6.Yıl Paketi
6.Yıl Paketi
Banka havalesiyle uyelikal.com'dan almak istiyorum.Ama referans numarası denen bişi var ve banka havalesinde yazılacak yer yok.Bildirim yaparken nasıl bildirim yapıcaz ? Bankamatikle yapmayı planlıyorum.
Davamız kuru bir cihangirlik davası değildir.Bilakis davamız İslam davasıdır.-Ertuğrul Gazi
Re: 6.Yıl Paketi
Birde sipariş verip,ödemessek bir sorun çıkar mı ? 
Cevaplayanlara şimdiden Teşekkürler
Cevaplayanlara şimdiden Teşekkürler
Davamız kuru bir cihangirlik davası değildir.Bilakis davamız İslam davasıdır.-Ertuğrul Gazi
- adresbu
- Tılsım Tanığı
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Sanki Sene 2008
Bundan 3 sene önce bende üyelikal üzerinden havale ile alıyordum ve şuan hatırlamaya çalıştım çıkartamadım referans numarasını aklıma geldiğinde bu konuya cevap atarım kardeşim. Diğer sorunun cevabı ise sorun olmaz istediğin kadar sipariş ver ödeme yapma fark etmez sorunda olmaz.
Selam
İnternet bankacılığı ile gönderirken bu seçenek standart olarak bulunuyor ancak ATM cihazlarında bankanın kullandığı ATM yazılımına göre değişiklik gösterebiliyor. Her ATM cihazının yazılımında bu seçenek bulunmuyor.
Ayrıca sipariş verildikten sonra ödeme yapmamanız size herhangi bir zorluk yaşatmaz. Sadece siparişlerim bölümünde sürekli "Ödeme için bekliyor" ibaresini görürsünüz.
İyi forumlar.
İnternet bankacılığı ile gönderirken bu seçenek standart olarak bulunuyor ancak ATM cihazlarında bankanın kullandığı ATM yazılımına göre değişiklik gösterebiliyor. Her ATM cihazının yazılımında bu seçenek bulunmuyor.
Ayrıca sipariş verildikten sonra ödeme yapmamanız size herhangi bir zorluk yaşatmaz. Sadece siparişlerim bölümünde sürekli "Ödeme için bekliyor" ibaresini görürsünüz.
İyi forumlar.
Teşekkür Ederim Arkadaşlar
Konu kilitlenebilir :idea: :idea: