İstanbul'da kıyamet 1956 yılının 25 Aralık'ın da koptuysa ve her şey yıkıldıysa,
ve bunun yanı sıra Boğaz Köprüsü 20 Şubat 1970 tarihinde yapıldıysa F*** the system diyebiliriz..
Bu da bize uzaylıların gerçek olduğunu gösterir :lol:
Helikopterden izliyorlar bizi ..
Hiçbir şey başladığı gibi bitmez hayatta.
Ya hedeflediklerimiz ya biz biteriz daima.
Bir şeyi bıkmadan istemek,
Daima kazanmak için bir çabadır insana.
bidakka yazdı:Geçmişi taradım ama, bu görselleri daha önce hangi sitede gördüğümü bulamadım.
Özelden link atar mısın?
Geçmişi taramana gerek yok.
İnternet haber mynet haber son dakika haber sitelerinde galeri bolumunde yayınlanmıştır internet haber 3 gün once maynet haber 2 gün once yayına koymuş.
Yapan kişinin ikv ile bağlantısı varmı dersen suan için bir ipucu yk cihan diye biri cizmiş olması lazım ajlımda kalan bu
Benim düşüncem çok anlamsız olduğu. Bana kalırsa alakası yok.
Fakat dikkat ettiğim bir konu, ne kadar oyunda yeni olsamda; launcher'da giriş ekranında galata kulesinin de bulunması.
Zaten konum gereğiyle, galata kulesi bence de oyunda olması gereken yerlerden birisi. Yürüme mesafesi 15 dakika Eminönü'nden. 69 zamanıda olursa azıcık yokuş yukarı Taksim'e çıkar. Her türlü Pub, Bar bizim olur. Ver elini St. Antuan. İşte bu yüzden eklesinler Galata Kulesi'ni. Galata Kulesi şart.
Bir yerde okumuştum bunu bir sanatçımızın Kıyametten sonra mı? yoksa ona benze birşeyden dolayı İstanbul'un ne halde olabileceğini düşünerek bu resimleri yapmış.
Oyunla ilgi resimler değil yani
Ankaralı sanatçı Cihan Engin, photoshop ve tablet kullanarak İstanbul’da kıyameti resmetti. Buldum.
Pek bir sızıntı olmasa da, birkaç çizimi, şuan ki birkaç eşyayla bağdaştırdığım bir konu. Özenle hazırlandığı belli ve görsellerle de desteklenmiş. Ama carnec23 adlı kullanıcının kendi isteğiyle güzelim konu, o kadar uğraş 45 dk sonra kilitletiliyor. Hmmm