Arkadaşlar ilk önce hepinizi saygıyla selamlıyorum.Bu gunlerde Şifacımı kasıyorum fakat bazı kişiler kastıgım yere gelip sirf gıcıklık için asit attıgım canavarları kaçırıolar onlardan yardımda istemıyorum tek başıma kesıyorum fakat bu beni çok sinirlendırıyo özellıklede yaklaşık 1saat önce Ata loncasının uyesımı bılmiyorum tam olarak ama Ataxtuğcan adlı karakter durup dururken kastıgım yerde canavarları kaçırıp durdu lutfen arkadaşlar yapmayın böle herkezin kasmaya hakkı var bırakın vuran kessın kaçırmayın.Bunu yapan başka kişilerde var ama çok sabrettim konuyu saçma bulabilirsiniz ama inanın benim için çok önemli bir konuydu.
Mangaenes/Acımasızca/Aşkyakar/Xgözcü
Saygılarımla...
Herkezin Kasmaya Hakkı Var
Herkezin Kasmaya Hakkı Var
Bir Yıldız Daha Kaydı Sensizliğin Gecesinde ...
Mangaenes/Acımasızca/Aşkyakar/Xgözcüx
Mangaenes/Acımasızca/Aşkyakar/Xgözcüx
- Tacsiz
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Ata
Re: Herkezin Kasmaya Hakkı Var
haklısın kardeşim ama kendilerini bişey sanıyorlar bu bir oyun olsa bile insanların kasmaya hakkı var ya saygı duyup ordan gideceksin yada orda kasan kişiden rica edersin ve sende kasarsın bu oyun bitti artık yazık oldu oyuna yazıklar olsun tek beyazköşk deyil her sunucu böyle yazıklar olsun

- Burhanxbizans
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Lodos
- Lonca: Clash Ofthe Titans
pekienes1998 yazdı:Arkadaşlar ilk önce hepinizi saygıyla selamlıyorum.Bu gunlerde Şifacımı kasıyorum fakat bazı kişiler kastıgım yere gelip sirf gıcıklık için asit attıgım canavarları kaçırıolar onlardan yardımda istemıyorum tek başıma kesıyorum fakat bu beni çok sinirlendırıyo özellıklede yaklaşık 1saat önce Ata loncasının uyesımı bılmiyorum tam olarak ama Ataxtuğcan adlı karakter durup dururken kastıgım yerde canavarları kaçırıp durdu lutfen arkadaşlar yapmayın böle herkezin kasmaya hakkı var bırakın vuran kessın kaçırmayın.Bunu yapan başka kişilerde var ama çok sabrettim konuyu saçma bulabilirsiniz ama inanın benim için çok önemli bir konuydu.
Saygılarımla...

- Burhanxbizans
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Lodos
- Lonca: Clash Ofthe Titans
Burhanxbizans yazdı:haklısın kardeşenes1998 yazdı:Arkadaşlar ilk önce hepinizi saygıyla selamlıyorum.Bu gunlerde Şifacımı kasıyorum fakat bazı kişiler kastıgım yere gelip sirf gıcıklık için asit attıgım canavarları kaçırıolar onlardan yardımda istemıyorum tek başıma kesıyorum fakat bu beni çok sinirlendırıyo özellıklede yaklaşık 1saat önce Ata loncasının uyesımı bılmiyorum tam olarak ama Ataxtuğcan adlı karakter durup dururken kastıgım yerde canavarları kaçırıp durdu lutfen arkadaşlar yapmayın böle herkezin kasmaya hakkı var bırakın vuran kessın kaçırmayın.Bunu yapan başka kişilerde var ama çok sabrettim konuyu saçma bulabilirsiniz ama inanın benim için çok önemli bir konuydu.
Saygılarımla...

enes1998 yazdı:Arkadaşlar ilk önce hepinizi saygıyla selamlıyorum.Bu gunlerde Şifacımı kasıyorum fakat bazı kişiler kastıgım yere gelip sirf gıcıklık için asit attıgım canavarları kaçırıolar onlardan yardımda istemıyorum tek başıma kesıyorum fakat bu beni çok sinirlendırıyo özellıklede yaklaşık 1saat önce Ata loncasının uyesımı bılmiyorum tam olarak ama Ataxtuğcan adlı karakter durup dururken kastıgım yerde canavarları kaçırıp durdu lutfen arkadaşlar yapmayın böle herkezin kasmaya hakkı var bırakın vuran kessın kaçırmayın.Bunu yapan başka kişilerde var ama çok sabrettim konuyu saçma bulabilirsiniz ama inanın benim için çok önemli bir konuydu.
Saygılarımla...
Hiç bunlarla uğraşmaya değmez boş ver salla
|♥||♥||♥| HACCII |♥||♥||♥|
Laik Hükümet Kavramından Dinsizlik Manası Çıkarmaya Çalışan Fesatçılara Fırsat Vermeyiniz ...
M. Kemal ATATÜRK
Laik Hükümet Kavramından Dinsizlik Manası Çıkarmaya Çalışan Fesatçılara Fırsat Vermeyiniz ...
M. Kemal ATATÜRK