Yenilik yoksa Plus almak ve oyuna girmek de yok!
arkadaşlar eğer birşey yaptırmak istiyorsanız biraz kendinizi kontrol edin, madem ki bu oyun yenilik yapmamak da ısrar ediyor siz de plus almayı ve oyuna girmeyi bırakın , onlara verebileceğiniz en güzel mesaj bu şekilde ( onlara para kazandırmamak şeklinde ) olacaktır. oyun piyasasında yüzlerce kaliteli oyun var, açın oynayın, evet ben de üzülüyorum onca emek verdiğimiz oyunumuz İKV çöküyor ama buna onlar sebep oldu. Plus almak yok ! oyuna girmek yok !
Yenilik yoksa Plus almak ve oyuna girmek de yok!
- adresbu
- Tılsım Tanığı

- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Sanki Sene 2008
Re: Yenilik yoksa Plus almak ve oyuna girmek de yok!
Bunu yapmak yeni bölge getirmesine olanak vermez aksine çökmekte olan oyunu iyice kötüye sürüklemekten başka bir sonuca ulaştırmaz .muhalif yazdı:Yenilik yoksa Plus almak ve oyuna girmek de yok!
arkadaşlar eğer birşey yaptırmak istiyorsanız biraz kendinizi kontrol edin, madem ki bu oyun yenilik yapmamak da ısrar ediyor siz de plus almayı ve oyuna girmeyi bırakın , onlara verebileceğiniz en güzel mesaj bu şekilde ( onlara para kazandırmamak şeklinde ) olacaktır. oyun piyasasında yüzlerce kaliteli oyun var, açın oynayın, evet ben de üzülüyorum onca emek verdiğimiz oyunumuz İKV çöküyor ama buna onlar sebep oldu. Plus almak yok ! oyuna girmek yok !
Umarım bir çalışma vardır ve bu oyun bitmez.