4.Veda benden
- recepivedikx
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Özgürlük için savas
4.Veda benden
beyler ben oyunu birakiyorum ama yaztatilinde başlaya bilirim hakkinizi helal edin eğer haksizliğim birisine olduysa helal etsinler görüşmez üzere byy Fırtınaxemfu kardeşim lonca işi yatti kusura bakma sağlicakla kalin beyler ve hanimlar
- RraphaeL
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Re: 4.Veda benden
Tanısmamız oLmasada Sevdigim İkv oyuncularındansın Bırakmana ÜzüLdüm ama karar senin bizede bu karar a sayqı göstermek düşer reeL hayatında başarılar dilerim umarım seni tekrar aramızda görürüz...
MuhammeD |RraphaeL

Arkadaşlar Ben Rapheal Degilim Karıştırmayınız Ben Rraphael Bu ''Rr ae'' Farkını Anlamıyan Arkadaşlarımız Var...

Arkadaşlar Ben Rapheal Degilim Karıştırmayınız Ben Rraphael Bu ''Rr ae'' Farkını Anlamıyan Arkadaşlarımız Var...
- savascixhalil
- Demirci Çırağı
beyler ben oyunu birakiyorum ama yaztatilinde başlaya bilirim hakkinizi helal edin eğer haksizliğim birisine olduysa helal etsinler görüşmez üzere byy Fırtınaxemfu kardeşim lonca işi yatti kusura bakma sağlicakla kalin beyler ve hanimlar
Aferim benim yolumdan gidiyorsun

FENERBAHÇEM
I'love you RealMadrid
GAME OVER İSTANBUL KIYAMET VAKTİ .
Ulaşım: bana ulaşmak isteyenler avatarımın altındaki facebook sayfama tıklarsanız çıkarım ; )
- recepivedikx
- Antrepo Bekçisi
sağolun beyler bu konuyu görüpte yorum yazmayanlarada allah belasini vermesin inşallah onlarida ben görürüm oyunu birakipta böyle konu açinca
- recepivedikx
- Antrepo Bekçisi
Bİ ARA YENE DÖNDÜM OYUNA AMA BU SEFER KESİN BİRAKİYORUM BAŞKA Bİ SUNUCUYA BAŞLAYACAĞİM KUKLACİ ÇOK BOZULDU FIRTINAXEMFU ESKİ BAŞKANİM BEN KUKLACİDAN AYRİLİYORUM KUSURA BAKMA LONCANA BAŞARİLAR HAKKİNİZİ HELAL EDİN SİZE İKV DE BAŞARİLAR
- recepivedikx
- Antrepo Bekçisi
beyler anka sunucusuna taşiniyorum arada sunucuyu ziyaret ederim hakkinizi helal edin
- Sahxesad
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Arzın Çocukları
KaRdeşim yine en büyük kaRaR senin bu yönde Anka da bişe buLamazsın ki.DoğRu kukLacı çok değişti aRtıq.O yüzde ReeL hayatında büyük başaRı diLiyoRum.
IxaRŞıaLaxI SuSKuNuM(Şahxsuskun)
Dişlerinin arasında olmasına rağmen bazen kendi diline dahi hakim olamıyorsan,başkalarının söylediklerini önemsememelisin...!
Dişlerinin arasında olmasına rağmen bazen kendi diline dahi hakim olamıyorsan,başkalarının söylediklerini önemsememelisin...!
- tokyo2drift
- Bab-ı Ali Muhafızı
- Lonca: Nefer Team
olsun ne demek reelde başarılar kardeşimrecepivedikx yazdı:beyler ben oyunu birakiyorum ama yaztatilinde başlaya bilirim hakkinizi helal edin eğer haksizliğim birisine olduysa helal etsinler görüşmez üzere byy Fırtınaxemfu kardeşim lonca işi yatti kusura bakma sağlicakla kalin beyler ve hanimlar
MassPerformanceHALL
KatyPerry
Nefer Team
KatyPerry
Nefer Team
- recepivedikx
- Antrepo Bekçisi
OYUNU BİRAKMADİM ANKADA BAŞLADİM KAPİMİZ HERKESE AÇİKTİR BEKLERİMtokyo2drift yazdı:olsun ne demek reelde başarılar kardeşimrecepivedikx yazdı:beyler ben oyunu birakiyorum ama yaztatilinde başlaya bilirim hakkinizi helal edin eğer haksizliğim birisine olduysa helal etsinler görüşmez üzere byy Fırtınaxemfu kardeşim lonca işi yatti kusura bakma sağlicakla kalin beyler ve hanimlar