Bakmadan Geçme Mühim :)
- anchieville
- Cin Avcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: T N T
Bakmadan Geçme Mühim :)
Merhaba arkadaşlar öncelikle sevgi ve saygılar. Oyuna ilk başladığımda üst sınır 39 leveldi ve herşey çok güzeldi arkadaşlık daha çok güven ve daha eşittik veya bana öyle geliyo sizlerin takdirine bırakıyorum ve oyuna 2-3 ay kadar önce tekrar başladım fakat herşeyi geçtim oyun içinde paran yoksa bir hiçsin kolay para için akçe satmaya kalktım susturuldum sonra düşündüm ki iyiki satamamışım ve bunu asla yapmayacağım çünkü hırslı bir çekişmeye TL ler yatırarak alet olmak istemedim sizlere sorum oyun artık sadece TL mi 2. Sorumsa grup bölgelerine girebilmem için öncelikle oralardan elde edebilinen itemlere sahip olmam bu çelişkiyi bana açıklaya bilecek varmı şimdiden teşekkür eder fikirlerinize sunarım. Dostluk ve Sevgiyle...
Dostluk ve Sevgiyle... ( Aler )
Re: Bakmadan Geçme Mühim :)
Kardeş son dediğini bende yaşıyorum. Çok saçma bir şey. Adamlar Stuart'a Gaffar'a Gbm-X' e full karakterler arıyor. Biz bunlara girmeden nasıl item yapacağız? Reçeteler var onları da sadece 5-6 çarı olanlar yapabiliyor. Biz o kadar parayı nereden bulalım. :idea:anchieville yazdı:Merhaba arkadaşlar öncelikle sevgi ve saygılar. Oyuna ilk başladığımda üst sınır 39 leveldi ve herşey çok güzeldi arkadaşlık daha çok güven ve daha eşittik veya bana öyle geliyo sizlerin takdirine bırakıyorum ve oyuna 2-3 ay kadar önce tekrar başladım fakat herşeyi geçtim oyun içinde paran yoksa bir hiçsin kolay para için akçe satmaya kalktım susturuldum sonra düşündüm ki iyiki satamamışım ve bunu asla yapmayacağım çünkü hırslı bir çekişmeye TL ler yatırarak alet olmak istemedim sizlere sorum oyun artık sadece TL mi 2. Sorumsa grup bölgelerine girebilmem için öncelikle oralardan elde edebilinen itemlere sahip olmam bu çelişkiyi bana açıklaya bilecek varmı şimdiden teşekkür eder fikirlerinize sunarım. Dostluk ve Sevgiyle...
Nefer!
Unutulmayacağını mı düşünüyorsun?
Asla emin olamazsın...
Bir yağmur sonrası bedeninin var olacağından ve yarından!
Unutulmayacağını mı düşünüyorsun?
Asla emin olamazsın...
Bir yağmur sonrası bedeninin var olacağından ve yarından!
EMİNÖNÜ
[*]Mezomorto
[*]Skyglycheon
[*]Susamuru
- anchieville
- Cin Avcısı
- Klan: Lodos
- Lonca: T N T
oyun tekele dönüşmüş belli bir kaç kişinin elinde ayrıca inanılmaz derecede karakter ve para satışı var oyunda günde defalarca şahit oluyorum YÖNETİM BURDA UYUMA KALK YERİNE YAT adam oyuna başlayalı bir hafta olmamış ........ Karakter artık benim diye ilan veriyo soruyorum aldığı fiyata kadar söylüyo bana bunları ben bile bilirken yönetim acaba nelerin peşinde
Dostluk ve Sevgiyle... ( Aler )
- Gorkemlord
- Cin Avcısı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Karanlık Taraf
Bu oyun 2012 - 2013 ' yıllarından bu yana Money Money Money :ugeek:anchieville yazdı:Merhaba arkadaşlar öncelikle sevgi ve saygılar. Oyuna ilk başladığımda üst sınır 39 leveldi ve herşey çok güzeldi arkadaşlık daha çok güven ve daha eşittik veya bana öyle geliyo sizlerin takdirine bırakıyorum ve oyuna 2-3 ay kadar önce tekrar başladım fakat herşeyi geçtim oyun içinde paran yoksa bir hiçsin kolay para için akçe satmaya kalktım susturuldum sonra düşündüm ki iyiki satamamışım ve bunu asla yapmayacağım çünkü hırslı bir çekişmeye TL ler yatırarak alet olmak istemedim sizlere sorum oyun artık sadece TL mi 2. Sorumsa grup bölgelerine girebilmem için öncelikle oralardan elde edebilinen itemlere sahip olmam bu çelişkiyi bana açıklaya bilecek varmı şimdiden teşekkür eder fikirlerinize sunarım. Dostluk ve Sevgiyle...
Kod: Tümünü seç
'' Teknik servis değilim ama bütün arızalar beni buluyor. ''