HERKEZE KUCAK DOLUSU SEVGİLER ve SAYGILAR

Sancak sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
zIgAnOyLu
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

HERKEZE KUCAK DOLUSU SEVGİLER ve SAYGILAR

Mesaj gönderen zIgAnOyLu »

Merhaba sevgili ve saygılı İKV oyuncuları. Oyunu bırakalı uzun zaman hatta çok uzun zaman oldu. Arada buraya girip yazılanları okuyup eskı gunlerı anımsamak guzel oluyor. Hanı derler ya ınsan ılklerını unutamaz dıye ıste bende unutamıyorum. Evet tekrar oynamak ıstıyorum ama yapamıyorum. Bunun sebebı hepımızın de yakınmıs oldugu oyunun tadının kalmaması. Oyunun keyıfden cok bır savas ve streslı bır hale gelmesı yardımların ve ıyılıklerın cıkara dayalı olması. Bunun ıcın kımseyı suclamıyorum aslında bunun tek sebebı oyunun ta kendısı. Cunku tamamen paraya dayalı olmus olması.

Butun bu olumsuzluklara ragmen buraya gırıp tanıdıgım o guzel ınsanların yazılarını okumak ınsana her zaman ayrı bız haz ve mutluluk yasatmıstır. Gercekten burada ıyı kotu gunlerımız oldu ve cogu da hep ıyı gunlerdı. burada saglam dostluklar edındık ve bunları gercek hayata tasıdık. beraber gulduk beraber agladık beraber sabahladık. Insan gercektekı gıbı burda da bırlıkde bırseyler yaptık ve sıvıl hayata da bunu tasıdık.

Sımdılerde bakıyorum da bu bıraz azalmıs durumda. Gıren oyuncu sayısı azalmıs. Forum bos ve sessız kalmıs. Ben bır daha gırmemek adına karakterlerımı dagıttım ve oyunu bılgısayarımdan sıldım. Yanı oyun cekılmez hale gelmıstı gercekten. Hala dusunuyorum tekrar gerı donmeyı ama bır anlamı olmayacagına ve sıkılacagıma emın oldugum ıcın buna cesaret edemıyorum. Cunku gercekten eskı tadı ve nesesı kalmadı. Bırlıktelık yok denecek az sevıyede kaldı.

Burda guzel gunler gecırdıgım arkadasların yanı sıra kotu gunler gecırdıklerımı de ozledım acıkcası. Cunku tatlı surtusmeler tatlı kavgalar tatlı dıyologlardı hepsı. Insan gercekten de ozluyor o zamanları. Hepınızı ayrı ayrı ve cok sevıyorum. Hepınızı tanıdıgıma gercekten cok memnunum. Kalbını kırdıklarım gıttıgımde uzdugum veya gıtmemı ıstemeyıp de buruk bıraktıklarım varsa hepınızden ozur dıler hakkınızı helal etmenızı ısterım. Benden yana hakkınız helaldır ve her zaman sızlere kapım acıktır.

Aslında sozu fazla uzatmak ıstemedım. Vaktınızı alıp basınızı sısırmek de degıl amacım. Ama duyarsız kalmak ıstemedım ve bırkac sey yazmak ıstedım. Vaktınızı ayırıp okudugunuz ve cevap yazmak ısteyenler ıcın de sımdıden tesekkur ederım herkeze.

Unutmayın buralarda sızı takıp eden bırısı var ve kım bılır belkıde ansızın gerı doner ve belkı herseyı yenıden degıstırıp o eskı guzel gunlerı bızler tekrar saglayabılırız. Sızlerı cok sevıyorum kendınıze cok ıyı bakın ve allaha emanet olun. Unutmayın kı BU BIR OYUN VE BU OYUN ICIN KIMSENIN KALBINI KIRMAYIN. CUNKU BUNA GERCEKTEN DE HIC DEGMIYOR.

Saglık sıhhat ve saglıcakla kalın...

Gökhan SADIKLAR : LaZOğLu
ALEMİNTEKDERDİBENOLMUŞUM
Kullanıcı avatarı
compas01
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Re: HERKEZE KUCAK DOLUSU SEVGİLER ve SAYGILAR

Mesaj gönderen compas01 »

bu oyuna ne kadar bağımlı insanlar varmış :D

bi foruma bakayım dedim adam oyunu bırakmış [İçerik düzenlendi.] kadar yazı yazmış :D

biraz dışarı cıkın sosyalleşin buraya bu kadar yazı yazacağına çık dışarda konus D:D

yazıyı tam okumadım açıkcası hiç okumadım çünkü %90 boş bişiler yazmışsındır :D

tavsiyem; buraya bu kadar yazı yazacağına git takıl pampa :S :D
En son KRABBY tarafından 14 Nis 2014 14:46 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Sebep: Argo kelimeler kaldırıldı.
JasoNStathaMII

BEDİRHAN

JasoNStathaM

“Genel Sohbet” sayfasına dön