamozxJustice % Lastmohikan %
%^_^iSmaiL ^_^ %
YaKaMoZ aiLeSi
%^_^iSmaiL ^_^ %
YaKaMoZ aiLeSi
İsmail oyunu bırakman benim için fark etmez Çünkü aynı mahalleden arkdaşımsın
Fark etmez hade biraz kafanı dinle Bu arada charımı ver nan 
Cihadxferhat
Cihadxferhat
~~BEKLENEN GÜN GELECEKSE ÇEKİLEN ÇİLE KUTSALDIR~~~
Zalimfelek Dragayxoğuz Tuvaletkağıdı
Zalimfelek Dragayxoğuz Tuvaletkağıdı