BU OYUNDAN ÇEKTIGIM NEDIR YA YEMIN EDIYORUM SINIR KUPU OLDUM ŞU DESTEK EKIBINI BASICAM EN SONUNDA BU NEDIR ARKADAŞ YA ADAM BANA OYUNDA PKK LIYIZ SENIN ..... FALAN KUFUR ETTI ADAMA CEP TEL VERDIM TEHDIT SEBEBIYLE SUSTURMA CEZASI ALDIM 7 GUN BUMU ADALET BUMU DESTEK EKIBI ZATEN OYUNLA ILGILENMEZSINIZ 7/24 OYUN LAGLI AMA SUSTURMA CEZASINA GELINCE BAKIYORUMDA COK HIZLISINIZ TEHDITMIŞ ULAN KIM KIMI TEHDIT ETTI ADAM BANA PKK LIYIM SENI BULUP VURUCAM DEDI ADAMA CEP TEL VERDIMDE SUÇLU OLDUM HE YUH BE YUH BAŞKA SÖZÜM YOK YUH !!! :evil: :evil:
C++ & C# & Pyhthon Developer
Sony Vegas Editor
- Baltalilah
- İri Fare Avcısı

- Sunucu: Anka
Re: Susturma Cezası
Sadece şikayet edip yasaklayacaksın bu kadar mı zor illa cevap vermek zorundamısın adama numara ver sonra tehditten ceza yiyince gel burda ağla hadi canım hadi...

yav kardeşim bende şikayet ettim zaten ben sadece numara verdim dedimki ara kardeşim barışalım konuşalım guzelce burdan yazarak olmuyor daha çok kızıyosun dedim bu cumleden hiç şikayet verilirmi yaBaltalilah yazdı:Sadece şikayet edip yasaklayacaksın bu kadar mı zor illa cevap vermek zorundamısın adama numara ver sonra tehditten ceza yiyince gel burda ağla hadi canım hadi...
C++ & C# & Pyhthon Developer
Sony Vegas Editor
Ceza itiraz kanalımız forum değil, destek bölümümüzdür. Ancak yine de söylemeden geçemeyeceğim. Emanet, adam toplama vb. kelimeleri uygunsuz şekilde bir sürü tehdit cümlesi ile karşı tarafa açıkça söyleyen bir oyuncumuzun sadece "ara kardeşim barışalım konuşalım güzelce burdan yazarak olmuyor daha çok kızıyosun" yazdığını söylemesi tebessüm ettirdi.
Destek Takımı'nı bu tarz hassas konularda oyuncularımıza yanlış tanıtmamaya özen göstermenizi rica ederim. Zira bahsettiğiniz durum oldukça hassas, eğer doğru şekilde şikayetlerinizi iletmişseniz her iki taraf içinde eşit incelemeler yapılır.
Cezanız için itiraz etmenize gerek yok, süresi doluncaya kadar cezanızda indirim veya iptal söz konusu değildir. Bilgi ve dikkatinize.
Destek Takımı'nı bu tarz hassas konularda oyuncularımıza yanlış tanıtmamaya özen göstermenizi rica ederim. Zira bahsettiğiniz durum oldukça hassas, eğer doğru şekilde şikayetlerinizi iletmişseniz her iki taraf içinde eşit incelemeler yapılır.
Cezanız için itiraz etmenize gerek yok, süresi doluncaya kadar cezanızda indirim veya iptal söz konusu değildir. Bilgi ve dikkatinize.