Akçe Hakkında

Eminönü sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kilitli
Kullanıcı avatarı
1EngiN1
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Akçe Hakkında

Mesaj gönderen 1EngiN1 »

Merhaba arkadaşlar kolay gelsin . Önceki konumda değinmiştim fakat net bir cevap alamadım bunun üzerine biraz daha araştırma yaptıktan sonra daha net sormak istedim .Öncelikle üyelikal sitesinde daha önceden kullanıma sunulmuş fakat şu an olmayan avantajlı paketler mevcut . Bunlardan edinmek istiyorum sanırım site sobee ile iş birliği içerisinde değilse uyarınız . İKV çemberlitaş paketini almak sanırım zorunlu hale getirilmiş bu yüzden bunu almak zorundayım ama bunun tek yolu kredi kartından ödeme yapıp kapıdan teslim almak mıdır ? Ödemeyi yapıp şifreyi telefonumuza veya mail adresimize alamıyor muyuz bunu beklemeden ? Eğer tek yol kargo ile almak ise kargo süresi nedir çünkü ev değiştirmeyi düşünüyorum sürede sorun olursa sıkıntı yaşayacağım büyük olasılıkla . İkinci olarak İKV 6. yıl paketinden edineceğim bunda da aynı şekilde mi oluyor çünkü gördüğüm kadarıyla ücret tutarlarında kargo ücretini göremedim .Bu konularda bilgisi olan yönetici veya oyuncu arkadaşlarımızın yardımını bekliyorum ki ben de ona göre davranabileyim . Akçe ile ilgili konuların tarihi çok eski olduğu için konuyu buraya açtım eğer yeri burası değilse taşınabilir ..
Hepinize iyi forumlar iyi oyunlar ..
Etolford ///// Eminönü //// Fierce
Kullanıcı avatarı
HorrorStory
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Re: Akçe Hakkında

Mesaj gönderen HorrorStory »

Merhaba,

Üyelikal sitesi tamamen güvenlidir gönül rahatlığı ile alışveriş yapabilirsiniz, ayrıca eve kargolatmanız şart değil sayfa üzerindende kodları alabilirsiniz.

Üyelikal ile alışveriş resimli anlatımı :arrow: viewtopic.php?f=46&t=89799

Bilginize sunar keyifli forumlar dilerim.
Hamza Furkan ALTUNBAŞ
Kullanıcı avatarı
1EngiN1
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Re: Akçe Hakkında

Mesaj gönderen 1EngiN1 »

Yardım ve desteğiniz için teşekkür eder iyi forumlar dilerim ..
Gerekli bilgileri aldım dilerseniz konuyu kilitleyebilirsiniz .
Etolford ///// Eminönü //// Fierce
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön